This version of the page http://www.gogolfest.org.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-09. The original page over time could change.
ГОГОЛЬFEST
на головну контакти мапа сайту версія для друку


 

Те, що відбувається зараз – явище нереальне, майже фантастичне. Таємнича споруда Арсеналу на два тижні скине з себе заволоку віковічного пилу та гомін будівельних робіт, щоб прийняти «ГОГОЛЬFEST». Він буде багатоликим, поліфонічним, галасливим, немов вогненна птиця, що ночами рве золоті яблука в райському саду. У райському саду безсмертя, бо, змінюючи мови, маски, ритми, форми і напрями, мистецтво вчить наші серця бачити сокровенну вічну суть.
 

«ГОГОЛЬFEST» – поліфонічний, бо культура поліфонічна. Немов божественний орган, вона знаходить силу і повноту звучання, коли кожна персона – єдина і неповторна – набуває резонансу в єдності цілого, знаходить нелінійну, іноді антагоністичну гармонію з кожним і з чимось, що "над"... 

Світ народжується з хаосу... Сьогодні «ГОГОЛЬFEST» – шалений вир напрямів, стилів та культур.

Ми не знаємо, що є «сучасне мистецтво» сьогодні. Мистецтво – це те, що залишиться у віках. Але ми щиро сподіваємося, що в цій безумній алхімічній лабораторії кожному вдасться відкрити свій секрет творіння і знайти в собі мить тиші. Нехай «ГОГОЛЬFEST» стане для Вас неймовірною подорожжю в невідоме, містифікацією, казковим лабіринтом зустрічей, мудрим безумством, яке варте того, щоб свідомо пройти його сповна. 

Владислав Троїцький

 

 


Подробнее на Просто Карта

новини

  • ГОГОЛЬFEST 2010 ВІДКРИЄТЬСЯ ГРАНДІОЗНИМ ТЕАТРАЛЬНИМ ШОУ НА МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
  • "ДАХА БРАХА"- володар Гран-прі премії Курьохіна
  • Kinetic Art Now. Анонсовано кінетичну програму ГОГОЛЬFEST 2010
  • Оновлено інформацію у розділах "Учасникам" та "Волонтерам"
  • ЛСД: УДАР 2: експрес-покази