This version of the page http://ultras.org.ua/00711.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-08. The original page over time could change.
ULTRAS.ORG.UA - Український ультрас-портал
 
 
         
 
На головну  ::  Новини  ::  Хто ми є  ::  Фотогалерея  ::  Відео  ::  Стадіони  ::  Ультрасліга  ::  Фанзіни  ::  Лінки  ::  Форум
Категорії новин    
Огляд супорту
Інтерв'ю
Статті
Ультрас в світі
Інше
 
Сортування за командами    
Арсенал Київ
Ворскла Полтава
Динамо Київ
Дніпро Дніпропетровськ
Закарпаття Ужгород
Зоря Луганськ
Іллічівець Маріуполь
Карпати Львів
Кривбас Кривий Ріг
Металіст Харків
Металург Донецьк
Металург Запоріжжя
Оболонь Київ
Таврія Сімферополь
Чорноморець Одеса
Шахтар Донецьк
Збірна України
Інші команди
Арсенал Харків
Буковина Чернівці
Верес Рівне
Волинь Луцьк
Десна Чернігів
Динамо Хмельницький
Дніпро Черкаси
Ігросервіс Сімферополь
Зірка Кіровоград
Кремінь Кременчук
МФК Миколаїв
Нафтовик Охтирка
Нива Вінниця
Нива Тернопіль
Прикарпаття Івано-Фр.
ПФК Олександрія
ПФК Севастополь
ФК Львів
ФК Харків
Шахтар Свердловськ
 
    Кривбас - Шахтар 0:2 (06.12.2009) Прем'єр-ліга. Тур 16
10 грудня 2009
 
Гра між командами "Кривбас" і "Шахтар" завжди стає одним з тих матчів, на які щороку з нетерпінням чекають футбольні вболівальники всього Кривого Рогу. Ось, і цього разу, фани "Кривбасу" добре підготувались до гри. Підготували нові "заряди" про "Шахтар", підготували велике полотно, на якому зобразили фаната "Кривбаса" з пістолетом, що вбиває крота, й надпис: "Нмає місця кротам у Кривбасі". Звичайно, це мальоване полотно не несло в собі жодного агресивного смислу, - просто трошки образливий банер на адресу принципових суперників.

Що ж до самого фан-сектору, то варто відмітити очевидне зростання кількості - і це не дивлячись на те, що керівництво клубу обмежило вхід криворізьких фанів до стадіону! Очевидно, підтримка справжніх затятих вболівальників рідної команди керівництву криворізького футбольного клубу або не вигідна або не потрібна. В будь якому випадку, тут треба розбиратися…

Сумного в цьому матчі, нажаль, було вже традиційно вдосталь. По-перше, це раптова зухвалість міліції, котра буквально при кожному виході та заході на фан-сектор, обшукувала хлопців настільки ретельно, що після цього обшуку потрібно було ще 10 хвилин оправлятися: що вони так ретельно шукають - вони й самі гадки не мають... І все це наводить на певні роздуми. По-друге, й це найголовніше, рахунок на табло стадіону, безумовно, не влаштовував криворіжців, але що ж поробиш!?

Сектор "Шахтаря" налічував близько 70 чоловікі був оформлений великою кількістю полотен на перилах.

Мабуть, велика частина армії криворізьких вболівальників вже змирилась з думкою про першу лігу, та все ж фани сподіваються на якісь неймовірні чудотворні й радикальні переміни в команді на краще, адже надія завжди вмирає остнньою.

Cектор Кривбаса



Cектор Шахтаря

 
обговорення статті
    Джерело: kr2012.com    
 
  Партнери :: Обмін кнопками :: Контакти
 
Реклама: получить ипотеку основной