This version of the page http://www.gorenje.ua/familliar-kitchens (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-07. The original page over time could change.
Сімейні традиції - Gorenje

Сімейні традиції

Lira венге

Заворожуючі меблі з темного дубу у поєднанні з білими елементами надають кухні теплої домашньої атмосфери. Майстерно створені освіжаючі полиці виконують подвійну функцію: зберігання посуду та освітлення.

Lira відбілений дуб

Відбілений дуб виглядає надзвичайно привабливо. Його природна краса підкреслюється кухонними меблями, чиє несподіване поєднання вертикальних та горизонтальних ліній оживляє кімнату.

Mina бук

Тепло буку уособлює комфорт, в той час, як вишня – втілення елегантності. Комбінації білих або ванільно-жовтих дверцят кухні дають змогу реалізуватись Вашому творчому потенціалу. Заокруглені краї чекають Ваших м’яких дотиків.

Lorena клен

Заокруглена довершеність світлих кленових поверхонь відтворює особливу атмосферу приємної м’якості цієї кухні.

Flora жовта

Людина, яка співвідносить домашнє життя із світлими кольорами, прагне внести їх в кухню. М’який жовтий, елегантний зелений і, завжди популярний, білий кольори створюють несподівані комбінації та ефектні контрасти.

Korina вишня

Витончені деталі задовольнять навіть найвибагливіші смаки. Скляні лейтмотиви ніби фліртують з благородним деревом вишні, а інноваційна раковина із композитного матеріалу солігору надає неповторності Вашій кухні.

Selena макасар

Невимушена текстура дерева макасар повністю трансформується і набуває характеру кухні. Екзотичні лінії створюють образ, що вабить до нового досвіду. А елементи цієї моделі по стилю можна легко комбінувати з іншими кольоровими версіями кухонь лінії Selena.

Selena біла

Яскрава кухня є кроком насолоди до чудової гри світла. Блискучий білий колір відображує трьохмірність деталей алюмінію. Білі ящики – доступний прояв престижу.

Надійність. Якість. Довіра.

Багато зустрічей потрібно, щоб дізнатись не тільки про те, як ми бачимо один одного , але і про те, що нас зближує, що робить нас щасливими, що ми любимо і як ми можемо здивувати один одного. Відчуття залежної тривалості і простору є основою для нескінченних грайливих варіацій.Це стає можливим через обмірковані деталі, відтінки кольорів, - всі дрібниці, які ми можемо використовувати згідно до наших бажань. Навіть якщо Вас оточують речі, які на перший погляд здаються знайомими, на кухні завжди залишається достатньо місця для того, щоб вірити Вашим інстинктам та Вашій силі.