Новини роздiлу Чудасії на korrespondent.net Последние новости Украины и мира - Корреспондент.net http://k.img.com.ua/static/img/pda/logo.gif http://korrespondent.net/ 144 30 Корреспондент - информационно-новостной портал №1 в Украине. Объективно о событиях по всему миру. ua Copyright 2008 korrespondent.net korrespondent@kpmedia.ua <![CDATA[Дванадцятирічна школярка зі США вимагає $ 1 млн. за грубе поводження при арешті]]> Дванадцтирічна школярка з Нью-Йорка Алекса Гонсалез подала до суду, вимагаючи мільйон доларів компенсації за те, що правоохоронці заарештували і на дві години закували її в наручники за нанесення написів на парту.
]]>
Чудасії http://ua.korrespondent.net/strange/1063683 Новини роздiлу Чудасії на korrespondent.net
<![CDATA[У Британії продають білу полуницю зі смаком ананаса]]> Британська мережа супермаркетів Waitrose почала з середи продавати незвичайну полуницю - білу, зі смаком і запахом ананаса, йдеться у прес-релізі компанії.
]]>
Чудасії http://ua.korrespondent.net/strange/1063677 Новини роздiлу Чудасії на korrespondent.net
<![CDATA[Американський ресторанний аферист уникнув в'язниці завдяки ожирінню]]> Крайній ступінь ожиріння дозволив американському ресторанному аферистові Джорджу Джолікуру з Санфорд, штат Флорида, визнаному винним у п'яти епізодах незаконного повернення грошей за з'їдені ним страви, уникнути тюремного ув'язнення.
]]>
Чудасії http://ua.korrespondent.net/strange/1063358 Новини роздiлу Чудасії на korrespondent.net
<![CDATA[У Німеччині випустять пиво Fucking Hell]]> Комісія з торгових марок та брендів Євросоюзу дозволила одній з німецьких компаній випустити пиво під маркою Fucking Hell.
]]>
Чудасії http://ua.korrespondent.net/strange/1062701 Новини роздiлу Чудасії на korrespondent.net