Про агентство Діяльність Часті питання Митці вдячні Прес-центр

Пошук
Репертуар
Міжнародна співпраця
Юридичні справи
Авторам
Користувачам
Музичним видавцям
Закордонні партнери
Звіти

Юридичні справи

Одним з пріоритетних напрямків роботи державного підприємства «Українське агентство з авторських та суміжних прав» є правовий захист авторів, які довірили свої права нашому агентству, по всій території України. Для цього в ДП УААСП створене і працює юридичне управління.

Головне завдання, яке стоїть перед юридичним управлінням ДП УААСП – створення відповідної бази для дієвого функціонування нашого агентства. Не менш важливим напрямком роботи юридичного управління є консультування авторів та користувачів об’єктами авторського права щодо діяльності системи захисту авторських права в країні, та роз’яснення відповідного законодавства. Окрім цього, юридичний департамент ДП УААСП в разі порушення прав авторів агентства приймає відповідні заходи для їх відновлення, включаючи подання судових позовів. Але, варто зазначити, що здебільшого ДП УААСП намагається вирішувати конфліктні питання шляхом переговорів.

Телефон управління: (044) 234 06 59

e-mail: yurist@uacrr.kiev.ua

Зворотній зв`язок
Мапа сайту
Контакти
© CiM, 2008 - разработка, создание сайтов, создать сайт
Усі матеріали, розміщенні на сайті, є власністю Агентства. Сайт призначається тільки для власного та некомерційного використання. Передрук матеріалів сайту дозволяється тільки з використанням гіперссилки на Українське агентство з авторских та суміжних прав.