This version of the page http://ostbar.com.ua/projects.php?&yr=2008 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-02. The original page over time could change.
Мистецьке об'єднання «Остання барикада»

Всеукраїнський фестиваль вертепів «Карпатія»

Фестиваль започатковано у 2007 році. Він проводиться у січні на головній площі м. Івано-Франківська. Співорганізатором фестивалю є громадський рух «Народна самооборона».

Музично-літературний андерграундовий фестиваль "День незалежності з Махном"

Фестваль проводиться 23-24 серпня у м. Гуляйполі (Запорізька обл.) на історичній Батьківщині відомого українця Нестора Махна. Ідея та концепція фестивалю народилась у 2006 році у Олеся Донія, який і є незмінним Головою Оргкомітету фестивалю.

Літературно-мистецький україно-кримськотатарсько- білорусько-російський фестиваль “Барикада на Тузлі”

Найталановитіші і найсміливіші літератори, акі голуби миру проповідуватимуть добре, вічне, світле там, де наші кляті вороги намагаються розпалити вогонь нелюбові до ближнього свого. голова оргкомітету та ідеолог фестивалю-Олесь Доній

Фестиваль повстанської пісні "ПОКРОВА"

14 жовтня в Україні відзначається одне з найбільших шанованих релігійних свят – Покрова Пресвятої Богородиці, в народі його ще називають Третя Пречиста. В цей день вшановують славних українських козаків та воїнів,  що боролися за незалежність України,  покровителькою яких вважається Богородиця.

Літературно-мистецький фестиваль «Київська Барикада»

Фестиваль започатковано у вересні 2007 року. Це триденний літературний марафон, що складається з літературних вечорів відомих поетів. Голова оргкомітету та ідеолог фестивалю-Олесь Доній. З 2008 року фестиваль присвячений Юрію Покальчуку (Пако).

Інші проекти Мистецького об’єднання "ОстаNNя Барикада"

Мистецькі акції, літературні вечори письменників та поетів, презентації книжок, та інші культурні події що організовує або підтримує Мистецьке об’єднання "ОстаNNя Барикада".


ПРОЕКТИ ЗА РОКОМ

2010 рік

2009 рік

2008 рік

2007 рік

2006 рік

Всі роки

Всі права застережені.

© 2008 Мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада»