This version of the page http://www.molodist.com/conception (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-31. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Концепція проекту



В рамках 38-го МКФ "Молодість" вперше пройшов “Molodist FilmBoat Meeting” – спеціальний конкурс ко-продукцій, завдяки якому молоді кінематографісти з України та сусідніх країн мали можливість представити свої кінопроекти до уваги найвпливовіших європейських продюсерів та фондів, які фінансують кіновиробництво.
Вимоги до проекту:

Території:
1. Країни СНД та Балтії: Україна, Росія, Білорусь, Вірменія, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Киргистан, Таджикістан, Естонія, Латвія, Литва
2. Деякі сусідні країни: Польща, Словаччина, Угорщина, Туреччина
3. Інші країни, якщо їхні проекти пов’язані зі згаданими територіями
4. Інші країни, якщо проект подається переможцем або учасником МКФ «Молодість»
Типи: Повно- та короткометражні, ігрові, анімаційні, документальні та телефільми
Проекти мають бути цікавими для міжнародної ко-продукції
Пріоритет надається:
1.  Проектам, які вже мають продюсера
2. Проектам з оригінальною ідеєю
3. Проектам, які мають регіональну специфіку та що мають великий потенціал для реалізації
4. Проектам, до яких готові сценарії (втім, для участі в конкурсі достатньо синопсиса)
5. Проектам, які передбачають місцеве фінансування в обсязі щонайменше 30%
6. Проектам, які представляються переможцями та учасниками МКФ «Молодість»

Проекти подаються англійською мовою та мають складатися з короткого опису, синопсису фільму та орієнтовного бюджету, а також  резюме і фільмографії режисера / сценариста / продюсера.
Головним призом, звісно ж, є реалізація кінопроекту, але передбачено також спеціальний приз журі конкурсу, який складе 5000$.
“Molodist FilmBoat Meeting” відбудеться в рамках співробітництва МКФ «Молодість» та TrainEASTFilm (Consortium for the Constitution of an East European Training Centre For Film Professionals: Азербайджан, Вірменія, Грузія, Молдова, Румунія, Україна та Латвія), організації, яка має стати регіональною ланкою проектів програми MEDIA International.

 

Екслюзивним партнером “Molodist FilmBoat Meeting” у 2008 р. виступила компанія Nemiroff. 

Компанія Nemiroff послідовно виступає спонсором і організатором найяскравіших ексклюзивних проектів міжнародного рівня в області спорту, культури і моди.  Починаючи з 1997 року Nemiroff активно бере участь в різноманітних подіях світового спорту – спонсорує ралі-рейд позашляховиків  «Nemiroff Trophy», організовує більярдний Турнір на кубок Nemiroff, в 2004 році стає першою компанією з країн СНД в числі головних спонсорів серії знакових в світі професійного боксу поєдинків за участю Кості Цзю, Артуро Гаті, Майка Тайсона, Джона Руїза, Володимира і Віталія Кличків, Миколи Валуєва, Олега Маскаєва та ін. У 2006 році Nemiroff - генеральний спонсор ралі на Кубок Європи Nemiroff Yalta Rally, спонсорує «Закриття сезону Harley Davidson».  

Nemiroff регулярно подає потужну спонсорську підтримку міжнародним проектам у сфері культури, серед яких, - перші в Україні гастролі Роберта Планта, Джо Коккера, Дейва Гехена (Depeche Mode), Zucchero, Deep Purple i DIO, ін. видатних музикантів. У 2004 році при ексклюзивній підтримці Nemiroff Україна стала першою східноєвропейською країною, де пройшли гастролі «Солістів британського Королівського оперного театру Covent Garden».  

Компанія Nemiroff стала першим міжнародним спонсором в історії пісенного конкурсу «Євробачення-2005 і таким чином вийшла на новий етап розвитку довгострокових міжнародних проектів в області культури. В світі моди та світського життя компанія Nemiroff широко відома, як генеральний спонсор і організатор «Lex Fashion Nemiroff - Тиждень моди в Москві» і II-го Міжнародного фестивалю моди «Київський подіум» (у його рамках пройшов показ ретроколекції всесвітньо відомого кутюр’є Пако Рабанна). За підтримки Nemiroff проходили такі події, як Міжнародний фестиваль мистецтва барменів «Freestyle», вручення премії «Diamond Men 2006», «Halloween 2006» та багато інших міжнародних заходів. 

У 2007 році вперше в рамках ювілейного 60-го Каннського кінофестивалю відбувся прийом-презентація українського кіно на набережній Круазетт, який організували міжнародний бренд Nemiroff і МКФ «Молодість» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000».  

2008 року компанія Nemiroff та Українська кінофундація заявили про початок реалізації сумісного проекту по підтримці вітчизняного кінематографу за кордоном. В рамках цього проекту у лютому 2008 року міжнародний бренд Nemiroff та Українська кінофундація вперше відкрили спільний стенд на Європейському кіноринку в рамках Берлінського фестивалю та провели прийом-презентацію українського кіно на 400 осіб в готелі Adlon Kempinski. 

У травні 2008 року вперше в історії Каннського кінофестивалю міжнародний бренд Nemiroff та Українська кінофундація відкрили павільйон у Village International (Каннський кіноринок) і провели вечірку на 300 осіб на бульварі Круазетт за участі зірки світового кіно французького актора Венсана Касселя, а у червні вперше в історії Франції провели Тиждень українського кіно у Парижі.

© Molodist international film festival
   
FilmBoat Meeting
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Хорива 39-41, офіс 53, Київ, Україна, 04071
Тел./факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 425 9735 (програма);  425 9750 (дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює