This version of the page http://www.molodist.com/privacy_policy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-28. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Копірайт та умови використання


Копірайт

Весь зміст цього сайту, що включає в себе тексти, графіку, логотипи, зображення, фотоматеріали, відеороліки є власністю Molodist.com чи тих, хто постачає контент для сайту.

 
Приватна інформація

Molodist.com поважає конфіденційність відвідувачів свого сайту та інтернет-магазину. Вся приватна інформація що була надана вами для реєстрації чи з іншою метою, залишиться абсолютно конфіденційною. Ви можете відмовитись надавати нам певну приватну інформацію, та в цьому випадку вам будуть недоступні ті можливості, які ми надаємо зареєстрованим користувачам.

 
Коментарі

Зареєстровані відвідувачі можуть розміщувати на сайті рецензії, коментарі та інший контент лише у тому випадку, якщо він не є незаконним, образливим, погрозливим, наклепницьким, порушує інтелектуальну власність або приватність, чи якимось іншим чином зашкоджує третій особі, а також якщо він не містить «спам». Ви не можете використовували хибну e-mail адресу, видавати себе за іншу особу чи організацію, чи якимось іншим чином вводити в оману щодо природи джерела інформації. Molodist.comзалишає за собою право (проте не забов’язується) видаляти чи редагувати теку інформацію, проте такі правки можуть бути нерегулярними.

 
Зовнішні лінки

На нашому сайті присутні гіперлінки, що відсилають на інші сайти. Molodist.com не несе відповідальності за захист конфіденційності чи за зміст цих веб сайтів. Тільки власники цих сайтів, лінки на які присутні на нашому сайті, відповідальні за їх зміст конфіденційність розміщеної інформації та копірайт.

 
Відповідальність

Molodist.com розміщує на своєму сервері інформацію, фотоматеріали та відеопродукцію. Ми залишаємо за собою право змінювати зміст інформації, вебсайт в цілому, чи окремі його частини без попередження, чи загалом припинити діяльність сайту. Незважаючи на високі зусилля постачати точну та своєчасну інформацію на сайт, редактори не несуть жодної відповідальності за правильність, завершеність, чи/та достовірність змісту інформації та не беруть на себе відповідальності за можливі помилки.

 

Торговельні знаки

Всі торговельні знаки та логотипи, що розміщені на сайті є такими, що належать їх безпосереднім власникам та ними захищені.

 
Зміни у нашій політиці стосовно захисту конфіденційності інформації.

Ми залишаємо за собою право вносити зміни у нашу політику стосовно захисту конфіденційності інформації. Якщо останні матимуть місце, то вони обов’язково будуть висвітлені на цій сторінці, щоб ви завжди були в курсі того, яка інформація присутня у нас на сайті, як ми її використовуємо і за яких умов ми її надаємо.

 

© Molodist international film festival
   
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033
Телефон/факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 289 2335 (програма/прес-служба/дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює