This version of the page http://www.tourism-carpathian.com.ua/ua/news/news_13.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-27. The original page over time could change.
Українсько-польський туристичний портал
 
  На головну  
   
 
Лечение Швейцария, туры в Швейцарию. свадьба организация.. клееный брус.. детская мебель москва.. видеорегистраторы.
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Шановні Друзі, Колеги, Партнери!

 

Вітаємо Вас із Новим 2006 Роком та Різдвом Христовим!

Минулий 2005 рік був складним і одночасно переломним для становлення туристичної галузі України, та зокрема Карпатського регіону. Реформування Державної туристичної адміністрації, об’єднання туризму і культури на державному рівні викликало відповідні зміни в більшості обласних державних адміністрацій.

Не дивлячись на складні часи туристичної галузі, Рада з туризму Карпатського регіону продовжувала свою роботу. Завдяки підтримки засновників, членів та партнерів здійснила чимало заходів для подальшого утвердження Карпатського регіону на туристичних ринках, як одного з найбільш перспективних туристичних регіонів України.

Від імені засновників та виконавчої дирекції Ради з туризму сьогодні ми хочемо подякувати всім Вам за співпрацю, за Вашу щоденну роботу, за Ваш оптимізм та віру в нашу державу і наш край. Саме від нашої спільної роботи залежить майбутнє нашого регіону та його місце на туристичних картах світу.

Бажаємо Вам здоров’я, особистого щастя, професійних успіхів, великої наснаги та сповнення усіх Ваших задумів, планів та проектів!

З повагою,
Михайло Сеничак
Голова Ради

 

  нагору 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
   
     
   
     
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.