ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

Шановні колеги!

        

 

 

В Кіровоградській області стартував щорічний Всеукраїнський Конкурс «Кращий державний службовець». Для проведення Конкурсу у 2010 році наказом Головного управління державної служби України від 23.02.2010 № 49 затверджено Методичні рекомендації щодо організації підвищення кваліфікації державних службовців у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”

Новини
проведено внутрішнє навчання управління
        26 березня 2010 року згідно плану проведення внутрішнього навчання управління,завідувач сектору з питань реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Б. Торохтій провів навчання для спеціалістів управління на тему: "Ознайомлення працівників з досвідом проведення перевірок Головдержслужбою ті її теріторіальних органів". 
начальник управління взяв участь в роботі засідання обласної постійно – діючої комісії з питань розгляду звернень громадян

25 березня 2010 року начальник управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області А. Бойко взяв участь в роботі засідання обласної постійно – діючої комісії з питань розгляду звернень громадян, яке проходило в приміщенні для прийому громадян обласної державної адміністрації.  

відбулось розширене засідання колегії обласної державної адміністрації

25 березня 2010 року відбулось розширене засідання колегії обласної державної адміністрації, на якому розглядались питання стану підготовки до проведення в області комплексу весняно-польових робіт, стану материнської смертності та надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям за результатами роботи акушерсько-гінекологічної служби області у 2009 році, стан модернізації аварійно-небезпечних об’єктів області та ряд інших.    

В роботі колегії взяв участь та виступив начальник управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області А. Бойко.

начальник управління провів особистий прийом громадян

       22 березня 2010 року начальник управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області А.Бойко провів особистий прийом громадян. Відвідувачі цікавились питаннями впровадження пакету антикорупційних законів, проходження та зарахування різних періодів до державної служби, дострокового виходу на пенсію, порядку присвоєння чергового рангу, а також регламентування прийому осіб на державну службу. На всі питання надані вичерпні відповіді.

відбулась чергова апаратна нарада обласної державної адміністрації

        15 березня 2010 року відбулась чергова апаратна нарада обласної державної адміністрації, на якій розглянуто підсумки роботи за тиждень та поставлені завдання на наступний. В її роботі взяв участь начальник управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області А. Бойко.

Оголошення
12 березня 2010 року о 14:00 семінар з питання психологічної особливості ділового спілкування та роз'яснення законодавства України
12 березня 2010 року о 14:00 у тренінговому центрі управління відбудеться семінар з питання психологічної особливості ділового спілкування та роз'яснення законодавства України

конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – юрисконсульта

         Управління державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області продовжує прийом документів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – юрисконсульта (тимчасово на період ...


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти