This version of the page http://edc.org.ua/ua/publications_line (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-27. The original page over time could change.
Публікації

Публікації

  • 2010/03/25

    Скасувати монополію партій

    Авторська стаття голови Єдиного Центру, народного депутата України Ігоря Кріля в інтернет-виданні "Українська правда".

  • 2010/03/23

    Оробець: Особисто я проголосую за відставку Табачника з величезним задоволенням

    Заступник голови Єдиного Центру Леся Оробець в ексклюзивному інтерв’ю ІМК прокоментувала перші ініціативи нового голови Міністерства освіти Дмитра Табачника і пояснила, у чому, на її погляд, полягає доцільність і необхідність тестової системи.

  • 2010/03/22

    Оробец: Тестирование не только измеряет качество образования – как градусник. Оно мотивирует его качественный рост

    Эксклюзивное интервью агентству "Интерфакс-Украина" народного депутата Украины, заместителя главы партии "Единый Центр", председателя подкомитета базового образования Комитета по вопросам науки и образования Леси Оробец.

  • Оробець: Коли в Україні постає питання мови чи поділу держави, то в нас або вибори, або проблеми з економікою

    Що, насправді, об’єднує Схід та Захід, навіщо суспільство збурюють мовним питанням - народний депутат, заступник голови Єдиного Центру Леся Оробець - в програмі "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер".

  • Оробець: Проблема льготников стала в четыре раза менше чем в прошлом году

    Леся Оробець, голова підкомітету з питань базової освіти парламентського комітету, заступник голови Єдиного Центру в ефірі Радіо "Свобода" з Віталієм Портниковим.

  • 2010/03/18

    Тестування + іспити = корупція?

    Кому вигідна відміна ЗНО, чи варто повертатися до старої системи вступу до вишів - Леся Оробець, голова підкомітету з питань базової освіти парламентського комітету, заступник голови Єдиного Центру в ефірі Радіо "Свобода".

  • 2010/03/11

    Балога: Мы много помогали на выборах Януковичу и не скрываем этого

    ЭКСКЛЮЗИВ ГАЗЕТЫ "ДЕЛО": Экс-глава Секретариата Президента Ющенко, Лидер Единого Центра Виктор Балога рассказал «ДЕЛУ» о переговорах с новым президентом.

  • 2010/01/22

    Балога: Якби Ющенко і Янукович уклали пакт, то в другому турі Янукович був би точно, а Тимошенко втішалася б телеграмами співчуття

    Як гострі стосунки між Президентом Віктором Ющенком та прем’єр-міністром Юлією Тимошенко відобразилися на результатах голосування. Детальніше про це — в інтерв’ю лідера Єдиного Центру Віктора Балоги «Дню».

  • 2009/12/30

    Сенчук: Нам не потрібні випадкові люди, які лише рвуться до влади

    Голова Львівської обласної організації Єдиного Центру Сергій Сенчук розповів в інтерв’ю ЗІКу про формат участі Єдиного Центру у президентських виборах, а також про завдання обласної партійної організації на місцевих виборах 30 травня.

  • 2009/12/28

    Денисюк: Под каждым словом Президента можно подписаться

    Традиционно в конце года подводятся его итоги. Сделала это и заместитель председателя Киевской городской государственной администрации, заместитель председателя, член президиума партии "Единый Центр" Людмила Денисюк в интервью MIGnews.com.ua.

  • 2009/12/22

    Тарашевський: Усі кандидати у Президенти декларують підтримку виборів за відкритими списками. Однак, це лише слова

    Чи підтримає Тернопільська обласна організація Єдиного Центру на президентських виборах Віктора Ющенка – в інтерв’ю ЗІКу члена Політичної Ради Єдиного Центру, голови Тернопільської обласної організації Єдиного Центру Сергія Тарашевського.

  • Оробець: 78% абітурієнтів вважають зовнішнє оцінювання ефективним засобом проти корупції

    Молодому депутату, заступнику голови Єдиного Центру Лесі Оробець дістаються не самі квіти та переваги парламентського статусу. Вона може вести запальні дискусії і тримати удари. А ще фахово відповідати на запитання журналістів. Інтерв`ю Лесі Оробець інформагентству УНІАН.

  • 2009/12/21

    Шелудченко: Система формирования местных бюджетов прошлого года отучила нас смотреть с оптимизмом в 2010 год, мы рассчитываем на собственные силы

    Как повлияет отсутствие госбюджета-2010 на жизнь местной казны и как оценивает свои шансы на победу в предстоящих выборах местного головы член Президиума Единого Центра, городской голова Житомира Вера Шелудченко - в эксклюзивном интервью агентству "Интерфакс-Украина".

  • 2009/12/17

    Одесити на джипах рятують тих, хто застряг у снігу

    В Одесі було створено ініціативну групу, що складається з 14 джипів, яка за минулу добу витягнула зі снігових заметів близько 30 автомобілів. Про це повідомляє інформаційний сайт Одеси із посиланням на дані координаційного штабу організації «Єдиний центр».

  • 2009/12/11

    Барвистый рыцарь замка «Паланок»

    Чому Єдиний Центр не висунув власного кандидата в Президенти, чому замок «Паланок» нині руйнується і які картини колекціонує член Президії Єдиного Центру, народний депутат України Василь Петьовка - в ексклюзивному інтерв`ю журналу "Власть денег".

  • 2009/12/08

    Оробець: Якщо нам вдасться запровадити відкриті списки, то обличчя політичної еліти на місцях серйозно оновиться

    Хто «за», а хто «проти» впровадження зовнішнього незалежного оцінювання у школах, що змінить політичну еліту і чи варто повертатися до 10-річної системи освіти - заступник Голови Єдиного Центру, народний депутат України Леся Оробець - в ефірі рівненського радіо "Трек".

  • Cторінки   1 2 3 ... 7 8 9
  • до сторінки

Останні новини

  • 2010/03/26

    Єдиному Центру - два роки

    Ці роки ми пройшли пліч-о-пліч єдиною командою, яка прагне будувати нову, сильну та заможну Україну. Підтримуючи один одного, ми разом здобували наші спільні перемоги. Ми ставили перед собою амбітні завдання і виконували їх.

  • Оробець: Міністр має враховувати думку не лише ректорів

    «Міністр освіти та науки при перегляді умов зовнішнього незалежного оцінювання повинен врахувати думку освітян, абітурієнтів, їхніх батьків, українських та закордонних експертів, а не тільки керівників частини вищих навчальних закладів».

Газета "Єдиний Центр"

  • №49 - 26 грудня 2009 р.
  • №48 - 19 грудня 2009 р.
  • №47 - 12 грудня 2009 р.