This version of the page http://apitu.org.ua/tdb (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-23. The original page over time could change.
Tekhnika dlya biznesu | Асоціація підприємств інформаційних технологій України

Tekhnika dlya biznesu

Компанії - Члени АПІТУ у Вікіпедії

До Вікіпедії - вільної енциклопедії вже, зокрема, занесено дані про компанії:

  • APC - http://uk.wikipedia.org/wiki/APC
  • АМІ - uk.wikipedia.org/wiki/АМІ
  • ЕсАй БІС - uk.wikipedia.org/wiki/ЕсАй_БІС
  • Квазар-Мікро - uk.wikipedia.org/wiki/Квазар-Мікро
  • Рома Лтд - uk.wikipedia.org/wiki/Рома_Лтд
  • Техніка для бізнесу - uk.wikipedia.org/wiki/Техніка_для_бізнесу

Поточний список компаній - членів АПІТУ у Вікіпедії див http://uk.wikipedia.org/wiki/Категорія:Члени_АПІТУ

Ці дані включають історію компаній, перелік видів діяльності, торгових марок, офіційних статусів, зображення логотипа, контактні дані. Планується, що протягом двох місяців у Вікіпедії буде детальна інформація про всі 44 компанії - члени АПІТУ.

З інтерактивними дошками від «Техніки для бізнесу» навчальний процес - ефективніший!

Днями у Львівському Інституті банківської справи (НБУ) відбулось засідання вченої ради за участю керівників всіх банківських інститутів України. Ключовим питанням було проведення семінару на тему «Новітні технології презентаційного обладнання – в навчальний процес».

З вересня 2008 року в Львівському Інституті банківської справи (НБУ) з'явився новий корпус, обладнаний на високому технічному рівні. Зокрема, компанією «Техніка для бізнесу» було виконано вже не перший проект аудіо-відео оснащення багатофункційного актового залу.

Таким чином, продовжуючи концепцію плідної співпраці, «Технікою для бізнесу», що цього разу взяла участь у семінарі, було представлено інтерактивні дошки, використання яких у навчальних закладах (зокрема і в Банківському інституті), буз сумніву, позитивно позначиться на ефективності навчального процесу завдяки їх функціональності й практичності застосування.

Техніка для бізнесу

79016, Львiв,
Україна,
вул. Шептицьких, 26
http://tdb.com.ua

Про компанію
Компанія "Техніка для бізнесу" була заснована у липні 1997 року. Товариство розпочало свою діяльність з продажу комп’ютерів та офісної техніки невеликим підприємствам та іншим комп’ютерним фірмам.
Сьогодні "Техніка для бізнесу" – одна з найбільших ІТ компаній регіону. Компанія надає послуги з ІТ-консалтингу, що забезпечує нашим клієнтам максимальну віддачу від використання сучасних технологій, комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення. "Техніка для бізнесу" першою із західноукраїнських компаній відкрила напрямок системної інтеграції в регіоні. Тепер це один з наших пріоритетних напрямків діяльності. Більшість спеціалістів компанії отримали сертифікати світових лідерів ІТ-ринку: Intel, Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco Systems, APC, R&M, AMP, RIT, Molex, Siemens, Samsung, Eaton/Powerware, Toshiba, Canon, Asus та інші.

Партнери
Успішне партнерство з світовими IT-лідерами підтверджується статусами, наданими ними компанії "Техніка для бізнесу":
Intel channel partner premier
Microsoft certified partner
APC certified realiability provider
Hewlett-Packard preffered partner

Члени Асоціації

Дійсні члени АПІТУ: AMD, ASBIS Україна, Data Link, Datalux, DiaWest, ELKO, ERC, Lemon, MTI, Prexim-D, qBox, SI BIS, Unicom Systems, Unitrade Group, АМІ, Версія-Сістемс, ДКТ, Еверест, К-Трейд, Квазар-Мікро, Лабораторія Касперського в Україні, Молдові, Республіці Білорусь, Літер, МКС, МУК, Навігатор, Протон, Рома, Сітронікс, Софтпром, Техніка для бізнесу, Юг-Контракт та українські представництва компаній APC, ASUS, Canon, Dell, IBM, IDC, Intel, Lenovo, Lexmark, Microsoft, Molex, OKI, Panasonic, Samsung та SAP.

Асоційовані члени АПІТУ: ABBYY