This version of the page http://ultras.org.ua/00630.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-22. The original page over time could change.
ULTRAS.ORG.UA - Український ультрас-портал
 
 
         
 
На головну  ::  Новини  ::  Хто ми є  ::  Фотогалерея  ::  Відео  ::  Стадіони  ::  Ультрасліга  ::  Фанзіни  ::  Лінки  ::  Форум
Категорії новин    
Огляд супорту
Інтерв'ю
Статті
Ультрас в світі
Інше
 
Сортування за командами    
Арсенал Київ
Ворскла Полтава
Динамо Київ
Дніпро Дніпропетровськ
Закарпаття Ужгород
Зоря Луганськ
Іллічівець Маріуполь
Карпати Львів
Кривбас Кривий Ріг
Металіст Харків
Металург Донецьк
Металург Запоріжжя
Оболонь Київ
Таврія Сімферополь
Чорноморець Одеса
Шахтар Донецьк
Збірна України
Інші команди
Арсенал Харків
Буковина Чернівці
Верес Рівне
Волинь Луцьк
Десна Чернігів
Дніпро Черкаси
Ігросервіс Сімферополь
Зірка Кіровоград
Кремінь Кременчук
МФК Миколаїв
Нафтовик Охтирка
Нива Вінниця
Нива Тернопіль
Поділля Хмельницький
Прикарпаття Івано-Фр.
ПФК Олександрія
ПФК Севастополь
ФК Львів
ФК Харків
Шахтар Свердловськ
 
    Металург З. - Металіст 0:2 (30.08.2009) Прем'єр-ліга. Тур 6
02 вересня 2009
 
Зважаючи, в першу чергу, на 25-річний ювілей запорізького фан-руху і звісно ж на принципового суперника - було вирішено грунтовно підготуватися до цього матчу. Домовились з диктором стадіону, щоб той до початку матчу - провів невеличкий екскурс в історію запорізького фанатства, паралельно на табло виводились фотки з фан-секторів “Металурга” - починаючи з 1984 року, коли було пробито перший виїзд в Нікополь! На першій хвилині гри сектор був майже заповнений (ще один плюс «переїзду» з 8-го на 7-й, два входи, замість одного роблять свою справу). За кілька днів до дійства зробили великий банер з зображенням ультрас ФКМЗ і написом «25 лет с командой». Вперше використали великий паркан, що відділяє трибуну від поля, на ньому розмістили 15-ти метровий банер «Запорізька Січ», такий собі рімейк на легендарний банер супортерів “Металурга” 90-х років. Також зшили більше трьох десятків невеликих прапорів в кольорах клубу. Звісно, центральним номером в перфомансі того вечора стало масштабне пірошоу з фаєрів, димових шашок і стробоскопів, увесь сектор на пару хвилин повністю зник з поля зору у величезній хмарі диму. Такої кількості піротехніки «Славутич-Арена» ще не бачила.

Звук був на чотири з маленьким мінусом, тому що, по-перше гра команди, м’яко кажучи, не надихала, по-друге, взяли на початку темп нон-стоп, який не змогли протримати до кінця; велика кількість зарядів проти харьків, що не дивно…

Після матчу команда всім складом, незважаючи на результат гри, подякувала фанатам за підтримку, на що ті відповіли оплесками.

Гостей прибуло біля чотирьох сотень, з собою привезли лише лицьові банери. В першому таймі запалили дві кольорові димові шашки. Варто відмітити непоганий звук і як і у господарів - багато зарядів проти ворогів з трибуни навпроти.

Cектори Металурга



Cектор Металіста

 
обговорення статті
    Звіт: Antikrot     Фото: BOMBER, Fidel, Danmart
 
  Партнери :: Обмін кнопками :: Контакти
 
Реклама: выборы зав кафедрой