This version of the page http://www.speak-up.com.ua/ukr/news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-22. The original page over time could change.
Курси англійської мови Speak Up - новини
Мова:

Курси англійської мови Speak Up запрошують Вас скористатися умовами нашої спеціальної пропозиції. Спеціальні умови на курси вивчення англійської мови.

Детальніше

Новий курс у Speak Up - Бізнес-англійська. Дізнайся про нові можливості для твоєї кар’єри.

Детальніше

01.03.2010

Вивчайте англійську мову на Печерську.

 

Курси англійської мови Speak Up розміщені 1 хв. Ходьби від ст.м. Печерська.

 

Реєструйтеся на пробне заняття та тестування у новій школі.

 

05.01.2010

Speak Up – це більше ніж просто англійська

 

 

З 1 лютого 2010 кожний студент Speak Up може отримати дисконтну картку мережі книжних супермаркетів "Буква" та магазинів "Empik" і купляти свої улюблені книжки зі знижкою 2%, а при накопиченні на картці суми 1000 грн. - 5%.

 

Для цього достатньо пред'явити студентську картку Speak Up у будь-якому магазині "Empik" чи "Буква", заповнити анкету та отримати дисконтну картку, яка буде активована протягом 3-5 робочих днів.

 

Приводьте друзів на курси англійскої мови Speak Up до 31 січня 2010 та отримуйте за кожного з них 1 рівень навчання у подарунок.

 

 

28.01.2010

Англійска мова з ABBYY та Speak Up ще приємніша!

 

 

Компанія ABBYY та курсы английскої Speak Up дарують нашим студентам эксклюзивну знижку 10% на придбання будь-яких електронних словників ABBYY Lingvo*, а також можливість скористатись словниками ABBYY Lingvo в интернет-кафе наших шкіл.

 

* Знижка надається лише при купівлі словника тут.