This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=449 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  14.01.2009 12:16:37 Василь
  Зміни графіка руху
  Скажіть будь-ласка, чи правда, що з 20 січня мають знімати поїзд №627/628 Київ-Гусятин? Дуже багато людей негативно ставляться до цього рішення, так як даним поїздом їздять багато студентів, відпочиваючих в санаторіях. І тому постане велика проблема, щоб без пересадок приїхати до Гусятина. Дякую.
  Відповідь: Повідомляємо, що причіпним вагонам Київ-Гусятин з 27.01.2009р. змінюється періодичність курсування через день по непарним числам. Більш детальну інформацію щодо курсування поїздів можливо отримати на дошках оголошень та довідкових бюро вокзалів, за телефоном 503-70-05, веб-сайтів www.uz.gov.ua, www.swrailway.gov.ua.

  14.01.2009 11:24:29 Игорь
  Зміни графіка руху
  По какой причине отсутствуют билеты на поезд 305 Харьков-Воронеж начиная с 19.01.2009 года? Изменился график или отменен маршрут. Благодарю
  Відповідь: У зв'язку із зменшенням пасажиропотоку у зимовий період та згідно з вказівкою Укрзалізниці від 12.01.2009 р. № ЦЛО-001 змінено періодичність курсування поїзда № 305 сполученням Харків-Вороніж. До введення нового графіку руху поїзд № 305 буде відправлятися з Харкова по 19, 23, 27, 3, 7, 11, 15 числах кожного місяця. При цьому склад вказаного поїзда курсує діючою схемою зі збереженням норми виділених місць.

  14.01.2009 09:03:06 Євген
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий день. Будь ласка, надайте інформацію стосовно вартості стакану чаю у вагонах. Бажано по кожній залізниці. Дякую.
  Відповідь: Добрий день, Євгене Анатолійовичу! На даний час, на Україні 24 підприємства, що формують склади пасажирських поїздів. Вартість склянки чаю встановлюється кожним підприємством окремо. Діапазон цін в поїздах України, за склянку чаю, коливається від 1 грн. до 1,7 грн., тому в кожному вагоні поїзда, біля купе провідника, вивішено прейскурант цін, в якому вказано не тільки вартість чаю, а й кави, кондитерської продукції тощо, що реалізується провідником. На підтвердження цих цін, у кожного провідника є прибуткова накладна, відповідним чином оформлена, з якою пасажир має право ознайномитись. Тому, в подальшому, Ви можете скористатись зазначеним правом ознайомитись з цінами на продукцію, яка Вас зацікавила.

  14.01.2009 00:00:28 Юлия
  Інше
  Подскажите плсс,какова стоимость купейного билета Донецк-Берлин-Донецк? и в конце февраля расписание остается прежним? то есть поезд курсирует по вторникам и воскресеньям из Донецка? зараннее спасибо
  Відповідь: Уважаемая Юлия! Цена проездного документа на проезд одиночного взрослого пассажира от станции Донецк до станции Берлин в беспересадочном вагоне сообщения Донецк-Берлин составляет 127,56 евро. В графике движения пассажирских поездов на 2008-2009 г.г. беспересадочный вагон сообщения Донецк-Берлин, отправляется из Донецка по пятницам и воскресеньям, прибывает в Донецк по вторникам и четвергам.

  13.01.2009 22:10:00 Катя
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый вечер! Скажите, можно ли конкретней узнать, где можно сдать билет(вернее поменять на другой) в городе Харькове? какие кассы обслуживают пассажиров по такому вопросу?Заранее спасибо.
  Відповідь: Здійснити переоформлення проїзного документу можливо в усіх добових квиткових касах та касах попереднього продажу вокзалу Харків-Пасажирський.

  13.01.2009 20:32:53 Александр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день. Подскажите, можно ли на станции "Караваевы дачи" сдать билет на электропоезд повышеной комфортности? или это можно сделать только на центральном вокзале? С ув. Александр.
  Відповідь: Повідомляємо, що з метою посилення контролю за поверненням проїзних документів та уникнення випадків їх перепродажу, заборонено здійснення повернення проїзних документів в філіях квиткових кас та організовано їх повернення тільки в квиткових касах вокзалів та станцій, на яких при необхідності виділені окремі квиткові каси. Виходячи з вищевикладеного, здйснити повернення проїзного документу на з. п. Караваєві Дачі неможливо.

  13.01.2009 19:05:04 Павел
  Інше
  підскажіть будьласка чи буде відновлено рух електро поїзда 6253 сполученням Козятин Шепетівка тому що після закінчення зміни працівники чекають по 2 години щоб дістатися по домівках працівників їде чи мало а також працівники виїжають на лінію просимо вас допомогти у відновленні руху данного електро поїзда по Козятинській дерекції Дякуемо
  Відповідь: Повідомляю, що зміна з 29.12.2008 р. періодичності курсування електропоїзда № 6253 сполученням Козятин-Шепетівка була здійснена з метою зменшення експлуатаційних витрат в приміському сполученні. На даний час вищевказаний електропоїзд курсує в дні найбільшого пасажиропотоку - по п’ятницям, суботам та неділям. Найближчим часом відновлення щоденного курсування електропоїзда № 6253 не планується.

  13.01.2009 18:11:40 Юрій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  В межах міста Полтави знаходиться ст. Супрунівка, на якій зупиняються електропоїзди напрямку Полтава-Гребінка. На станції є комфортабельний вокзал із касами та залою очікування. Але чомусь він відчинений тільки до 19 години. Останній електропоїзд Полтава-Гребінка зупиняється по ст. Супрунівка о 21-18. Тому пасажирам, що їдуть цим поїздом не можна ні квитка придбати, ні від холоду та вітру сховатися. Як повідомив черговий по станції: "Приходьте за 5 хвилин до відправлення та стійте під навісом на платформі, квиток придбаєте у провідника". Чи можна все-таки цивілізовано вирішити це питання та відтермінувати закриття вокзалу до відправлення останнього електропоїзда, тобто до 21-18
  Відповідь: Шановний Юрію! Тимчасова зміна графіка роботи квиткової каси станції відбулась через те, що з трьох квиткових касирів, які здійснюють продаж проїзних документів по станції Супрунівка, працював один касир (у зв'язку з тим, що один касир знаходився на лікарняному, ще один - у щорічній відпустці). Тому при закритті квиткової каси закривався і зал очікування. Зараз, коли квиткова каса працює у звичайному режимі, з 8 год. 00 хвил. до 21 год. 30 хвил. (перерва на обід з 12 год. 00 хвил. до 13 год. 30 хвил.), існує можливість придбання квитків і користування залом очікування до останнього електропоїзда, що прямує на Гребінку о 21 год. 18 хвил. Прийміть вибачення за тимчасові незручності, що виникли у Вас при користуванні залізницею.

  13.01.2009 17:26:28 Николай
  Зміни графіка руху
  Здравствуйте. Подскажите пожалуйста почему после 20.01.08 невозможно купить билет на поезд №157 Киев-Могилев-Подольский, кассиры ничего не знают, на мониторе написано: поезд закрыт. В справочном бюро нет никакой информации почему-то, хотя где она должна быть, то это именно там. Может этот поезд отменяют? Спасибо.
  Відповідь: Повідомляємо, що на поїзд нр 157/158 Київ – Могилів-Подільський було закрито продаж квитків в зв’язку зі зменшенням пасажиропотоку та передбаченням курсування його двугрупним з поїздом нр 177/178 Київ - Кам’янець-Подільський. З 19.01.2009 на вище вказаний поїзд відкрито вільний продаж проїзних документів.

  13.01.2009 17:03:23 ЖК
  Інше
  Доброго дня! 1. Не секрет, что в пригородных поездах подавляющее большинство пассажиров НЕ льготных категорий едут бесплатно. Типичная картина: идет по вагону кассир-девушка, ей дают по 1-2 гривны, она дает билет до следующей станции, а в итоге едут гораздо дальше. Осуждать эту девушку смысла нет - без сопроводителей в милицейской форме толку не будет; с другой стороны, услуги людей в форме также стоят немалых денег. В итоге получается замкнутый круг, и никакие решения вроде "с 22.12.2008 введена услуга на Приднепровской ж/д по продаже билетов на пригородные поезда..." не дают положительного эффекта. Предлагаю следующее: заинтересовывать пассажиров покупать билеты. Для этого "разбить" электричку условно на 2 части. В первой из них - пусть заходят все, кто пожелает; во второй - оборудовать кафе, телевизорами и т.д. Пускать во вторую часть только из двух дверей (на вход и выход), где производить контроль оплаченных билетов. Понимаю, что это значительно замедлит время движения электропоездов, однако какую-никакую выгоду УЗ все же получит. P.S. Ситуация "списана" с электричек Приднепровской ж/д на участке Днепропетровск-Синельниково. 2. Уважаемая УЗ! Оборудуйте ст.Синельниково 1 нормальным туалетом! Стыдно - крупная станция, множество поездов (в т.ч. межгосударственных), а туалета нормального нет (только на улице с "бомжами"). Ведь тоже прибыльное дело - как минимум 1 грн с каждого пассажира отнюдь будет не лишней... Удачи!
  Відповідь: Головна функція залізниці – здійснювати процес перевезення згідно з графіком руху поїздів. Невиконання графіка руху загрожує безпеці руху поїздів, тому підвищувати комфорт за рахунок невиконання графіка руху недопустимо. Послуги перегляду телевізора та користування кафе надаються у пасажирських поїздах дальнього сполучення, де вартість проїзду значно вища ніж у приміських поїздах. Пропозиція щодо переобладнання частини вагонів електропоїздів під вагони - бари не є доцільною через значну вартість її втілення в період загальної економічної кризи. Щодо контролю за безквитковим проїздом необхідно відмітити, що уповноваженими особами Придніпровської залізниці проводяться перевірки та ревізії, під час яких пасажири, що не мають проїзного документа та відмовляються сплачувати повну вартість проїзду провіднику-касиру електропоїзда, сплачують штраф, а у разі відмови – видаляються з поїзда. У подальшому такі перевірки будуть проводитись якомога частіше. На пероні вокзалу ст. Синельникове-1 у 2004 році був збудований новий туалет загального користування, який обладнаний централізованими системами водопостачання та каналізації. В зимовий період туалет опалюється, для чого встановлено електричний котел. Прибирання туалету проводиться цілодобово (згідно графіку) прибиральницями. На вокзалі чергує наряд міліції, що дає змогу позбавлятися довготривалої присутності в туалеті осіб без визначеного місця проживання. При реконструкції вокзального комплексу станції Синельникове-1, яка відбувалася в період з 1998 по 2001 роки, було встановлено, що обладнати туалет загального користування в будівлі вокзалу не має технічної можливості. Всі причетні працівники вокзалу ознайомлені з даним зверненням, проведено додаткові інструктажі.
1... 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 ...821