This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=157 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-17. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  19.10.2009 10:49:59 Ярослав
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрый день, Я собираюсь преобрести дорожный чемодан. Во время поездок я наблюдал проблемы у других пассажиров с размещением их багажа под нижней полкой. Поэтому хотелось бы избежать самому таких конфузов еще при покупке чемодана. В связи с этим у меня вопрос. Немогли бы вы предоставить размеры багажного отделения под нижней полкой для плацкартных и купейных видов вагонов (высота от нижней полки до пола, ширина и глубина ящика для багажа? Заранее спасибо, Ярослав
  Відповідь: Повідомляємо, що у поїздах формування Південно-Західної залізниці курсують вагони як плацкартні, так і купейні вагони різного типу (конструкції), тому в вагонах різного типу - різні розміри багажних рундуків. В купейному вагоні виробництва ВАТ «Крюківський вагонобудівний завод» розмір багажного рундука складає: довжина - 140см, висота - 39,5см, ширина - 43см. В купейному вагоні виробництва заводу «Амендорф» (Німеччина) розмір багажного рундука складає: довжина - 92см, висота - 38см, ширина - 43см. В плацкартному вагоні розмір багажного рундука в купе складає: довжина - 112см, висота - 36см, ширина - 43,5см.

  19.10.2009 10:04:56 Евгений
  Обслуговування у приміських поїздах
  Прошу дать объяснение о приобритении билетов в электричках на Приднепровской железной дороге. Согласно приказа №764Н от 25.10.2008 года на Приднепровской железной дороге, пасажир имеет право приобретать билет в вагоне "Оформлення проводником пасажирського вагона (з правом продажу квітків). Плата за послугу стягується з платної категорії пасажирів, які здійснили посадку на станціях, де є приміськи квіткові каси. Вартість квітка становить на 1 грн. дорожче". Эта выписка из приказа №764Н, которая вывешенна во всех вагонах электрички. Но на самом деле при посадке в электричку стоят проверяющие, которые не пропускают в электричку, даже если она отпровляется, застовляя брать билет в кассе. При рассмотрении этого вопросаполучается - проводники, продающие билеты в электричках работают на одно подразделение ЖД, а кассиры в билетных кассах на другое. По этой причине выставляются проверяющие, которые помогают делать выручку кассирам. Эти дрязги мне как пассажиру не интересны, я плачу деньги "Укрзалізниці". При дальнейшем рассмотрении этого вопроса, мне как пассажиру становится не уютно, даже страшновато за свою безопасность. Проверяющие (посадочные бригады), котрые вовлечены в эти денежные разборки, состоят из работников ЖД, большенство которых по долгу своей работы отвечают за безопасность движения на "Укрзалізниці", т.е. занимаются не своими функциональными обязанностями. А из этого вытекает "Нижнеднепровский узел", случай со скоросным поездом и т.д. Правильно сказать "НЕЦЕЛЕВОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РАБОТНИКОВ "Укрзалізниці".
  Відповідь: Шановний Євгенію Миколайовичу! Приміські перевезення здійснюються відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України». Відповідно до п. 32.11 вище зазначених правил продаж квитків на станціях та зупинкових пунктах організовує залізниця залежно від місцевих умов, та відповідно до п.37.2 вище зазначених правил пасажир зобов’язаний здійснювати посадку в поїзд за наявності проїзного документа. Провідник у приміському поїзді призначений для здійснення продажу квитків пасажирам, які здійснили посадку в електропоїзд без квитка через відсутність квиткової каси у місці здійснення посадки. У зв’язку з тим, що провідники-касири фізично не в змозі обілетити 10 вагонів, тому основне завдання посадкової бригади максимально забезпечити посадку пасажирів в приміські електропоїзди з квитками. А провідник-касир в процесі роботи перевіряє відповідність квитка та дальність поїздки пасажира, так як мають випадки, коли пасажир придбає квиток на І зону, а їде значно далі. Всі вище зазначені заходи направлені на збільшення доходів від приміських пасажирських перевезень.

  19.10.2009 09:57:49 Виктор
  Інше
  В какой стадии модернизация ж/д Луцк-Львов что зделано м что должны зделать
  Відповідь: Шановний п.Вікторе! Дільниця Львів – Луцьк протяжністю 169,1 км належить до IV категорії з вантажонапруженістю 4 млн. т. брутто/рік. Згідно інструкції ЦП-0113 і технічних характеристик дільниця Львів – Луцьк не підпадає під критерії призначення модернізації колії , а тільки - капітального ремонту . Станом на 01.01.2009 р. по даному напрямку було протерміновано капітальним ремонтом 160,2 км колії. В 2009 році на дільниці Львів – Луцьк виконано капітальний ремонт на 3,3 км колії, середній ремонт - 8,0 км. Дистанції колії виконують поточне утримання залізничної колії, що дозволяє забезпечувати безпеку руху поїздів із встановленою швидкістю. В зв’язку з відсутністю фінансування, зменшення вантажних та пасажирських перевезень зумовлених впливом фінансової кризи Львівська залізниця немає можливості здійснити швидке оновлення колійної інфракстуктури по напрямку Львів - Луцьк. На дільниці Львів – Луцьк в планах 2010-2020 рр. будуть закладатись кошти для виконання капітальних та поточних робіт , щоб гарантувати безпеку руху поїздів .

  19.10.2009 02:06:17 Тарас
  Інше
  Существуют ли сейчас остановки по требованию в скорых и пассажирских поездах? Например, если на определенном участке между станциями у поезда нет остановок, но возможно заказать остановку по требованию на станции?
  Відповідь: Такої послуги ні коли не було і не буде.

  19.10.2009 00:58:09 Виталий
  Інше
  Подскажите пожалуйста, по данным информационной службы PrivatAsistans стоимость билета из г.Александрии в г. Киев составляет : 117, 87 и 67 грн. А на вокзале мне сказали что тарифа 67 грн. нет. Подскажите какова самая наименшая стоимость билета по студенческому билету…..
  Відповідь: Шановний Віталію Костянтиновичу ! Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.1999 №541 студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів протягом року надається знижка 50% при проїзді залізничним транспортом по території України у загальних та плацкартних вагонах поїздів всіх категорій. Між ст. Олександрія та ст. Київ курсує ряд поїздів. Надаємо інформацію (станом на 19.10.2009) щодо мінімальної вартості пільгового проїзду студентам: - поїзд №72/71 “Запоріжжя-Київ ” у плацкартному вагоні - 34,66 грн., у купейному вагоні - 74,10 грн.; - поїзд №76/75 “Кривий Ріг-Київ ” у плацкартному вагоні - 34,54 грн., у купейному вагоні - 73,74 грн.; - поїзд №40/39 “Севастополь-Київ ” у плацкартному вагоні - 34,90 грн., у купейному вагоні - 74,58 грн.; З повагою

  18.10.2009 23:28:44 Николай
  Пропозиції
  Посление 2 года приходится часто ездить по маршруту Симферополь-Львов, то что нет поезда из Севастополя нетак и страшно, но планируется ли как-то изменить маршрут или создать новый потому как 25 часов в поезде идущем через ВСЮ УКРАИНУ ну как-то уж очень долго. Тем более что в большенстве случаев как поезд загрузился в симферополе так он и идет до Львова.
  Відповідь: Шановний п. Миколо! Повідомляємо, що поїзду №86/85 сполученням Львів - Сімферополь встановлено оптимальний маршрут прямування по двоколійних електрифікованих коліях залізниць України на відстані 1569 кілометрів, який забезпечує знаходження його в дорозі на Сімферополь 24 год. 06 хв., а на Львів 24 год. 57 хв. та 100% заселеність поїзда в обидва напрямки. Згідно наведеного, залізниця не має підстав змінювати або встановлювати новий маршрут прямування поїзда №86/85 сполученням Львів - Сімферополь.

  18.10.2009 20:36:34 Андрій
  Інше
  Чи надається пільговий проїзд учням 9-11 класів за наявністю учнівського квитка,і якщо ні,то з яких міркувань. Дякую за увагу.
  Відповідь: Питання щодо надання пільгового проїзду дітям та учням в приміському залізничному сполученні регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.1999р. №541 "Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації та учням професійно – технічних навчальних закладів у міському приміському пасажирському транспорті та міському автомобільному і залізничному транспорті територією України", та постановою Кабінету Міністрів України від 28.07.2004р. №976 "Про встановлення пільгового тарифу на перевезення дітей залізничним транспортом". У відповідності до вищезазначених нормативно-правових актів: - пільговий проїзд у міському й приміському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України встановлюється в розмірі половини вартості квитка для студентів денної форми навчання вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації та учням професійно – технічних навчальних закладів незалежно від форм власності; - пільговий тариф на перевезення залізничним транспортом у внутрішньому сполученні (у пасажирських вагонах усіх категорій) встановлюється для дітей віком від шести до чотирнадцяти років у розмірі 75 відсотків вартості проїзду дорослого пасажира. Надання пільгового проїзду здійснюється за пред’явлення студентського квитка або свідоцтва про народження дитини. Пільгове перевезення дітей старших за 14 років не обумовлене жодним нормативно-правовим актом. Надання пільгового проїзду у міському транспорті міста Києва учням шкіл здійснюється виключно за ініціативою Київської міської влади. Надання пільг учням 9-11 класів у приміському залізничному сполученні на даний час є недоцільним у зв’язку з не фінансуванням проїзду пільговиків місцевими органами виконавчої влади.

  18.10.2009 20:12:48 Влад
  Пропозиції
  Уважаемые разработчики сайта! Большая просьба в окнах просмотра расписания по конкретной станции выводить название станции с большой буквы, например, Херсон (у вас - херсон; а также выделить название крупнее (шрифтом и т.д.). А то выведешь расписание, а потом долго в окне ищешь, а какая же это станция?
  Відповідь: Уважаемый Влад! Ваши предложения учтены. В функцию просмотра расписания по станции внесены изменения. Спасибо за сообщение.

  18.10.2009 20:00:55 Ірина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скільки коштує квиток на автобусний рейс Львів-Варшава? А чи можна прямим рейсом з Вінниці дістатися до Варшави, якщо так, то скільки це буде коштувати?
  Відповідь: Дане питання не входить до компетенції Укрзалізниці.

  18.10.2009 19:32:53 Геннадій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Я, як клієнт,якій завжди прав, звертаюсь до керівництва Укрзалізниці - п. Костюка, Кривопішина, Остапюка з приводу подорожчання квітків на приміське перевезення. Чому я маю платити за пільговіків? Коли я їду в електричці, то поряд зі мною сидять 2-3 пенсіонера, 1 чорнобилець, 1 ще якісь пільговик, отже за проїзд проплачує кожна 5 людина, якою виявляються такі як я: від 25 до 40 років (молодші або бігають, або студенти; старші не платять), з невеликою зарплатою (в мене 1300 грн.). Ви хочете вийте на собівартість проїзду за рахунок 20% пасажирів, які платять? Моє слово як пасажира, клієнта: ЦЕ ВАША ПРОБЛЕМА, ЩО ВИ НЕ ОТРИМУЄТЕ ЗА ПІЛЬГОВІКІВ; ЦЕ ВАША ПРОБЛЕМА, ЩО В НАС ПОПУЛІСТСЬКИЙ УРЯД - НЕ МОЯ. З неповагою, викладач Національного університету Геннадій Анатолійович.
  Відповідь: Відповідно до статей 7 та 9 Закону України «Про залізничний транспорт» тарифи на перевезення пасажирів і багажу у приміському сполученні встановлюються відповідними залізницями за погодженням з місцевими органами виконавчої влади. При рівні тарифів, що не забезпечують рентабельності цих перевезень, збитки залізниць повинні компенсуватися із місцевих бюджетів. Відповідно до статті 10 Закону України «Про залізничний транспорт» придбання електропоїздів та дизель-поїздів для приміського сполучення здійснюється за рахунок коштів залізниць із залученням коштів місцевих бюджетів. На даний час державними та місцевими органами виконавчої влади положення статей 7, 9 та 10 не виконуються взагалі, тобто кошти на рухомий склад не виділяються, збитки залізниць від перевезення пасажирів у приміському сполученні, які у 2008 році склали понад 2 млрд. грн., а за 9 місяців поточного року – понад 1,7 млрд. грн., не компенсуються взагалі. Компенсація надходить лише на рівні 30-40% за перевезення пільговиків, а це лише близько 150 млн. грн. на рік. Тобто весь тягар щодо покриття збитків у приміському сполученні покладається на залізниці. Тому для забезпечення безпечного перевезення пасажирів у приміському сполученні та підтримання рухомого складу у справному технічному стані залізниці вимушені піднімати тарифи. Також постійно ведеться відповідна робота з облдержадміністраціями та причетними Міністерствами щодо збільшення виділення коштів для залізничного транспорту.
1... 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ...818