This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=129 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-15. The original page over time could change.
14 грудня ВВ заспівають на київському Майдані Незалежності / Воплі Відоплясова // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
english info
 RSS
Пошук у вістях


Свіжі надбання

Воплі Відоплясова
Закустика
mp3
Воплі Відоплясова
Чіо Чіо Сан (single)
CD
Олег Скрипка
Серце у мене вразливе... (maxi single)
CD



Наші друзі
Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Чільна сторінка ВІСТІВоплі Відоплясова
14 грудня ВВ заспівають на київському Майдані Незалежності

"...Та я шаную лиш футбол, бо я завзятим є фанатом!" – саме цю пісню 14 грудня співатимуть на Майдані "Воплі Відоплясова" – хедлайнери великого святкового концерту, який відбудеться на головній площі країни з нагоди презентації Офіційного логотипу турніру Євро-2012.

Хлопці не змогли залишитись обабіч великого футбольного свята, адже відомо, що і Олег Скрипка і Євген Рогачевський є не тільки запеклими фанатами, але й самі дуже полюбляють поганяти м’яча у вільний від пісень час. Згадкою про славне спортивне минуле відомих музикантів слугують Почесні грамоти, отримані ними у далекому 1980-му році: Скрипкою – від юнацького футбольного клубу міста Кіровськ Мурманської області, а Рогачевським – за перше місце у дитячому турнірі міста Жмеринка.

Сама презентація, в якій візьмуть участь лідери країн-господарів Чемпіонату – України та Польщі, відбудеться опівдні того ж дня на Михайлівській площі спільними силами керівництва УЄФА та Київської міської держадміністрації.

"Незважаючи на досить короткі строки, столична влада виконала вагомий обсяг робіт задля отримання права проведення фіналу чемпіонату в Києві та продемонструвала експертам УЄФА, що Київ у змозі провести футбольне свято на високому рівні." – заявила киянам напередодні події прес-служба КМДА, а нам лишається сподіватись, що 11 грудня на засіданні виконавчого комітету УЄФА таки буде прийнято остаточне рішення про проведення у чотирьох містах України матчів Євро-2012 та фінального матчу у Києві.

Початок концертної програми о 19-00.

11 грудня 2009  14:45

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль