Навчальна мережа глобального розвитку Світового банку

ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Національної академії державного управління при Президентові України

УКР РУС ENG
 
Про Центр
НМГР
Новини
Курси та програми
АДО
Галерея
Бібліотека
Посилання
Контакти

ХРОНІКИ ЦЕНТРУ

2009 рік

23 - 28 листопада 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
2 - 14 листопада 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася сесія ІІ-го курсу у дистанційному форматі заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
26 - 30 жовтня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
7 - 11 вересня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
31 серпня - 4 вересня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
25 - 29 серпня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
29 червня - 3 липня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
22-26 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
22-26 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
9-10 червня 2009 р. Національна академія виборола першість у конкурсі на краще впровадження дистанційного навчання в номінації
"Краще впровадження e-Learning в державному секторі"
1-5 червня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
6-10 квітня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
9-13 березня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
2-7 лютого 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
26-30 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
26-31 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
19-23 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
19-23 січня 2009 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".

2008 рік

15-19 грудня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
10-14 листопада 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
3-7 листопада 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
22-26 вересня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
8 - 12 вересня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
1 - 6 вересня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія I-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
26-29 серпня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
30 червня - 4 липня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
30 червня - 4 липня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
23 - 27 червня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
2 - 6 червня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія I-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
14 - 18 квітня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
11 - 15 березня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія I-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
4 - 9 лютого 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
28 січня - 2 лютого 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія I-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
28 січня - 2 лютого 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
21 - 25 січня 2008 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІIІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".

2007 рік

13 - 17 листопада 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія IІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
24 вересня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася презентація магістерської програми для слухачів 1 курсу заочно-дистанційної форми навчання спеціальності "Державне управління".
10 - 14 вересня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
3 - 8 вересня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
27 - 31 серпня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
27 - 31 серпня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
2 - 6 липня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
25 - 30 червня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
11 - 15 червня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулась очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
19 - 24 березня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
28 лютого 2007 р. у Національній академії державного управління при Президентові України відбулися урочисті заходи, присвячені черговому випуску магістрів управління суспільним розвитком і магістрів державного управління.
5 - 10 лютого 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
29 січня - 3 лютого 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
22 - 27 січня 2007 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".

2006 рік

18 грудня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
25 - 29 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
16 - 17 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання проходив підготовчий тренінг для працівників Секретаріату Президента України у межах програми сприяння розвитку кадрів “Дорожня карта ефективного державного управління за допомогою стратегічної комунікації” .
11 - 15 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком" .
4 - 9 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
4 вересня 2006 р. відбулися урочисті збори з нагоди початку 2006-2007 навчального року у Національній академії державного управління при Президентові України.
28 серпня - 1 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія ІІI-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
Центр дистанційного навчання Національної академії визнаний найкращим серед дистанційних центрів
Навчальної мережі глобального розвитку країн Європи та Центральної Азії у 2005 р.

/The GDLN Newsletter - December 2005. THANKFUL LETTER of GDLN REGIONAL COORDINATOR for ECA REGION, GARY FINE.
30 серпня 2006 р. відбулася очна сесія з підвищення кваліфікації за дистанційним курсом "Англійська мова у сфері державного управління". Курсом передбачено отримання знань із фахової термінології, набуття вмінь читати і розуміти англомовну фахову літературу, що допоможе слухачам не тільки вдосконалити володіння англійською мовою, але й розширити їх знання у галузі державного управління.
14 липня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання було проведено відкритий майстер-клас для представників будівельно-інвестиційних компаній на тему: "Комплексне рішення для управління проектами капітального будівництва та ТОіР" на базі програмних продуктів Primavera та PM Systems.
11 липня 2006 р. відбулася заключна очна сесія для слухачів дистанційного курсу "Ділові фінанси" який розроблено за підтримки Світового банку. Матеріали курсу зорієнтовано на підготовку до міжнародної професійної сертифікації (CEFA, CIIA®, CFA®).
10 липня 2006 р. відбулася заключна очна сесія за дистанційним курсом “Управління проектами”. Дистанційний курс розроблено Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
8 липня 2006 р. відбулася заключна очна сесія з підвищення кваліфікації за дистанційним курсом "Англійська мова у сфері державного управління". Курсом передбачено отримання знань із фахової термінології, набуття вмінь читати і розуміти англомовну фахову літературу, що допоможе слухачам не тільки вдосконалити володіння англійською мовою, але й розширити їх знання у галузі державного управління.
7 липня 2006 р. відбулася заключна очна сесія дистанційного курсу "Основи педагогічного оцінювання". Курс розроблений за підтримки програми Мережа дистанційного навчання для освітян Темпуc TRAST "Справедливе оцінювання" та зорієнтований на підвищення кваліфікації викладачів навчальних закладів щодо використання сучасних методів педагогічного оцінювання у щоденній практичній діяльності.
3 - 7 липня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
26 червня - 1 липня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком" .
24 червня 2006 р. відбулася заключна очна сесія за дистанційним курсом "Маркетинг", який розроблено за підтримки Світового банку. Курс розраховано на менеджерів та спеціалістів з маркетингу, та всіх, хто зацікавлений здобути знання з маркетингу.
23 червня 2006 р. відбулася заключна очна сесія за дистанційним курсом "Європейська інтеграція", який розроблено за підтримки Світового банку для системи підготовки і підвищення кваліфікації державних службовців, та всіх, хто зацікавлений здобути знання з європейської інтеграції.
8 червня 2006 р. в Центрі дистанційного навчання відбулося вручення сертифікатів учасникам дистанційного курсу "Трансформація правових систем у країнах Центральної та Східної Європи", які успішно пройшли програму.
7 червня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася проміжна очна сесія для слухачів дистанційного курсу “Управління проектами”. Дистанційний курс розроблено Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
6, 20 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання проходить серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізовується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
4 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбувся тренінг "Ділова самопрезентація", який передбачає набуття наступних вмінь: визначення мети, аналіз середовища, особистої підготовки до презентацій та виступів (самоналаштування), самопрезентації, управління хвилюванням та його подолання, управління увагою аудиторії тощо.
3 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбувся тренінг "Тайм-менеджмент або управління часом". Мета тренінгу - вдосконалення умінь ставити цілі і знаходження шляхів їх досягнення, планування власного часу з урахуванням короткострокових та довгострокових цілей, знаходження часових ресурсів.
1, 8, 15 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії проходить цикл семінарів-відеоконференцій "Сталий розвиток музеїв у сучасному суспільстві", що реалізується Регіональним центром НМГР у Санкт-Петербурзі за підтримки Інституту Світового банку.
31 травня, 6 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулися відеоконференції з питань Реформування організації діяльності державних лікарень, які реалізуються за підтримки Програми охорони здоров’я НМГР.
31 травня, 6 червня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулися відеоконференції з питань Реформування організації діяльності державних лікарень, які реалізуються за підтримки Програми охорони здоров’я НМГР.
30 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція з питань Реформування системи оплати медичних послуг, яка реалізується за підтримки Програми охорони здоров’я НМГР.
28 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбувся тренінг "Публічний виступ. Ораторська майстерність". Тренінг з публічного виступу та ораторської майстерності надасть можливість усвідомити особливості публічної поведінки, розвинути навички комунікативної культури (формування і розвиток загальних навичок і технологій публічних виступів і підготовки до них).
27 травня 2006 р. відбулася очна сесія для слухачів дистанційного курсу "Ділові фінанси" який розроблено за підтримки Світового банку. Матеріали курсу зорієнтовано на підготовку до міжнародної професійної сертифікації (CEFA, CIIA®, CFA®).
25 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії розпочався цикл семінарів-відеоконференцій "Сталий розвиток музеїв у сучасному суспільстві", що реалізується Регіональним центром НМГР у Санкт-Петербурзі за підтримки Інституту Світового банку.
24 травня 2006 р. відбулася вступна очна сесія з підвищення кваліфікації за дистанційним курсом "Англійська мова у сфері державного управління". Курсом передбачено отримання знань із фахової термінології, набуття вмінь читати і розуміти англомовну фахову літературу, що допоможе слухачам не тільки вдосконалити володіння англійською мовою, але й розширити їх знання у галузі державного управління.
18 травня 2006 р. відбулася очна сесія дистанційного курсу "Основи педагогічного оцінювання". Курс розроблений за підтримки програми Мережа дистанційного навчання для освітян Темпуc TRAST "Справедливе оцінювання" та зорієнтований на підвищення кваліфікації викладачів навчальних закладів щодо використання сучасних методів педагогічного оцінювання у щоденній практичній діяльності.
17 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії відбувся навчальний семінар "Перспективи України в контексті вступу до СОТ", організований Проектом USAID з питань вступу України до СОТ та сприяння інвестуванню спільно з Міністерством економіки України. У семінарі взяли участь представники Міністерства економіки України, експерти Проекту USAID слухачі, аспіранти, докторанти, викладачі Академії.
15 травня 2006 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом "Європейська інтеграція". Програма курсу пропонує вивчення питань історії та сучасності європейських інтеграційних процесів; організаційної структури, інституцій та права ЄС, досвіду розширення ЄС, сутності і напрямів політики ЄС, взаємовідносин ЄС та України, та перспектив членства України у ЄС. Курс розроблений за підтримки Світового банку.
10-13 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії відбулася навчальна програма для тренерів в межах проекту “Сприяння регіональному розвитку в Україні”. У семінарі брали участь представники Секретаріату Президента України, Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства фінансів України, представники Академії та її регіональних інститутів державного управління, органів виконавчої влади.
8 травня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася проміжна очна сесія з питань організації та технологій управління проектами, а також використання програмних засобів у проектному менеджменті, для слухачів дистанційного курсу “Управління проектами”. Дистанційний курс розроблено Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
3, 16, 23 травня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання проходить серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізовується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
26 квітня 2006 р.у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція на тему: "Засоби та методи "Електронного навчання" в неперервній освіті". Відеоконференція організована Східноєвропейським університетом економіки і менеджменту, м.Черкаси.
19 квітня 2006 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом "Управління проектами", розробленим Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
16 квітня 2006 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом "Ділові фінанси", розроблений за підтримки Світового банку. Матеріали курсу зорієнтовано на підготовку до міжнародної професійної сертифікації (CEFA, CIIA®, CFA®).
12-15 квітня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії відбулася навчальна програма для тренерів в межах проекту “Сприяння регіональному розвитку в Україні”. У семінарі брали участь представники Секретаріату Президента України, Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства фінансів України, представники Академії та її регіональних інститутів державного управління, органів виконавчої влади.
8 квітня 2006 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом "Маркетинг", розроблений за підтримки Світового банку. Курс надає практичні знання з основ маркетингу, не змінюючи робочого розкладу та у зручний для себе час, використовуючи Інтернет-технології.
4 квітня 2006 р. в рамках проекту "Фінансування та управління в сфері охорони здоров`я в Україні", що фінансується Європейським Союзом, відбулися заходи з питань охорони здоров`я. Цільові групи: представники органів державної влади всіх рівнів, керівники закладів охорони здоров'я, медичні працівники, засоби масової інформації, широкі верстви населення.
28 березня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізовується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
16 березня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії відбувся семінар Інституту Світового банку у співробітництві з Міжнародним Інститутом Менеджменту ЛІНК "Модель діяльності тьютора в системі Відкритої Дистанційної Освіти".
4, 11, 24 квітня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізовується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
15-18 березня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання Академії відбулася навчальна програма для тренерів в межах проекту “Сприяння регіональному розвитку в Україні”. У семінарі взяли участь представники Секретаріату Президента України, Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства фінансів України, представники Академії та її регіональних інститутів державного управління, органів виконавчої влади.
10 березня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася нарада з формування творчих колективів із розроблення навчально-методичних матеріалів для І блоку дистанційних курсів навчальних дисциплін за спеціальністю "Державне управління".
1, 29 березня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася серія відеоконференцій в рамках дистанційного курсу "Трансформація правових систем у країнах Центральної та Східної Європи", що розроблений експертами Вільнюського університету.
1, 14, 30 березня 2006 р. в рамках проекту "Фінансування та управління в сфері охорони здоров`я в Україні", що фінансується Європейським Союзом, відбулися заходи з питань охорони здоров`я. Цільові групи: представники органів державної влади всіх рівнів, керівники закладів охорони здоров'я, медичні працівники, засоби масової інформації, широкі верстви населення.
2 березня 2006 р. відбулася відеоконференція з нагоди 5-річчя Центру дистанційного навчання Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку.
28 лютого 2006 р. відбулися урочисті збори, на яких були вручені дипломи магістрів управління суспільним розвитком першим випускникам заочно-дистанційної форми навчання.
6 - 11 лютого 2006 р. відбулися державні іспити та захист магістерських робіт слухачів ІІІ курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
6 - 11 лютого 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія ІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
30 січня - 4 лютого 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".
26, 27 січня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція, присвячена питанням запобігання розповсюдження ВІЛ/СНІД. Учасники: Київ - Вашингтон.
26 січня 2006 р. в рамках проекту "Фінансування та управління в сфері охорони здоров`я в Україні", що фінансується Європейським Союзом, відбулася відеоконференція.
15 лютого 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція в рамках дистанційного курсу "Трансформація правових систем у країнах Центральної та Східної Європи", що розроблений експертами Вільнюського університету.
14, 22 лютого 2006 р. в рамках проекту "Фінансування та управління в сфері охорони здоров`я в Україні", що фінансується Європейським Союзом, відбулися заходи з питань охорони здоров`я. Цільові групи: представники органів державної влади всіх рівнів, керівники закладів охорони здоров'я, медичні працівники, засоби масової інформації, широкі верстви населення.
7, 28 лютого 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
23 - 27 січня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася екзаменаційна сесія ІІІ-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
19 січня 2006 р. 14.00 – 16.00. Відбувся семінар-відеоконференція на тему “Роль лідерства та інституційних аспектів в сфері електронного уряду”, що проводиться Світовим банком спільно з Урядом Республіки Казахстан в межах серії семінарів з електронного урядування. Пряму веб-трансляцію семінару можна спостерігати за адресою: http://vcg01.worldbank.org/eDev.
18, 25 січня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбулися відеоконференції в рамках дистанційного курсу "Трансформація правових систем у країнах Центральної та Східної Європи", що розроблений експертами Вільнюського університету.
16 - 23 січня 2006 р. У Центрі дистанційного навчання відбудулися курси проведення кваліфікації викладачів Інституту підвищення кваліфікації державних службовців Республіки Таджикистан.

2005 рік

26 грудня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулося урочисте вручення диплому і медалі Почесного доктора Національної академії державного управління при Президентові України Богдану Кравченку, доктору соціальних наук, професору, проректору з міжнародних зв`язків Академії
23 грудня 2005 р. 10.00 - 12.00. У Центрі дистанційного навчання відбулася нарада Міжвідомчої експертної групи із забезпечення відбору вищих навчальних закладів та закладів післядипломної освіти для підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції щодо реалізації у 2005 р. заходів Державної програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004 - 2007 рр. та перспективи їх виконання у 2006 р.
21 грудня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання розпочалося навчання за дистанційним курсом "Трансформація правових систем у країнах Центральної та Східної Європи". Курс розроблений експертами Вільнюського університету за підтримки Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку, враховує потреби України та Росії.
6, 20 грудня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання продовжується серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
3 грудня 2005 р. Відбулася заключна очна сесія дистанційного курсу "Маркетинг". Слухачі курсу захищатимуть індивідуальні проекти. Також має відбутися вручення сертифікатів про успішне закінчення навчальної програми за дистанційним курсом.
1 грудня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція, присвячена питанням запобігання розповсюдження ВІЛ/СНІД. Учасники із України, Боснії, Росії та Болгарії мали можливість поспілкуватися із доктором Тораєю Обаїд, виконавчим директором Фонду народонаселення ООН (ЮНФПА).
1, 7, 13, 20 грудня 2005 р. в рамках проекту "Фінансування та управління в сфері охорони здоров`я в Україні", що фінансується Європейським Союзом, відбудуться заходи з питань охорони здоров`я. Цільові групи: представники органів державної влади всіх рівнів; керівники закладів охорони здоров'я; медичні працівники; засоби масової інформації; широкі верстви населення.
28 листопада 2005 р. 12.30 - 13.30 відбулася лекція директора Литовського інституту державного адміністрування (LIVADIS) Альфонсаса Величка "Формування кадрового потенціалу для забезпечення процесу європейської інтеграції: досвід Литви".
28 листопада 2005 р. відбулося засідання організаційного комітету спільного проекту Литовського інституту державного адміністрування (LIVADIS) та Національної академії державного управління при Президентові України (НАДУ) "Підвищення адміністративних можливостей державних службовців України".
25 листопада 2005 р. Британською Радою за підтримки Центру дистанційного навчання проведена відеоконференція - Наукове кафе "Зміна клімату починається вдома" між студентами України та Угорщини.
22-24 листопада 2005 р. у Центрі дистанційного навчання Академії проходив 3-денний семінар в межах проекту "Сприяння регіональному розвитку в Україні". На семінарі обговорювалися питання економічного розвитку регіону, розвитку людських ресурсів, процесу відновлення міських територій, програм і проектів, планування територій.
8, 22 та 29 листопада 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
22-24 листопада 2005 р. у Центрі дистанційного навчання Академії проходив 3-денний семінар в межах проекту "Сприяння регіональному розвитку в Україні". На семінарі обговорювалися питання економічного розвитку регіону, розвитку людських ресурсів, процесу відновлення міських територій, програм і проектів, планування територій.
8, 22 та 29 листопада 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
7-11 листопада 2005 р. У Центрі дистанційного навчання Академії проходив семінар для розробників навчальних комплексів в межах міжнародного проекту “Спеціалізовані програмі з питань європейської інтеграції для підвищення кваліфікації державних службовців України”.
3-4 листопада 2005 р. У Центрі дистанційного навчання Академії відбудеться Координаційна нарада з нагоди відкриття міжнародного проекту “Тренінгові програми з питань європейської інтеграції для державних службовців України”, що фінансується Європейською Комісією в межах програми TEMPUS / TACIS.
29-30 жовтня, 5-6 листопада 2005 р. У Центрі дистанційного навчання Академії пройшов орієнтаційний семінар Програми урядового стажування в Польщі, Литві та Латвії, заснованої Національним Демократичним Інститутом за підтримки Кабінету Міністрів України та Секретаріату Президента України з метою залучити в центральні органи виконавчої влади нове покоління фахівців та надати можливість професійного росту молодим спеціалістам, які щойно розпочали роботу в урядових структурах.
19 жовтня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулась інформаційна зустріч, організована Управлінням міжнародних зв’язків Академії (контактна особа – Роман Кіфлюк, 456-04-52) щодо можливостей участі в програмі стипендій ім. Едмунда С.Маскі та 14-й щорічній міжнародній конференції Мережі інститутів та шкіл державного управління країн Центральної та Східної Європи (NISPAcee).
28-29 вересня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулась Координаційна нарада проекту “Спеціалізовані програми для підготовки державних службовців України з питань європейської інтеграції”.
26 жовтня 2005 р. 12.00 - 15.00 У Центрі дистанційного навчання відбудеться засідання ради Академії дистанційної освіти (далі – АДО), під головуванням президента АДО В.Лугового, ректора Національної академії державного управління при Президентові України.
30 вересня 2005 р. 14.00 - 16.00. У Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція “Корупція та організована злочинність”, яка відбудеться за підтримки НМГР Світового банку в межах програми боротьби з корупцією в країнах Європи та Центральної Азії.
27 вересня 2005 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом «МАРКЕТИНГ». Запрошуємо всіх, хто зацікавлений здобути практичні знання з основ маркетингу, не змінюючи робочого розкладу та у зручний для себе час, використовуючи Інтернет-технології.
23 та 26 вересня 2005 р. Центр дистанційного навчання запрошує взяти участь у серії відеоконференцій з питань європейської інтеграції. Відеоконференції відбудуться у межах серії глобальних діалогів ”Реформування системи державного управління на шляху європейської інтеграції: міжнародний досвід для України” (досвід Франції та Словаччини) за підтримки Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку, Канадської агенції міжнародного розвитку та Європейської Комісії.
21 вересня 2005 р. 14.00 - 16.00. Центр дистанційного навчання запрошує до участі у відеоконференції “Моніторинг і методи оцінювання корупції”, яка відбудеться за підтримки НМГР Світового банку в межах програми боротьби з корупцією в країнах Європи та Центральної Азії.
7 та 20 вересня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання продовжується серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
16 вересня 2005 р. 14.00 - 16.00. Центр дистанційного навчання запрошує до участі у відеоконференції “Громадські ініціативи для правової реформи та боротьби з корупцією”, яка відбудеться за підтримки НМГР Світового банку в межах програми боротьби з корупцією в країнах Європи та Центральної Азії.
12 - 15 вересня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія ІI-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
09 вересня 2005 р. 14.00 - 16.00. Центр дистанційного навчання запрошує до участі у відеоконференції “Тіньова економіка та корупція”, яка відбудеться за підтримки НМГР Світового банку в межах програми боротьби з корупцією в країнах Європи та Центральної Азії.
5 - 9 вересня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
29 серпня - 2 вересня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася вступна очна сесія III-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
27 серпня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася заключна очна сесія за дистанційним курсом “Ділові фінанси”, розробленим за підтримки Світового банку. Матеріали курсу зорієнтовано на підготовку до міжнародної професійної сертифікації (CEFA, CIIA®, CFA®).
18 липня 2005 р. 14.00 - 16.00. У Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція “Партнерство державного та приватного сектору у боротьбі з корупцією” за підтримки Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку в межах програми боротьби з корупцією в країнах Європи та Центральної Азії.
4 - 6 липня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася літня очна сесія II-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
29 червня - 1 липня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася літня очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
25 червня 2005 р. відбулася заключна очна сесія за дистанційним курсом “Становлення і розвиток демократії: світовий досвід для України”, розробленим Національною академією державного управління при Президентові України спільно з міжнародним проектом “Побудова демократії” Школи політичного навчання Університету Квінз (Канада) та Канадської агенції міжнародного розвитку.
24 червня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася заключна очна сесія з дистанційного курсу «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я ТА БІДНІСТЬ». Слухачі курсу захистили індивідуальні проекти за наступними темами: "Бідність і здоров’я: взаємозв’язок та шляхи скорочення негативного впливу", "Бідність, “моральне здоров’я” та “соціальна медицина” в епоху Просвітництва", “Тематичний (локальний) аналіз можливостей надання медичних послуг соціально незахищеним верствам населення в умовах приватної клініки", "Забезпечення рівності та справедливості в охороні здоров’я", “Досвід роботи лікарняної каси “Громадське об’єднання “Допоможемо собі” у м. Луцьку” тощо. Відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення навчальної програми за дистанційним курсом.
23 червня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання була проведена заключна очна сесія для слухачів дистанційного курсу “Управління проектами”, розробленому Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
16 червня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться відеоконференція "Інноваційні технології та дистанційне навчання державних службовців: кращий досвід та сучасні тенденції", яка буде проходити в рамках XVIIІ Міжнародного конгресу з підготовки вищих державних службовців.
14 та 21 червня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання продовжується серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
У регіональних інститутах державного управління Академії у містах Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Харків встановлено обладнання відеоконференцзв’язку, що придбано за міжнародним канадсько-українським проектом за підтримки Світового банку.
13 червня 2005 р. 15.00 - 18.00. Центр дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України запрошує до участі у відеоконференції “Інвестиційний клімат: конкуренція та зниження рівня бідності”.
11 червня 2005 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом “Ділові фінанси”, розробленого за підтримки Світового банку. Матеріали курсу зорієнтовано на підготовку до міжнародної професійної сертифікації (CEFA, CIIA®, CFA®).
09 червня 2005 р. Центр дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України запрошує взяти участь у відеоконференції «Реформування системи державного управління на шляху європейської інтеграції: досвід Латвії і Литви для України». Відеоконеренція відбудеться у рамках серії глобальних діалогів ”Реформування системи державного управління на шляху європейської інтеграції: світовий досвід для України” за підтримки Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку, Канадської агенції міжнародного розвитку та Європейської Комісії.
3 червня 2005 р. 15-00 - 18-00. У Центрі дистанційного навчання відбудеться презентація проекту “Справедливе оцінювання – Мережа Дистанційного Навчання для Вчителів” (TRAST), який здійснюється за фінансової підтримки Європейської Комісії (програма ТЕМПУС).
31 травня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання продовжується серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
30 травня 2005 р. на честь десятої річниці закладу відбулося розширене святкове засідання Вченої ради Академії, де з вітальними словами до колективу Академії та оглядом приоритетних напрямів розвитку закладу виступив Перший заступник Державного секретаря України І.В.Васюник.
Грамотою Академії відзначено слухачів II курсу заочно-дистанційної форми навчання Академії Малюгу А.В., Івашко Л.Ю. та Волощука В.А.
26 травня 2005 р.У регіональних інститутах державного управління Академії у містах Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Харків встановлено обладнання відеоконференцзв’язку, що придбано за міжнародним канадсько-українським проектом за підтримки Світового банку.
26-27 травня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання проректор з міжнародних зв’язків Академії Світлана Андріївна Калашнікова виступила перед викладачами Інституту післядипломної освіти з питань розвитку дистанційної освіти.
26 травня 2005 р. Менеджер з маркетингу Центру дистанційного н авчання Жанна Таланова взяла участь у засіданні круглого столу “Ефективність використання інтерактивних технологій у внутрішньокорпоративному навчанні”, що проводився у межах MTI клубу (Management training international Ukraine, http://mti-ua.com), і презентувала досвід Центра з використання відеоконференцій та впровадження дистанційних курсів як інноваційних освітніх технологій.
24 травня 2005 р. у Центрі дистанційного навчання розпочалася серія відеоконференцій за дистанційним курсом “Інтенсивна програма з бухгалтерського обліку та аудиту”, що реалізується у межах програми Світового банку “Дорога в Європу – програма обліку системи фінансування та підсилення інституційного розвитку”. Програму курсу підготовлено спеціально для країн, що готуються стати членами Європейського Союзу.
20 травня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася поточна сесія з дистанційного курсу «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я ТА БІДНІСТЬ», розробленого експертами Інституту Світового Банку з питань охорони здоров’я за участю партнерів із Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) та Дитячого фонду ООН (UNICEF).
28 квітня 2005 р. 15.00 - 17.00. У Центрі дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України відбулася відеопрезентація Доповіді про світовий розвиток 2005: “Покращення інвестиційного клімату в інтересах всіх верств населення”, підготовленою експертами Cвітового банку.
21 квітня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання була проведена проміжна очна сесія з питань організації та технологій управління проектами, а також використання програмних засобів у проектному менеджменті, для слухачів дистанційного курсу “Управління проектами”, розробленому Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
19 квітня 2005 р. розпочалося навчання з а дистанційним курсом “Становлення і розвиток демократії: світовий досвід для України”, розробленим Національною академією державного управління при Президентові України спільно з міжнародним проектом “Побудова демократії” Школи політичного навчання Університету Квінз (Канада) та Канадської агенції міжнародного розвитку. Навчання за курсом безкоштовне.
18 квітня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України відбулася відеоконференція “Навчання для молоді за принципом рівний рівному: ознайомлення з проблемою ВІЛ/СНІД”, що проходить у межах навчальної програми для молоді Східної Європи та Центральної Азії.
15 квітня 2005 р. розпочато навчання за дистанційним курсом «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я ТА БІДНІСТЬ», розробленого експертами Інституту Світового Банку з питань охорони здоров’я за участю партнерів із Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) та Дитячого фонду ООН (UNICEF).
8 - 10 квітня 2005 р. Палац мистецтв «Український дім» (вул. Хрещатик, 2). Національна академія державного управління при Президентові України взяла участь у виставці “Освіта та кар’єра - Абітурієнт 2005”. У межах виставки 8 квітня відбудеться День дистанційної освіти.
31 березня 2005 р. 16.00 – 18.00. Центр дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України запрошує Вас взяти участь у відеоконференції “Сполучені Штати Америки та міжнародна безпека”, що проводиться у межах програми “Америка та світ об’єднуються” громадської організації “Американці за освічену демократію”, США.
29 березня 2005 р. розпочато навчання за дистанційним курсом «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ», розробленим Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
11 березня 2005 р. Українською радою з економічної освіти у Центрі дистанційного навчання був проведений семінар “Економічна освіта”, участь у якому взяли викладачі вищих навчальних закладів країн СНД.
27 лютого - 6 березня 2005 р. працівники Центру дистанційного навчання та керівництво Академії відвідали Університет Квінз, Школу політичних наук та Школу бізнесу, інші освітні заклади Канади з метою обміну професійним досвідом щодо розвитку та розповсюдження програм дистанційного навчання, зокрема для професійної підготовки державних службовців, та обговорення можливих напрямків спільної діяльності.
16 - 18 лютого 2005 р. проректор Академії Світлана Калашнікова і менеджер з навчальних програм Світлана Шитікова взяли участь у Другому щорічному семінарі центрів Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку для країн Європи та Центральної Азії, який відбувался у м. Софія (Болгарія).
14 - 15 лютого 2005 р.У Центрі дистанційного навчання пройшов тренінг "Звязки з клієнтами" для працівників Представництва Світового банку в Україні, Молдові, Білорусі.
7 - 11 лютого 2005 р. У Центрі дистанційного навчання пройшла зимова сесія II-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
4 лютого 2005. У Центрі дистанційного навчання регіональний виконавчий директор Міністерства спадщини Канади Білл Балан виступив з лекцією за темою: “Політика національної ідентичності: канадський досвід та його релевантність для сучасної ситуації в Україні”.
31 січня - 5 лютого 2005 р. У Центрі дистанційного навчання пройшла зимова сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Управління суспільним розвитком”.
26 січня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання розпочався семінар за темою “Нові тенденції та вплив Європейської інтеграції на державну службу в Україні”, який проводиться для управлінських кадрів Державного казначейства України з 26 до 28 січня 2005 р. На відкритті семінару виступили Посол Європейської комісії в Україні Ієн Боуг і ректор Національної академії державного управління при Президентові України Володимир Луговий.
20 січня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася заключна сесія з дистанційного курсу “Управління проектами”, розробленому Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
19 січня 2005 р. У Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція “Організація зв’язків з громадськістю в Банку Франції”. У відеоконференції взяли участь представники Управління зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Національного банку України та фахівці Банку Франції.
19 січня 2005 р. Під час Міжнародної конференції ООН із запобігання лих було проведено відеоконференцію, організовану за підтримки Навчальної мережі глобального розвитку Токійським центром дистанційного навчання у співпраці з Японським агентством міжнародного співробітництва, ЮНЕСКО, Вищою школою студій глобального навколишнього середовища Кіотського університету, Міжнародної федерації Червоного хреста і Товариством Червоного полумісяця та ЮНІСЕФ.

2004 рік

26 грудня 2004. В Центрі дистанційного навчання відбулася заключна сесія з дистанційного курсу “Охорона та бідність”, розробленого експертами Інституту Світового банку з питань охорони здоров’я за участю партнерів із Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) та Дитячого фонду ООН (UNICEF).Слухачі курсу захистили індивідуальні проекти за наступними напрямами: "Здоров' я зберігаюча середня освіта для дітей шкільного віку з бідних родин", "Удосконалення управління охороною здоров'я через залучення громадськості до процесу вироблення політики", "Задоволення потреб громадян в послугах охорони здоров'я на державному та регіональному рівнях", "Школа репродуктивного здоров' я", "Особливості впливу соціальних факторів середовища на формування шкідливих звичок у старших школярів" тощо . Відбулася церемонія вручення сертифікатів про успішне закінчення навчальної програми за дистанційним курсом.
16 грудня 2004 У Центрі дистанційного навчання була проведена очна сесія з питань організації та технологій управління проектами, а також використання ІТ у проектному менеджменті, для слухачів дистанційного курсу “Управління проектами”, розробленому Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
10 грудня 2004 у Центрі дистанційного навчання відбулась відеоконференція в межах дистанційного курсу «Охорона здоров’я та бідність”, розробленого експертами Інституту Світового Банку з питань охорони здоров’я за участю партнерів із Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) та Дитячого фонду ООН (UNICEF).
17 листопада 2004р. у Центрі дистанційного навчання відбувся семінар „Результати роботи по проекту телемедичного партнерства” в рамках Українсько-Швейцарської Програми “ПЕРИНАТОЛОГІЯ”. У семінарі взяли участь представники Програми Швейцарського Центру за міжнародне здоров`я, Бюро співробітництва Посольства Швейцарії, Університету м. Базель, Швейцарія, інституту ПАГ АМН України обласних перинатальних Центрів, обласних дитячих лікарень, пологових будинків, регіональних Центрів захисту матері і дитини, клініки „ОХМАДИТ”, м.Київ.
16 листопада 2004р. в Центрі дистанційного навчання відбулася друга відеоконференція “Правила проведення закупівлі в рамках займів - коментарі щодо проекту Договору”, між Державним міжнародним аеропортом Бориспіль та Банком міжнародного співробітництва Японії.
15 листопада 2004р. в Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція “Побудова та розвиток національної системи оцінювання якості освіти: міжнародний досвід” в межах міжнародного семінару “Побудова системи оцінювання якості освіти”, який пройшов 15-17 листопада 2004 р. у Москві, Росія. Організатори семінару - Світовий банк і Міністерство освіти і науки Російської Федерації.
1-5 листопада 2004 р. директор Центру Світлана Калашнікова і менеджер з інформаційних технологій Андрій Журавльов взяли участь у конференції "E-LEARN 2004 - "The International Forum for Researchers, Developers, and Practitioners to Learn about the Best Practices/Technology in Education, Government, Healthcare, and Business", яка відбулась в м. Вашингтон ДС, США.
27 жовтня 2004р. в Центрі дистанційного навчання відбулася відеоконференція “Керівні принципи з державних закупівель та процедур оплати JBIC (Банк міжнародного співробітництва Японії)” між Державним міжнародним аеропортом Бориспіль та Банком міжнародного співробітництва Японії за участю Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерства фінансів, Міністерства зовнішніх справ та Державного департаменту авіаційного транспорту .
24-26 жовтня 2004р. директор Центру Світлана Калашнікова і менеджер з маркетингу Жанна Таланова взяли участь у 3-ій Міжнародній конференції "E-ACTIVITIES (E-Learning, E-Communities, E-Commerce, E-Management, E-Marketing, E-Governance, Tele-Working)" Міжнародної науково-технічної академії (WSEAS), яка відбулася в м. Ретимно, о.Кріт, Греція.
20 жовтня 2004 р. розпочався навчання за дистанційним курсом «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ», розробленим Національною академією державного управління при Президентові України спільно з Українською асоціацією управління проектами.
12 жовтня 2004 р. розпочалося навчання за дистанційним курсом «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я ТА БІДНІСТЬ», розробленим експертами Інституту Світового Банку з питань охорони здоров’я за участю партнерів із Всесвітньої організації охорони здоров’я (WHO) та Дитячого фонду ООН (UNICEF).
8 жовтня 2004 р. директор Центру Світлана Калашнікова взяла участь у круглому столі з проблем розвитку та запровадження дистанційного навчання в Україні, який відбувся в межах Четвертої міжнародної конференції “Інтернет-Освіта-Наука 2004”, м. Вінниця.
5-6 жовтня 2004 р. Директор Центру Світлана Калашнікова і менеджер з маркетингу Жанна Таланова взяли участь у черговому засіданні Ради керівників галузевих навчальних закладів перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та керівників підприємств для обговорення питання запровадження дистанційного навчання для системи підвищення кваліфікації державних службовців та керівників підприємств. Цей захід відбувся у Науковому центрі Української академії банківської справи, м. Суми.
30 вересня 2004 р. відбулася зустріч пана Фабьена Глаузера, координатора проекту Мережа знань з державної політики (PPKN) (Канадського бюро міжнародної освіти, CBIE), з пані Світланою Калашніковою, директором Центру дистанційного навчання, з метою обговорення перспектив співробітництва в сфері дистанційної освіти.
27 вересня 2004 р. Британською Радою за підтримки Центру д истанційного навчання та Олександрійської бібліотеки (Єгипет) була проведена відеоконференція “Наукове кафе. Генетично модифіковані продукти” між представниками освітніх закладів України та Єгипту.
22 вересня 2004 керівництво Центру взяло участь у зустрічі менеджерів проектів Канадського Уряду, яка відбудеться у Посольстві Канади в Україні, для обговорення перспектив подальшого співробітництва та впровадження спільних міжнародних проектів.
6 вересня 2004 р. о 10.00 відбулися урочисті збори з нагоди початку нового 2004-2005 навчального року на факультеті вищих керівних кадрів за заочною та заочно-дистанційною формами навчання Національної академії державного управління при Президентові України.
Вітання від Президента України зачитав заступник Глави Адміністрації Президента України Олексій Іщенко. На урочистостях також були присутні начальник Головдержслужби України Тимофій Мотренко, перший заступник Міністра освіти і науки України Валентин Ткаченко, заступник керівника Апарату Верховної Ради України Микола Міщенко, керівник Представництва Фонду Ганнса Зайделя в Україні Герхард Міхельс.
У період з 8 по 16 серпня 2004 р. відбулася Програма обміну з дистанційного навчання та інноваційних методів навчання між Університетом Делхаузі, Галіфакс, Канада та Національною академією державного управління при Президентові України.
8 липня 2004 у Центрі відбулася зустріч Віце-президента Світового банку з питань управління людськими ресурсами пані Кейті Сьєрра зі слухачами, аспірантами та докторантами Академії.
Співробітники Центру взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Освітні Мультимедія, Гипермедія та Телекомунікації (ЕD-MEDIA 2004)", 21-26 червня 2004 р. у м. Лугано, Швейцарія.
Оголошено конкурс для викладачів Академії та регіональних інститутів на розроблення дистанційних курсів спеціалізацій спеціальності "Управління суспільним розвитком". Термін подачі пропозицій -17 червня 2004 р.
4 та 10 червня 2004. Семінари-тренінги у Центрі дистанційного навчання "Менеджмент організації дистанційного навчання".
2 червня 2004. Cемінар Microsoft у Центрі дистанційного навчання з питань електронного уряду.
Національна академія державного управління при Президентові України нагороджена Дипломом Міністерства освіти і науки України за інноваційний розвиток остіти та впровадження сучасних інформаційних технологій.
Президент України зустрівся з ректором Національної академії державного управління при Президентові України Володимиром Луговим
28 квітня 2004 р. відбулася відеоконференція "Майбутнє енергетичного ринку у країнах з перехідної економікою" в межах Другого Міжнародного Конгресу "Реструктуризація Енергетичного сектора в країнах з перехідною економікою: відкриті ринки та стабільний розвиток", м. Лейпциг, Німеччина.
Оголошено конкурс для викладачів Академії та регіональних інститутів на розроблення дистанційних курсів спеціалізацій спеціальності "Управління суспільним розвитком".
Термін подачі пропозицій -15 травня 2004 р.
Центр дистанційного навчання взяв участь у виставці "Освіта та кар'єра - Абітурієнт 2004".
Центр дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України розпочав співробітництво із Школою державних та суспільних справ (School of Public & Environmental Affairs) Індіанського університету (США).
1 квітня 2004 року в Центрі дистанційного навчання відбулася перша відеоконференція за темою "Євро-Атлантичні відносини", у межах якої учасники, викладачі та слухачі зазначених навчальних закладів, обговорили сучасні проблеми, які виникають у відносинах Європи та Америки, зокрема України та США.
17 лютого. Розпочато набір на навчання за дистанційним курсом "Управління проектами"

2004 рік

14 листопада. Cемінар - презентація ННВК "Академія дистанційної освіти" (АДО) "Розвиток дистанційного навчання на основі партнерства"
Запрошення до участі у конкурсі. Інститут адміністративного, економічного і політичного менеджменту при Національній академії державного управління при Президентові України запрошує досвідчених фахівців в галузі маркетингу і фінансів до викладання дистанційних навчальних курсів "Маркетинг та техніка ефективного продажу" і "Фінанси бізнесу".
31 жовтня. Центр взяв участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі "Актуальні питання процесу впровадження інформаційних технологій в системі вищої освіти України"
17 - 19 вересня Перший міжнародний семінар з професійного удосконалення керівників центрів дистанційного навчання Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку регіону Європи і Центральної Азії
8 - 13 вересня. Відкриття заочно-дистанційної форми навчання за магістерською програмою спеціальності "Управління суспільним розвитком"
Травень-серпень. Прийом на заочно-дистанційну форму підготовки магістрів державного управління до Національної академії державного управління при Президентові України
10 червня. Відеоконференція між Національним Банком України та Банком Франції
10 червня. Діалог в рамках Міжнародної мережі навчання з проблем розвитку підприємств в умовах, коли ризик перетворюється у реальну кризу "Значення догляду за ризиком". Москва, Алмати, Бішкек, Ташкент, Київ і Вашингтон
19-21 травня. Тренінг "Атакуючий маркетінг".
12 травня. Нью-Джерсі та Київ з`єднає відеоміст.
14 травня. Конкурс для викладачів - розробників змісту та методистів на розроблення дистанційних курсів.
Березень. Курс Інституту Cвітового Банку «Вступ до соціальної корпоративної відповідальності та стійкої конкурентноспроможності»
25-27 березня. Семінар-практикум “Технологія створення стандартизованих тестів"
24 лютого. Реєстрація на дистанційний курс "Маркетинг та техніка ефективного продажу"
3-7 лютогo. Зимова школа з дистанційного навчання
Лютий. Курс Інституту Cвітового Банку «Вступ до соціальної корпоративної відповідальності та стійкої конкурентноспроможності» (англ.)

2002 рік

30 жовтня. Відеоконференція з питань боротьби з міжнародним тероризмом (англ.)
25 жовтня. Презентація ННВК "Академія дистанційної освіти"
21-27 серпня. Cемінар “Методика і технологія викладання дистанційних курсів” Докладніше...
15-19 квітня. Семінар-тренінг "Комп`ютерна діагностика навчальних досягнень. Технологія стандартизованого тестування"
9 квітня. Відеоконференція “Корпоративне управління та стратегія в країнах Європи та Центральної Азії”
8 квітня. Відеоконференція “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО”
15 лютого-15 березня. Запрошення до створення дистанційних курсів для сектору малого та середнього бізнесу в Україні.
29 січня-15 лютого. Тендер для викладачів, методистів та веб-дизайнерів на розроблення дистанційних курсів.
04-08 лютого. Школа – семінар “Впровадження дистанційного навчання у вищих навчальних закладах”Докладніше...

2001 рік

Грудень. Інтернет-газета GDLN "A Distance Learning Center on the Rise"(англ.)
12-16 листопада. Школа – семінар “Впровадження дистанційного навчання у вищих навчальних закладах”
9-21 липня. Літня школа для тьюторів та методистів дистанційного навчання. Докладніше (1.45 Мб)...
1 червня. Термін подачі робіт на Конкурс електронних навчальних посібників для дистанційного навчання ПОДОВЖЕНО до 1 жовтня 2001 року.
10 травня. Початок очно-дистанційного курсу “Основні засади оцінювання програм та проектів”. Докладніше...
8 травня. Конкурс електронних навчальних посібників для дистанційного навчання.
24-27 квітня. Участь у виставці "Телеком & Інтернет"
3 квітня. Початок занять курсу "Корпоративне управління та стратегія" англійською мовою.
2 березня. ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ!!!!