АКРЕДИТОВАНИЙ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ КЛЮЧІВ
"УКРАЇНСЬКИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР"
 
 
 
Електронний цифровий підпис
Електронний документообіг
Компанії-партнери
 

Компанія "БЕСТ ЗВІТ"

Компанія "БЕСТ ЗВІТ" є лідером серед українських розробників програмного забезпечення для ведення електронного документообігу з накладенням ЕЦП. "БЕСТ ЗВІТ" розробляє і технічно підтримує програмне забезпечення, призначене для підготовки будь-якої звітності в електронному вигляді і подачі її в різні контролюючі органи по електронній пошті. Програмні комплекси "БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" і "БЕСТ ЗВІТ КОРПОРАЦІЯ" автоматизують процеси збору, обробки і консолідації звітності в електронному вигляді. Компанія має великий досвід успішного впровадження своєї системи в ДПАУ, ДСА, Мінфін і ін. Щодня з системою працюють сотні тисяч підприємств України.

"БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС"

Звітний період для кожного бухгалтера - один з самих напружених в роботі. Тому здача звітності в інспекції по телекомунікаційних каналах зв'язку - не просто дань сучасним вимогам, але і унікальна можливість економити робочий час, моральні сили і засоби.
Програмний комплекс "БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" доступний кожному і не вимагає спеціальної підготовки.
Вам не потрібно покидати робоче місце, що надати звіти в інспекції. Звіт, що передається по електронній пошті, потрапляє прямо в пошту інспектора.
Якщо у Вас існує необхідність здачі звітності в інші інспекції інших регіонів країни (наприклад, Ви знаходитеся в одному регіоні, а Ваша організація зареєстрована - в іншому), то Вам просто необхідно вибрати потрібну інспекцію в програмі і відправити звіт на її електронну адресу.
Сповіщення про відправку і здобуття звітів в обов'язковому порядку приходять на Ваш комп'ютер.
Автоматично через Інтернет відбувається оновлення форм звітності.
Конфіденційність звітної інформації забезпечується вживанням електронного цифрового підпису, виданого акредитованим центром сертифікації ключів ТОВ "Український сертифікаційний центр".

"БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" - це зручний інструмент для створення, редагування і зберігання звітів. Форми для заповнення звітності виконані у вигляді стандартних бланків, звичних для будь-якого бухгалтера. Програма дозволяє, як роздрукувати звіти на папері, так і сформувати файли встановленого XML-формату.
"БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" - це вірний засіб позбавлення від помилок у звітах. При заповненні звітів програма автоматично розрахує все, що піддається розрахунку. Вбудована перевірка бухгалтерських звітів виконає звірку показників як усередині одного звіту, так і між декількома звітами.

"БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" - це реальна можливість здати звітність, не залишаючи свого робочого місця. Файли звітів відправляються по електронній пошті під надійною охороною засобів криптографічного захисту інформації.
http://www.bestzvit.com.ua/

Компанія "Інтелект - сервіс"

Компанія Інтелект-сервіс, створена в 1994 році, працює на ринках України, Росії, Білорусії, Молдови. Компанія Інтелект-сервіс і її розробки постійно лідирують в рейтингах ділового програмного забезпечення, який складають провідні експерти цього ринку. За створення і розвиток програмних продуктів БЕСТ в травні 2001 р. компанію нагородили Почесним Дипломом ЮНЕСКО на честь Луки Пачолі. На Міжнародному Виставковому Форумі 2001 року "Світ торгівлі" компанії Інтелект-сервіс була вручена премія "Золоті ваги" у номінації "Комплексна автоматизація".
За підсумками 2006 року Компанія визнана одним з лідерів Національного бізнес-рейтингу.
Компанія випускає програмний продукт ІС-ПРО, який призначений для управління підприємствами різного профілю і форм власності й орієнтована на підприємства виробничої сфери, сфери послуг, торгівельні компанії, бюджетні організації.
Система ІС-ПРО має модульну архітектуру. В її складі виділяються підсистеми, які забезпечують автоматизацію основних бізнес-процесів підприємства. Кожна підсистема володіє відносною самостійністю і може експлуатуватися як у складі комплексу, так і окремо.

Система ІС-ПРО забезпечує комплексну автоматизацію бізнес-процесів підприємств. Основними механізмами управління підприємством є планування і оптимальне управління виробничим процесом. ІС-ПРО здійснює планування всіх аспектів діяльності підприємства - від завантаження потужностей до реалізації готової продукції. Функції цехового обліку дозволяють здійснювати оперативний контроль виробничого процесу по кожному виду продукції.
Система ІС-ПРО - управління фінансовими ресурсами, грошовими потоками, вирішення завдань логістики (управління закупівлями, запасами, продажами).
Система ІС-ПРО - наявність засобів контролю поточного стану підприємства і проведення аналізу результатів діяльності підприємства.
Система ІС-ПРО- класична модель корпоративної інформаційної системи управління підприємством і відповідає основним вимогам міжнародних стандартів до таких систем.
Система ІС-ПРО - це комплекс взаємозв'язаних систем, що розвивається, призначений для бухгалтерського, податкового, кадрового, оперативного, управлінського обліку.
www.intelserv.com

   
info@ukrcc.com