АКРЕДИТОВАНИЙ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ КЛЮЧІВ
"УКРАЇНСЬКИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР"
 
 
 
Електронний цифровий підпис
Електронний документообіг
Компанії-партнери
 

Про компанію

АКРЕДИТОВАНИЙ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ КЛЮЧІВ "УКРАЇНСЬКИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" - лідер по наданню послуг електронного цифрового підпису.
Ухвалення Законів України "Про електронні документи і електронний документообіг" і "Про електронний цифровий підпис" створило в нашій країні всі умови для впровадження в державних, недержавних і комерційних організаціях, юридичних і фізичних осіб електронного документообігу, визнаного державою легітимним.
"Український сертифікаційний центр" був створений в 2005 році з метою технічного забезпечення ефективного переходу на електронний документообіг з накладенням електронного цифрового підпису і надає повний спектр послуг з організації захищеного юридично значимого електронного документообігу.
Основними напрямами діяльності Центру є:

  • виготовлення сертифікатів ЕЦП;
  • захист електронної інформації.

"Український сертифікаційний центр" створює та надає сертифікати ЕЦП юридичних і фізичних осіб для здійснення електронного документообігу в рамках комерційних та державних інформаційних систем.
 Автоматична система УСЦ призначена для обробки даних, отриманих від клієнтів, формування для клієнтів сертифікатів їх відкритих ключів ЕЦП, ведення бази даних УСЦ, збереження, поширення, блокування, відновлення та ліквідація сертифікатів ЕЦП, формування списків відкликаних сертифікатів, міток часу, поширення інформації про статус сертифікатів клієнтів на основі використання кореневого особистого ключа УСЦ, корпоративних ключів УСЦ і ключів оперативного персоналу УСЦ.

Діяльність "УСЦ" повністю відповідає вимогам Законів України і Постановам Кабінету Міністрів України, що регламентують ведення електронного документообігу і використання електронного цифрового підпису.
"Український сертифікаційний центр" акредитований "Центральним засвідчуючим органом" для обслуговування в Україні посилених сертифікатів і має всі необхідні для діяльності ліцензії і свідоцтва.
Надання послуг Електронного цифрового підпису акредитованим Українським сертифікаційним центром сертифікації ключів здійснюється згідно правилам посиленої сертифікації і регламенту роботи Центру. Регламент роботи УСЦ визначає порядок і процедури обслуговування Сертифікатів відкритих ключів клієнтів відповідно до вимог, визначених в Правилах посиленої сертифікації, які визначають організаційні, технічні і технологічні вимоги до акредитованих Центрів сертифікації ключів на час обслуговування ними посилених Сертифікатів відкритих ключів і забезпечення їх використання.
Технологічна база побудована на основі сертифікованого засобу криптографічного захисту інформації і дозволяє обслуговувати ЕЦП, що використовує криптографічні алгоритми українських стандартів Х.509.

  Отримати ЕЦП                                    Угода 

   
info@ukrcc.com