This version of the page http://ukrprog.com/index.php?productID=1153 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-08. The original page over time could change.
Grand Theft Auto III - UkrProg україномовне програмне забезпечення, аудіокниги, музика, CD, DVD поштою.
Пошук:  
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
Каталог
Кошик
(немає товарів)

Реєстрація
Логін:
Пароль:
Реєстрація | забули пароль?
 
Будь ласка, виберіть валюту:
Українська / Русский / English
  
Пошук:
    
шукати в знайденому
Інформація
  Як купити?
  Часті питання
  Оплата
  Доставка
  Знижки
  Де купити?
  Співпраця
  Партнерська програма
Головна / Ігри / Перегони

збільшити...

Grand Theft Auto III

Версія для друку

Серія СВІТ ПЕРЕГОНІВ

Мафія проти закону

Усі Ігри Українською мовою!!!!
Grand Theft Auto I Культова гра, з якої почалася вся серія про Великого Крадія Авто. Тут ще немає тривимірної графіки, але й ізометричне зображення виглядає непогано, а почавши грати, про якість зображення просто забуваєш. Ціль гри - не опинитися за гратами і заробити авторитет у кримінальному світі. Ну й, звісно, залишитися живим.

Grand Theft Auto III
Революційна для свого жанру гра. Герою належить стати знаменитим злочинцем, виконавши для цього понад 80 сюжетних та 50 побічних місій, серед яких є не тільки угони авто, а й вбивства, диверсії та інше. Ізометричний вигляд та піксельна графіка поступилися місцем погляду від першої особи та тривимірним векторним моделям. Міліони фанів й досі люблять цю гру за карколомні місії, неповторний стиль і тонку іронію, а також за ідеальну реалізацію живого великого міста Ліберті-Сіті,кожну вулицю якого пам`ятаєш і через роки.

Grand Theft Auto: Vise City
Ласкаво просимо до Міста Пороку - Vice City - величезного людського мурашника, де є усе: золоті пляжі, та смердючі болота, блиск та убогість, палаци та трущоби. Зазерніть у яскравий, повний чорного гумору та насильства світ кримінального мегаполісу. Пройдіть шлях від пройдисвіта-початківця до представника злочинної еліти та голови власного кримінального угрупування.

Grand Theft Auto: San Andreas
Гра продовжує кращі традиції серії і базується на графіці останніх двох частин, але кількість нововведень у ній куди більше, ніж в простому продовженні. Сан Андреас - це мегаполіс розміром у 4-5 разів більше за Vice City. В ньому можливо майже все - створити власну банду та розширити територію впливу, побудувати власне казіно, розкормити героя до стану безнадійного товстуна та наполегливим тренуванням перетворити його у боді-білдера. Список занадто довгий - просто повірте: тепер можливо майже все.

Mafia: The City of Lost Heaven
Справжня гангстерська сага, що занурює вас у атмосферу Америки 30-х років Дії відбуваються у величезному віртуальному світі площею 18 км2 з чудовими пейзажами, мальовничими будинками та брудними притонами. У цьому шутері від першої особи, що так нагадує серію GTA, але має власний неповторний стиль, герой повинен подолати шлях від таксиста до мафіозі вищої ланки.

Системні вимоги: Windows XP, Vista
Процесор Intel Core 2
Відеокарта: DirectX Compatible
Пам'ять: 1 ГБ

Ціна: 35.00 грн.
Вага товару: 0.12 kg

Оцініть товар!
Відмінно!
Добре
Середньо
Погано
Дуже погано

Обговорити цей продукт (0 думок)

Є питання по "Grand Theft Auto III"?

Ви можете задати нам питання з допомогою наступної форми.

Ваше ім`я:

E-mail:

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання відносно Grand Theft Auto III:

Оплата






Голосування
Як Ви знайшли цей сайт?
1. Через Google
2. Інший пошуковець
3. На іншому сайті
4. Від знайомих
5. Порекомендували
6. Реклама
7. Постійний відвідувач

Новини
26.02.2010
Уже в продажу новинки

19.02.2010
Уже в продажу новинки

10.02.2010
Уже в продажу новинки

03.02.2010
Нові програмні продукти

29.12.2009
З Новим роком та Різдвом Христовим.

Всі новини детально...

Друзі
  Дошка оголошень
  free.ukrprog.com.ua
  Е-книга.com.ua
  komplektuha.com.ua
  webPC.com.ua
  StickIT.com.ua
  Арт-комплекс
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
© 2006 - 2010 WWW.UKRPROG.COM