This version of the page http://te.20minut.ua/kyiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-07. The original page over time could change.
Новости Тернополя: Парковки у Тернополі тепер безкоштовні
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
Вход | Зарегистрироваться


Парковки у Тернополі тепер безкоштовні

Безкоштовними стали парковки у Тернополі з початку березня.‭ ‬Щоправда,‭ ‬поки що паркування н“а халяву‭” ‬-‭ ‬експеримент тривалістю в два місяці.  (14)



В Тернополі даішник обдурив водія

Протокол, який інспектори ДАІ оформили на правопорушення тернополянина, не містив інформації, де саме мав відбутися розгляд порушення. А найцікавіше - там вказувалось, що прийти і оскаржити рішення чоловік може... 29 лютого – у неіснуючий день. Правоохоронці зупинили 25-річного тернопільського підприємця Сергія за те, що задній номерний знак його авто не підсвічується. Втім, зауважує чоловік, коли даішники наказали йому зупинитися, цього порушення вони не бачили, адже стояли попереду машини.  (12)

Як вирішити проблеми з парковками в Тернополі (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Останні роки, місць для паркування автомобілів в Тернополі катастрофічно бракує, скаржаться у редакцію “20 хвилин” водії нашого міста. (30)

Як ви ставитеся до того, що відмінили закон, який давав право керувати автомобілем кільком особам вписаним у техпаспорт? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Право керувати авто відтепер має тільки його власник - Згідно постанови Кабінету Міністрів № 1371 від 23 грудня 2009 року призупинено дію «Наказу № 335 від 10.04.2002» котрий дозволяв надати право керування двом і більше родичам  (28)

Сестру в Австралії тернополянин знайшов через газету "20 хвилин"

Свою двоюрідну сестру Марію, яку родичі вважали зниклою ще з сорокових років ХХ століття, вдалося відшукати тернополянину Йосипу Свинку завдяки статті про нього на сторінці "Доля" у "20 хвилин".  (4)

Порушення на тернопільських парковках є, а ось відповідальних - нема (ВІДЕО)

Впритул до пішохідних переходів і перехресть ставлять тернополяни свої автомобілі.‭ ‬Допомагають їм у цьому паркувальники,‭ ‬які за паркування з порушеннями ще й гроші збирають. Є в місті й такі майданчики для паркування,‭ ‬які починаються від переходів і перехресть.‭ ‬Усі ці явища‭ ‬-‭ ‬пряме порушення правил дорожнього руху.‭ ‬Штраф за такі дії становить‭ ‬250-340‭ ‬грн. ‎  (21)

"Добре, що не сталося більшої біди...", кажуть водії, які 22 лютого на трасі під Тернополем "влетіли" в яму та пробили колеса

П'ятеро водіїв пробили колеса своїх авто, влетівши в яму завглибшки майже 20 см і завдовжки 1,5 м вранці 22 лютого на Львівській трасі, поблизу повороту на с. Довжанку.  (39)

Жителька Тернопільщини викинула немовля на смітник (ОНОВЛЕНО)

Народила самотужки і викинула ще живе немовля на смітник 28-річна жителька Малого Ходачкова Тернопільського району.  (49)

Лента новостей
Тернополянин Аркадій Войтюк буде співати на шоу "Суперзірка"

Тернополянин Аркадій Войтюк пройшов до фіналу вокального шоу "Суперзірка", яке почнуть транслювати на телеканалі "1+1" 9 березня о 20.00. Тернополь, 07/03/2010 20:54

На Тернопільщині загинула жінка, коли йшла в церкву

Жінка загинула, а дитина потрапила в лікарню через аварію в Монастириську. Трагедія трапилася 7 березня близько 9.00. Тернополь, 07/03/2010 20:51

Коли в тілі сторонній предмет

Ви ненароком проковтнули сторонній предмет. Настрій погіршується, з’являється тривожність, може й паніка охопити. А що ж буде, коли предмет “зайде” не туди, куди треба, а то й взагалі зупиниться в апендиксі. Тернополь, 07/03/2010 16:26

П’явки “витягують” хвороби

Кажуть, що нове – то добре забуте старе. Напевне, у повній мірі цей вислів стосується лікування п’явками, або ж гірудотерапії. Найголовніше, що цей метод допомагає там, де ортодоксальна медицина впоратися не завжди може. Тернополь, 07/03/2010 16:23

В австрійській школі не задають домашнього завдання

Гостинна Австрія, як зізналася тернополянка Леся Мартинович (32 р.), стала другою за значимістю країною, в якій вона хотіла б жити. Перша, звісно, її рідна Україна. Тернополь, 07/03/2010 16:02

В Тернополі вшанують Кобзаря

Заходи з нагоди 196-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка відбудуться в Тернополі. Тернополь, 07/03/2010 11:54

Лента новостей >>