This version of the page http://www.personal-plus.net/177/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-07. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №26 (177) 30 червня - 5 липня 2006 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss
Акредитація

ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

22 червня 2006 року відбулося засідання Державної акредитаційної комісії (ДАК) — постійно діючого органу Міністерства освіти і науки України, який забезпечує дотримання вимог підготовки і перепідготовки фахівців у вищих начальних закладах за різними напрямами і спеціальностями.
[ читати далі... ]
Стадіон

ЗА КРОК ДО «ЗОЛОТА»

Футбольна збірна МАУП — у фіналі вищої студентської ліги України!
[ читати далі... ]
Новації

ВАШІ ІДЕЇ - НАША ПІДТРИМКА

Щороку з Міжрегіональної Академії управління персоналом виходять в самостійне життя тисячі фахівців з багатьох спеціальностей, які мають зайняти гідне місце на підприємствах і установах нашої держави.
[ читати далі... ]
Офіційно

ІНФОРМАЦІЯ РАБИНОВИЧА - БРЕХНЯ

[ читати далі... ]
На кін!

ВІД НІКОЛАЄНКА ВИМАГАЮТЬ ПУБЛІЧНИХ ВИБАЧЕНЬ

Конфедерація недержавних вищих навчальних закладів України збирається подати до суду на міністра освіти Станіслава Ніколаєнка за поширення неправдивої інформації. Причиною стала офіційна реакція Міносвіти на скарги приватних вищих навчальних закладів до міжнародних структур.
[ читати далі... ]
Сумно

УРЯД ДУМКОЮ БАГАТІЄ

Вероніка СОБКО В Україні почалася хвиля підвищення цін майже на все — від житлово-комунальної сфери до проїзду залізничним транспортом.
[ читати далі... ]
Резонанс

КАДРИ ЗВІЛЬНЯЮТЬ - СИСТЕМУ ЗАЛИШАЮТЬ

Андрій МИРОНЧЕНКО «Персонал Плюс» не раз писав про зловживання в Управлінні ліцензування, акредитації та нострифікації ВНЗ Міністерства освіти та науки України, яке донедавна очолював Володимир Домнич.
[ читати далі... ]
ДЕНЬ АКАДЕМІЇ

Світлана Касьянова: «МИ ЗНАЄМО СЕКРЕТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ НОБЕЛІВСЬКИХ ЛАУРЕАТІВ»

[ читати далі... ]
Організована злочинність

МОГИЛЕВИЧ ЛЯКАЄ БАБАЄМ

Петро ЧОБІТ Уже легендарний Семен Юдкович Могилевич, з яким так бажають поспілкуватися правоохоронці різних країн, зокрема й американського ФБР, свою кар’єру «бізнесмена» розпочинав на київському залізничному вокзалі.
[ читати далі... ]
Інтервенція

ТРУБИ НАРІЗНО, А ГРОШІ РАЗОМ

Вероніка СОБКО Для відносин між Україною та Росією характерні фази відносної стабільності, занепаду та конфронтації. Перехід відносин у ту чи іншу стадію напряму залежить від «кольору» влади.
[ читати далі... ]
На часі

ЧИ БУДЕ ТРЕТЄ ПРИШЕСТЯ ПІСКУНА?

Іван ЧЕРЕВИЧКО Безумовно, Святослав Михайлович Піскун в українському політикумі — постать міфічна. Тобто вся його бурхлива діяльність — один великий міф. Адже навряд чи знайдеться в Україні ще один чиновник такого рівня, який судився за своє відновлення на посаді аж з двома Президентами!
[ читати далі... ]
Провокації

У СІОНІСТІВ КРИЗА ЖАНРУ?

Петро ЧОБІТ Принаймні, такий висновок можна зробити після подій 22 червня біля Верховної Ради України. Поки в сесійній залі йшли бурхливі суперечки довкола створення «помаранчевої коаліції», хтось розвішав на огорожі біля будівлі парламенту плакати, які за традицією одразу ж назвали «ксенофобськими» та «антисемітськими».
[ читати далі... ]
P.S.

ЗА МЕЖЕЮ ДЕПРЕСІЇ

Валерій ГРІНЧЕНКО Футбольний чемпіонат повністю витіснив політику з передовиць української преси.
[ читати далі... ]
«Кадра»

ДЕРЖАВНІ ІНТЕРЕСИ СЕМЕНЮК

Ольга ТИХА З приходом Валентини Семенюк Фонд держмайна перетворився на орган з явно протилежними функціями. Замість залучати інвестиції, розвивати підприємства, створювати адекватні умови і прозорі схеми у відносинах між інвесторами і державою, глава ФДМУ вибрала стратегію прямого блокування всіх приватизаційних процесів і приходу іноземних інвесторів в Україну.
[ читати далі... ]
Гра в піддавки

ПІСЛЯМОВА У ПОХМУРИХ ТОНАХ

Коаліційний фарс дійшов до свого фіналу. Ось тут і ловиш себе на думці: врешті, не дуже вже й важливо, хто дорвався до влади — «помаранчево-малинові» чи «помаранчево-блакитні».
[ читати далі... ]
ГЕНОЦИД

«БОГООБРАНІ» ПРОТИ УКРАЇНЦІВ

[ читати далі... ]

ПАРАЗИТИ СВІДОМОСТІ

Олесь ВАХНІЙ Обговорювати і навіть згадувати про роль і значення жидівства в нашому суспільстві прийнято вважати чимось крамольним та непристойним. Автор публікації на таку тематику, без перебільшення, ризикує опинитися за гратами або збанкрутіти від накладеного судом штрафу.
[ читати далі... ]
ДАЙДЖЕСТ

ПОЧЕМУ ЛЮДИ НЕ ЛЮБЯТ ЕВРЕЙСКУЮ МАФИЮ

(Продовження. Початок у № 25)
[ читати далі... ]
Коаліція

ПАВУКИ ДОМОВИЛИСЯ

Ігор СКРИПНИК Для мене як для людини, яка впродовж певного часу викладала таку химерну дисципліну, як «історія міжнародних відносин», слово «коаліція» ніколи не викликало негативних та дратівливих асоціацій.
[ читати далі... ]
Дати

ГІРКИЙ ПРИСМАК СВЯТ

Тарас МАХНО Хай там як, але Україна поділена, і не лише за політико-географічно-мовно-культурницькими суперечностями. Невидимі кордони пролягають в офісах, панельних будинках, університетських аудиторіях, навіть у багатьох родинах.
[ читати далі... ]
Злодійство

УДАР В СЕРЦЕ

Ігор ГУК У день великої футбольної пристрасті, коли наша збірна на чемпіонаті світу порвала своїх туніських супротивників з несамовитістю мавпи, яка шматує папір, сталася інша подія. Подія чорна. Подія пекельна. Подія підла. Радість, якою була охоплена наша країна, карнавальний шум, від якого двиготіли стіни київського середмістя, не дали змоги сповна оцінити масштаби того, що сталося.
[ читати далі... ]
ГЕОПОЛІТИКА

ЮНІ КОЛІЩАТА ГЛОБАЛІЗМУ

Іван РЯБЧИЙ Ще з часів Македонського, який виховував своїх вояків буквально з пелюшок, і Чингізхана, у війську якого були представлені вояки всіх вікових категорій, спадковість політичних еліт була однією з рушійних сил глобальних цивілізаційних процесів.
[ читати далі... ]
ІСТОРІЯ

ЯК ВЕЙЦМАН І ГІТЛЕР ІЗРАЇЛЬ ТВОРИЛИ

Відома сіоністська діячка Голда Меїр писала у своїх мемуарах «Моє життя» про Хаїма Вейцмана, який під час Другої світової війни очолював дві найважливіші жидівські організації — ВСО і жидівське агентство для Палестини: «Для жидів цілого світу то був «Цар юдейський...» він був живим втіленням сіонізму... і вплив його був величезний».
[ читати далі... ]

ШЕЛЬМУВАННЯ ТЕРМІНАМИ

Ігор НАУМЕНКО Запобігання, пом’якшення наслідків, реагування на сіоністські проекти, серед яких інтегральним є глобалізація, руйнування національної ідентичності гоїв, потребують вивчення механізмів їх реалізації.
[ читати далі... ]
ФУТБОЛІТИКА

ВИМУЧЕНА ПЕРЕМОГА, Або РЕЦИДИВИ «ОКОПНОЇ ХВОРОБИ»

Іван ВОВК Збірна України виконала своє завдання-мінімум на чемпіонаті світу з футболу — посіла друге місце у групі «Н», вийшла до наступного раунду — 1/8 фіналу.
[ читати далі... ]

А ТЕПЕР - ІТАЛІЯ!

Олександр НАКАЗНЕНКО Національна збірна України з футболу домоглася на чемпіонаті світу небаченого до цього успіху. Перемігши по пенальті в 1/8 фіналу команду Швейцарії, пройшла до наступного раунду змагання. Власне, для дебютанта цього турніру будь-який успіх, звісно, є першим.
[ читати далі... ]

УКРАЇНА ЯК НАЙБІЛЬША НЕСПОДІВАНКА

Сашко ЧЕРВЕНЬ Від подій рівня фінального турніру чемпіонату світу з футболу завжди очікують чогось нового—відкриттів, звершень, сюрпризів, сенсацій, зірок. Нинішній чемпіонат, що вже вийшов на фінішну пряму на полях Німеччини, наразі нічим особливим у цьому сенсі не відзначився. Сенсації та несподіванки переважно мали локальний характер.
[ читати далі... ]
СВІТОГЛЯД

НОВІ МЕТОДИ КАБАЛІЗАЦІЇ

Марко ДУКА Вам потрібна кабала? Безплатно! Це не нова версія гумористичної притчі про безплатний сир у мишоловці.
[ читати далі... ]

ЖИВІМО З НИМ У ЗЛАГОДІ

Інна ФІЛІППОВА Міфологічне світосприйняття притаманне кожному з нас. Від дитячих літ призвичаюємося до думки, що ліси, поля, озера, річки та річечки заселені найрізноманітнішими казковими істотами. Найчастіше — добрими, іноді — не вельми, а часом — просто надзвичайно допитливими. Те саме стосується і житла людини.
[ читати далі... ]
КУЛЬТУРА

РОМАНТИК У ТАБОРІ СОЦКЛАСИЦИЗМУ

Валентина ГРИЦУК 15 череня акторові, режисерові, сценаристу кіно Івану Миколайчуку виповнилося б 65 років
[ читати далі... ]

ПРОБУДЖЕННЯ З ЛЕТАРГІЙНОГО СНУ

Уляна НЕТУДИХАТА У цьому можна пересвідчитися на виставці, що відкрилася в музеї Івана Гончара.
[ читати далі... ]
НАУКА

"ЦИФРИ ПРАВЛЯТЬ СВІТОМ"

Наталя ОКОЛІТЕНКО [ читати далі... ]
Чому ми так говоримо?

«ПІСЛЯ НАС ХОЧ ПОТОП»

Цю фразу приписують Людовику XV, але належить вона його уславленій фаворитці мадам де Помпадур.
[ читати далі... ]

МОВ ПИЛИП З КОНОПЕЛЬ...

Ніна ОСТЕРКА [ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85