This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/3878 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-06. The original page over time could change.
Тимошенко не хоче бачити Чаленка, Лещенка та Скрипіна?
Реєстрація!
Нагадати пароль

Тимошенко не хоче бачити Чаленка, Лещенка та Скрипіна?

  Незалежна Медіа- Профспілка України 2/12/2009 у 20:59      |  Рейтинґ: 1

У програмі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» 4 грудня братиме участь прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це повідомив сайт «Журналісти проти депутатів» з посиланням на блог на «Українській правді» оглядача газети «Сегодня» Олександра Чаленка.

 

«Формат програми передбачатиме спілкування з українськими журналістами в стилі «запитання-відповідь». Але не всім представникам преси дозволять спілкуватися з прем'єром», - йдеться на сайті.

 

Зокрема, за інформацією ЖПД, представник прем'єра висунув вимогу, щоб серед гостей програми не було Олександра Чаленка (газета «Сегодня»), Сергія Лещенка («Українська правда») та телеведучого Романа Скрипіна (ТВі).

 

Ведучий програми «Велика політика» Євген Кисельов підтвердив, що переговори про участь прем'єра у «Великій політиці» ведуться, але остаточного підтвердження ще немає. Також Кисельов наголосив, що поважає право політика обговорювати з ним, кого запрошувати до студії, а кого - ні.

 

«Мы действительно пригласили на 4 декабря Юлию Владимировну Тимошенко, но окончательного подтверждения ее участия  еще не получили. Я считаю, что ко мне на программу приходят уважаемые политики, в том числе и кандидаты в президенты. Один из непреложных законов журналистики - любой публичный человек вправе кому-то давать интервью, а кому-то не давать. И поскольку я приглашаю политиков фактически на коллективное групповое интервью, то уважаю их право обсуждать со мной, кто будет задавать им вопросы. Это не значит, что кто-то мне выкручивает руки, или диктует,  кого звать или не звать. Это вопрос взаимного уважения», - сказав пан Кисельов.

 

Прес-секретар прем'єр-міністра Марина Сорока у коментарі «Телекритиці» заперечила, що з телевізійниками обговорювався список журналістів.

 

«Я заперечую чутки, що хтось може бути бажаним на зустрічі з Юлією Володимирівною, а хтось -  ні. Ми гості телепрограми, а кого запрошувати з журналістів - вирішувати автору і ведучому програми. Прем'єр-міністр не боїться і ніколи не боялась гострих запитань. Ми, на відміну від опонентів, не захоплюємо студій і не робимо журналістів заручниками політичних баталій», - сказала вона.

 

"Телекритика"

Чаленко, Лещенко, Скрипін, свобода слова, Тимошенко



1 коментар

 
  Сергій Янчук
 12/1/2010 у 17:15 |  Рейтинґ: 0
Ндаа, "улыбнул" коментар М.Сорока. В якому світі вони живуть, на яких же наївних людей ось ця лже-проповідь була розрахована? В цей же світ хочуть впихнути всю країну?..
Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі