4ea0
This version of the page http://povnyi.bezpredel.com/?p=1016 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-06. The original page over time could change.
Нємцов: історія падіння:) | Безlimitні нотатки
підписатися in da reader

Нємцов: історія падіння:)

От навмисне не хочу лазити мережею шукати біографії, моменти з новітньої історії аби надати якогось формалістичного наукового звучання своїм враженням: хочеться якраз поділитися враженнями, хай вони в деталях десь і будуть помилковими, а відомості уривчастими.
Зрештою, пошастати гугльом і знайти сухі відомості може кожен (за шо і величезна дяка тому ж гуглю), а згадати як то всьо було і на шо було схоже - от цим і займуся:)

взагалі, ім’я нємцова стало “на слуху” літом 96-го. тоді якраз був в російській федерації і якось вже трошки побачив ту кухню, хто, як, шо, звідки, і чим взагалі дихають.
а літо було цікаве: і єльцин ще смішив усіх своїми недолугими діалогами та вічнобухою/запухшою мармизою, в європі ще ходили марки, франки та інші грошові знаки, в Україні ще в обігу були купони (гривню ввели аж 1 вересня того ж, 96-го…). в нас, до речі, правив єльцинський корєш, собутильнік і ще багато-хто, пан КУЧМА. який в неофіційній обстановці любив подивитися на борис-нікалаїча відданим поглядом і видати десь після третьої-четвертої “БОРЯ, НЄ ПЄРЄЖІВАЙ! МІ, УКРАІНА, ПА ГРОБ ЖІЗНІ РАСЄЇ ДАЛЖНИ!” і в тому ж роді…

що ще запам’яталося з єльциним - так це його приїзд, широко обговорюваний по всій самарській області (особливо по сизранському районі), в рамках якого він пішов на “риболовлю” та відвідав якусь передову ферму.
риболовля прославилася тим, що напередодні до ставка завезли енну кількість бензовозів живої риби і пустили у велике плавання (із щирими російськими матюками збирали після цього на поверхні подохші рибини проклинаючи при цьому ті ж рибини, особисто президента, його рідних і ще багато-багато безумовно повинних в тому, що сталося, речей.
єльцин тоді прийшов, вудку дістав і радів як дитина, витягаючи спійману рибку тільки-но закинувши її:)))) добре все-таки бути ідійотом… і не розуміти очевидного - маючи при цьому змогу радіти життю і бути щиро вдячним людям за їхню “доброту”…

а ще - президент всєя РФ відвідав тоді вже вищезгадану ферму. тут комізм ситуації полягає в тому, що перед візитом президентським власники закупили кілька тон миючого порошку і припахали весь персонал відмивати корівоньок від бруду та гімна (звісно ж, під супровід того ж російського вєлікого і могучого МАТУ, який і зовсім не російський, а принесений до русі КИЇВСЬКОЇ загарбниками зі сходу…).
а єльцин прийшов - от, каже, блядь (так і казав він в неофіційній обстановці - душевний був чоловік, простий), какіє карови чістиє! в прімєр всєм!
випив горілочки, скориставшись гостинністю ґаздів і поїхав десь.. чи то до москви, чи ще шось подивитися, господарства якісь..

так-от! про НЄМЦОВА:) бо тут такий вступ вийшов ліричний, шо просто піздець - таким макаром взагалі всі свої спогади емоційно викладу про той далекий і смутний час…
а шо НЄМЦОВ?
а нємцов був тоді як тепер сєрдючка чи віа-гра: постійно на слуху, постійно в тєлєвізорі. і, ШО ЦІКАВО, - МАВ ВЕЛИЧЕЗНУ ПІДТРИМКУ ГРОМАДЯН!
хоча, прошу правильно розуміти попередню фразу: підтримка громадян - це не та річ, яка потрібна в російській тоталітарній махіні аби займати керівні посади і знаходитися у керма. але все ж! - згадували поміж себе алкаші нємцова, міравой мужик! - казали. хоть і без руля були шо таке політика, шо таке економіка і шо має робити політик взагалі і для добробуту нації зокрема… але все одно був МІРАВОЙ!
от є таке - коли хтось подобається людям, а хтось нє. можна казати про політтехнології - але ж згадайте про які часи я кажу! 96-й рік! росія! які на хуй політтехнології??
дике середньовіччя, ще стволи танків не вистигли після розстрілу парламенту…

молодий, перспективний, розумний, дємакрат! - це всьо про нємцова:) на той час, звісно….
а шо за ротацію він в новинах всяких мав!!! - нємцов ініціює то, нємцов зарулив інше, нємцов поїхав туда-то і перебазарив з колєктівом якогось заводу!
о-о-о-о, а про іномарки???
НЄМЦОВ ПЕРЕСАДИТЬ УРЯД З ІНОМАРОК НА ВІТЧИЗНАНЕ АВТО!!! йоптєль, у нас, расіянє, єсть свої авто, супєр-мєга піздаті, ми всі адна бальшая сємья!
мало того, вже були навіть показали “польові випробування” таких автівок! - ось дивіться, днище “волги” містить стільки-то ртуті, це додає ваги, і машина скільки не перекидається через дах, все одно стане на колеса! (і тут же ролік - випробувач тисне на такій машині, різкий поворот, і перекидається через себе енну кількість разів. дуже ефектно. і врешті-решт виявляється на колесах! мало того - врубає передачу і рулює собі далі)

тут ще цікаву ремарочку хочу вставити… то нємцов був губернатором, то НАЙМОЛОДШИМ урядовцем - кажу, не хочу плутати сюди сухі біографічні дані, боюся спортити “присмак” спогадів і змістити ракурси.
головне, що хочеться сказати: ТРЕБА ПАМ’ЯТАТИ, що офіційна назва посади для РФ - це пшик, порожнє місце. одна і та сама посада для когось може бути стартом до олімпу, а для когось засланням і демонструванням того, шо “тебе тут ніхто не любить”. такі нюанси єсть в політиці, тому офіційні назви посад - це хуйня, по великому рахунку. головнеь - це те, що поміж рядків. а поміж рядків світилося лиш одне: НЄМЦОВ - МАЙБУТНІЙ “ПРЄЄМНІК” ПРЕЗИДЕНТА ЄЛЬЦИНА, і в цьому вже мало хто сумнівався. і тому він міг собі дозволити набагато більше, ніж передбачалося його посадою. і міг собі дозволити послати на хуй людину, шо обіймала вищий пост - тому що він був офіційним і неприхованим ФАВОРИТОМ.

шо ж сталося далі? далі - ДЕФОЛТ:)
А ХТО Ж ВИНЕН??? ну, блядь, як хто винен?? - чубайс, ясєн пєнь))))

ніхто ніколи не хоче сказати, що дефолти - це не то, шо робиться з вини окремого якогось посадовця, а шо це хвороба цілої системи… яка складається з дохуїща різних компонентів, які мали б бути УЗГОДЖЕНИМИ, СКООРДИНОВАНИМИ і спільно забезпечувати виконання поставлених цілей.
але ж - то як у фільмі “сібірскій цірюльнікъ”: винний завжди знайдеться, і буде на нього навішано всьо шо можна і не можна.

шо ж відбулося насправді?
насправді я б сказав, шо відбувся державний переворот, вже в томй момент: дефолти просто так не настають в країні з ТАКИМИ ресурсами і від якої стільки інших залежить. це як у о’генрі - “трест можна розвалити тільки з середини”, правий виявився тоді легендарний Енді Таккер.
от і “розвалили”…
і вже тоді фактично СИЛОВИКИ почали переважати і планомірно встановлювати свою владу, наближати легендарний переддень мілєніуму коли всі почули “я устал, хачу любві я ухажу”.
і вже тоді єльцин (ще й на фоні свого невщухаючого пияцтва - шо навіть знамениті “крємльовські” лікарі безсилі були попередити ті злощасні серцеві напади, недомагання різні… а КОРОЛЬ як відомо має бути СИЛЬНИМ. навіть якшо нічо і не робить - але він має уособлювати в собі опору для кріпаків. інакше не можна..) перетворився практично на пародію, на дійну корову - яка деколи піднімала голову з гамна і видавала якусь цитовану потім фразу..
шкода чоловіка? та хулі “шкода”:)))
от тобі й президент: все вирішують попри нього, а з ним панькаються “від запою до запою” і намагаються принаймні на телебаченні виставити в пристойному вигляді та при зустрічах з іноземними представництвами…
це дійсно зручно - бо робити можна все, що завгодно доки вся увага туди.

ГОЛОВНЕ - ЄЛЬЦИН НІЯКОГО ПРЄЄМНІКА СОБІ НЕ ОБИРАВ. така стара-добра ДЕМОКРАТИЧНА традиція російського розливу була йому просто недоступною: він і так має бути вдячним до кінця днів своїх шо дали просто “тихо-мирно дожити” і горя не знати. за колишні, так би мовити, заслуги..
прєємнікі тут самі себе обрали, і все поділили між собою. дідуган же просто пішов на пенсію.
а НЄМЦОВ - так і сидить в жопі.
нє, я не кажу шо він бідний, чи шо він живе у скруті, чи шо йому чогось бракує - зовсім ні! але в нього були такі ахуєвші АМБІЦІЇ, і такими близькими здавалася їхня реалізація…
шо тепер він, мабуть, щоночі снить ті “золоті часи” своєї кар’єри і прихильність царську…

а шо воно тепер? - тепер це просто клоун, який мимоволі працює на нового царя, забезпечує хоч якусь видимість плюралізму і демократії. по суті - лузер до кінця днів своїх, бо якшо в РФ дійсно колись настане виборна система, то я схаваю клаву цього ноут-бука на якому пишу зараз цього поста:))))
так і сидітиме нємцов серед “демократичних об’єднань”, ждати доки “заграніца паможет” і приймати лиш одне доступне рішення: чи брати участь в завідомо програних виборах приймаючи при цьому правила всезагального фарсу, чи одразу і знімати свою кандидатуру…

293e
  • політика
  • міжнародне

  • Також можна випити пива і почитати про блоги і про заробіток на них

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    Також по темі

    • Політика "фальшивих" доларів США або ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІРВАТИ ДОЛАР США
    • Берлусконі
    • Яценюк
    • Литвин - спікер & кросавчік:)
    • Клічко-Ібрагімов
    • Давоські приколи-2
    • Давоські приколи-1
    • Сповідь економічного вбивці
    • Саркозі + Карла Бруні
    • Росіянська грін-кард)

    0