This version of the page http://www.narodna.org.ua/page/regionaldeputies/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-06. The original page over time could change.
Офіційний сайт Народної Партії — Депутати місцевих рад
Головна  | Мапа сайту
  • Головна
  • Наша команда
  • Депутати місцевих рад
Розсилка

підписатися

Наші партнери

Депутати місцевих рад

Депутати місцевих рад „Народного блоку Литвина”

16.09.2008

В місцевих радах Народна Партія на сьогодні представлена понад 25 тис. депутатів.

Депутатські фракції Народної Партії в обласних радах діють у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та м. Києві. Всього в 17 обласних радах працюють 125 депутатів, а у Київській міській – 11.

Фракції депутатів-народників створено у 74 міських радах міст обласного значення, 432 районних та 33 районних у містах радах. Загалом в районних радах працюють 2253 депутати, в т.ч. 104 депутати районних у містах рад; в радах міст обласного значення235 депутатів; в радах міст районного значення304 депутати, а в сільських, селищних радах та радах населених пунктів, що входять до складу інших міст – понад 22 тис. депутатів.

За рішеннями міжпартійних з'їздів у липні, грудні 2007 року та червні 2008 року відкликано та припинено повноваження 99 депутатів місцевих рад: з них обласних – 19, районних – 66, рад міст обласного значення – 8, районних у містах рад – 6.

Відділ організаційно-партійної                                        роботи та взаємодії з регіональними парторганізаціями

Анонс подій

05.03.2010 

5 березня о 21:30 Володимир Литвин візьме участь у програмі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі Інтер

05.03.2010 

5 березня 2010 року транслюватиметься інтерв’ю Володимира Литвина на телеканалі «Рада»

 

Топ - новина
ЗАЯВА фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України

02.03.2010 | 3

Критичний стан української економіки, знаходження державних фінансів на межі технічного дефолту, загострення соціальних проблем вимагають від політиків та влади швидкого високопрофесійного реагування та рішучих консолідованих дій.

Заяви фракції
ЗАЯВА фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України

02.03.2010  | 1

Критичний стан української економіки, знаходження державних фінансів на межі технічного дефолту, загострення соціальних проблем вимагають від політиків та влади швидкого високопрофесійного реагування та рішучих консолідованих дій.

Точка зору
И ногу…, или Зарисовки о политическом бескультурье

24.02.2010  | 1

Если бы у Виктора Януковича спросили о наиболее сложной задаче первых дней его президентства, он, наверное, ответил бы: „И ногу…”. А на уточняющий вопрос журналиста: „Что, вылечить ногу?”, Виктор Федорович добавил бы: „И-ногу-рационную речь прочитать”. Этот анекдот был бы смешным, если бы косноязычность новоизбранного Президента не ложилась бы жирным пятном безграмотности на Украину, которую Глава государства представляет на международной арене по Конституции.