This version of the page http://te.20minut.ua/luck (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-04. The original page over time could change.
Новости Тернополя: Як ви ставитеся до того, що відмінили закон, який давав право керувати автомобілем кільком особам вписаним у техпаспорт? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
Вход | Зарегистрироваться
Як ви ставитеся до того, що відмінили закон, який давав право керувати автомобілем кільком особам вписаним у техпаспорт? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Право керувати авто відтепер має тільки його власник - Згідно постанови Кабінету Міністрів № 1371 від 23 грудня 2009 року призупинено дію «Наказу № 335 від 10.04.2002» котрий дозволяв надати право керування двом і більше родичам  (23)

В Тернополі даішник обдурив водія

Протокол, який інспектори ДАІ оформили на правопорушення тернополянина, не містив інформації, де саме мав відбутися розгляд порушення. А найцікавіше - там вказувалось, що прийти і оскаржити рішення чоловік може... 29 лютого – у неіснуючий день. Правоохоронці зупинили 25-річного тернопільського підприємця Сергія за те, що задній номерний знак його авто не підсвічується. Втім, зауважує чоловік, коли даішники наказали йому зупинитися, цього порушення вони не бачили, адже стояли попереду машини.  (6)

Як вирішити проблеми з парковками в Тернополі (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Останні роки, місць для паркування автомобілів в Тернополі катастрофічно бракує, скаржаться у редакцію “20 хвилин” водії нашого міста. (24)

Сестру в Австралії тернополянин знайшов через газету "20 хвилин"

Свою двоюрідну сестру Марію, яку родичі вважали зниклою ще з сорокових років ХХ століття, вдалося відшукати тернополянину Йосипу Свинку завдяки статті про нього на сторінці "Доля" у "20 хвилин".  (4)

Порушення на тернопільських парковках є, а ось відповідальних - нема (ВІДЕО)

Впритул до пішохідних переходів і перехресть ставлять тернополяни свої автомобілі.‭ ‬Допомагають їм у цьому паркувальники,‭ ‬які за паркування з порушеннями ще й гроші збирають. Є в місті й такі майданчики для паркування,‭ ‬які починаються від переходів і перехресть.‭ ‬Усі ці явища‭ ‬-‭ ‬пряме порушення правил дорожнього руху.‭ ‬Штраф за такі дії становить‭ ‬250-340‭ ‬грн. ‎  (20)

"Добре, що не сталося більшої біди...", кажуть водії, які 22 лютого на трасі під Тернополем "влетіли" в яму та пробили колеса

П'ятеро водіїв пробили колеса своїх авто, влетівши в яму завглибшки майже 20 см і завдовжки 1,5 м вранці 22 лютого на Львівській трасі, поблизу повороту на с. Довжанку.  (39)

Жителька Тернопільщини викинула немовля на смітник (ОНОВЛЕНО)

Народила самотужки і викинула ще живе немовля на смітник 28-річна жителька Малого Ходачкова Тернопільського району.  (49)

Сніг у Тернополі везуть до кладовища. І не тільки

Сніг вантажівки скидають просто неподалік житлових будинків, поскаржилися у редакцію тернополяни з вул. Транспортної.  (14)

Лента новостей
“Хочеш пити на вулиці — сховай пляшку у пакет...” - кажуть тернополяни

Заборона вживати пиво та "слабоалкоголку" в громадських місцях не заважає молодим людям випивати просто у Центрі Тернополя. Тернополь, 04/03/2010 10:15

На зачіски – терези та Ейфелеву вежу

Свої надзвичайні перукарські вміння показали на захисті дипломних студентки Галицького інституту, які навчаються на спеціальності “Перукарське мистецтво та декоративна косметика”. Глядачі та викладачі могли побачити моделей у незвичайних образах — він “Цариці мідної гори” до “Нареченої Дракули” чи “Інопланетянки”. Тернополь, 04/03/2010 10:05

На Тернопільщині п'ятирічну Діанку побила прабабуся, прокуратура порушила кримінальну справу (2)

П’ятирічна дівчинка постраждала від побоїв своїє прабабусі у селі Шершенівка Борщівського району. Тернополь, 04/03/2010 09:46

Поморяни: історія забутого містечка

Тихе містечко, майже село, Поморяни розташувалося у самому кутку Львівщини на кордоні Золочівського, Зборівського і Бережанського районів. Тепер Поморяни - “заштатний” населений пункт Золочівського району. Втім, навіть його запущеність не в змозі приховати багатої історії, цікавих пам’яток і неповторних гористих краєвидів. Тернополь, 03/03/2010 18:01

Свою нову книгу “Зламані мальви” презентував тернопільський письменник, журналіст і краєзнавець Богдан Мельничук

Тринадцять новел про наших сучасників увійшли до нової книги “Зламані мальви” одного з десяти кращих новелістів України Богдана Мельничука. Тернополь, 03/03/2010 17:25

Вчителька географії школи № 2 Галина Ромасишин: "Кожна дитина для мене є особистістю" (3)

Бути гідними людьми, любити рідну землю та цінувати її багатства вчить своїх учнів Галина Ромасишин — вчителька географії і класний керівник 5-Б класу тернопільської школи № 2. За 20 років педагогічної діяльності вона не лише розробила власну методику викладання географії, а й мала 3 класи випускників. Колишні вихованці з вдячністю згадують про неї, не забувають привітати зі святами, провідати, запросити її на традиційні зустрічі випускників. Для своїх теперішніх підопічних Галина Ромасишин стала не лише доброю наставницею, а й другою мамою. Тернополь, 03/03/2010 17:19

Лента новостей >>