This version of the page http://pdp.org.ua/index.php?limitstart=1080 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-04. The original page over time could change.
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Контакти
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Галерея
  • Конкурс
  • Вакансії

Головне Меню

Матеріали та публікації видані ПСП та ПСП ІІ

Відвідувачі:

На даний момент 40 гостей на сайті

Погоджувальна рада має відбутися в середу
Вівторок, 28 жовтня 2008 18:12
Голова ВР Арсеній Яценюк запросив на середу на 9 ранку прем'єра Юлію Тимошенко, міністра фінансів Віктора Пинзеника та голову Нацбанку на погоджувальну раду. Про це він заявив у вівторок перед тим, як закрити вечірнє засідання парламенту. "Завтра в 9 ранку будемо добивати. Крок за кроком, вода камінь точить. Завтра о 9 ранку я очікую керівників фракцій, знову прем’єра, міністра фінансів, будемо шукати вихід. Маємо ще завтрашнє пленарне засідання", - зазначив Яценюк.
Детальніше...
 
Справу за указом про вибори закрито
Вівторок, 28 жовтня 2008 13:33
Окружний адміністративний суд Києва закрив провадження у справі про оскарження указу президента про розпуск парламенту і призначення позачергових виборів від 9 жовтня під номером 911. Суд ухвалив таке рішення у зв'язку з тим, що позивач – БЮТ – відкликав свій позов, оскільки президент Віктор Ющенко скасував указ про дострокові вибори. При цьому суд також скасував свою ухвалу, якою було припинено дію указу президента.
Детальніше...
 
Голова ВР закрив ранкове засідання і оголосив про заключні консультації за участі прем’єра, голови Нацбанку, керівників фракцій
Вівторок, 28 жовтня 2008 12:14
Голова ВР Арсеній Яценюк закрив ранкове пленарне засідання Верховної Ради і оголосив про заключні консультації за участі прем’єра Юлії Тимошенко, голови Нацбанку, міністра фінансів та керівників фракцій. Про це він сказав на засіданні у вівторок, інформуючи депутатів про хід переговорів з керівниками фракцій з приводу антикризового пакету законодавства.
Детальніше...
 
Провідний нардеп Партії регіонів попереджає про недоцільність позики МВФ
Понеділок, 27 жовтня 2008 19:43
Голова парламентського комітету фінансів і банківської справи і старший нардеп опозиційної Партії регіонів, Микола Азаров, сказав, що якщо Україна буде слідувати рекомендаціям МВФ для того, щоб отримати позику, ситуація тільки погіршиться. В інтерв’ю журналісту Андрію Алєксєєву, під заголовком «Микола Азаров: Якщо ми виконаємо всі вимоги МВФ, ситуація лише погіршиться», що було опубліковане 24 жовтня в тижневику «Дзеркало тижня», Азаров сказав: «Наш уряд робить точно протилежне під тиском МВФ. Він підвищує податки в той час, коли їх потрібно скорочувати і робить жорсткішою фінансову політику коли її потрібно пом’якшувати, де тільки можливо, для того, щоб підняти попит на внутрішньому ринку.»
Детальніше...
 
Голова ВР запропонує мінімальний пакет антикризових заходів 28 жовтня
Понеділок, 27 жовтня 2008 17:29
Сьогодні після засідання погоджувальної ради парламенту відбулася зустріч лідерів фракцій, бізнесменів та представників Міжнародного валютного фонду. Свій виступ на зустрічі Голова ВР Арсеній Яценюк розпочав з інформації про результати засідання погоджувальної ради.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Наступна > Кінець >>

Сторінка 217 з 272

Оголошення

Реєстраційна форма для участі у заходах Програми сприяння Парламенту II для помічників-консультантів народних депутатів України на лютий-травень 2010 р.

Програма сприяння Парламенту (ПСП ІІ) планує продовжити серію семінарів для помічників-консультантів народних депутатів України.

Детальніше...
 
Українська Бібліотечна Асоціація у 2009-2010 рр. впроваджує проект ПСП II по створенню пунктів доступу громадян до офіційної інформації

21 бібліотека приєдналась до Мережі ПДГ після тренінгу "Інформація органів влади для громадян у публічній бібліотеці: пошук, доступ, консультування", що відбувся у Кримській республіканській універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка (20-21 січня 2010 року, м. Сімферополь)

Детальніше...
 
«Часопис Парламент»: Коаліційний процес формування уряду в умовах реформування конституційного ладу в Україні

Вийшов у світ № 4/2009 «Часопису Парламент» Лабораторії законодавчих ініціатив.

Основними темами випуску є:

Детальніше...
 
Дослідження Лабораторії Законодавчих Ініціатив «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції»

Експерти лабораторії законодавчих ініціатив підготували аналітичний огляд «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції».

Детальніше...
 
Проект Центру Разумкова «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»

У випуску № 7 за 2009 журналу Центру Разумкова «Національна безпека і оборона» представлені результати проекту «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»:

Детальніше...
 
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)