This version of the page http://www.pizza-celentano.com/partners.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-03. The original page over time could change.
Піца Челентано. Мережа ресторанів швидкого обслуговування


























 IDS Group є лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Холдинг IDS Group було створено наприкінці 2004 року внаслідок об'єднання найпотужніших українських виробників мінеральних вод та їх дистрибуторів: Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС») і ВАТ «Нова».

Об’єднана компанія виробляє і просуває на ринок збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах нашої держави («Миргородська», «Моршинська», «Старий Миргород», «Сорочинська»), також є ексклюзивним імпортером грузинського «Боржомі» в Україні.


Веб-сайт: http://www.ids.com.ua







Кока-Кола

Заснована у 1886 році, Компанія "Кока-Кола" на сьогоднішній день є світовим лідером у виробництві та розповсюдженні безалкогольних концентратів та сиропів, яка за час свого існування випускала понад 300 різних видів напоїв. Головний офіс Компанії знаходиться у Атланті, США, крім того місцеві представництва Кока-Коли діють у більш, ніж двадцяти країнах світу.






SANDORA

Мі співробітничаємо з компанією«Sandora» — постачальником якісних та улюблених відвідувачами наших ресторанів (і не тільки) соків. Sandora — сік №1 в Україні.





СЛАВУТИЧ

Більшість ресторанів нашої мережі пропонує своїм відвідувачам пиво «Славутич». Адже це пиво — радість спілкування старих добрих друзів та  здійснення самих таємних мріянь





КІМБО

Італійська фірма «Кафе до Бразил» , що робить прекрасну каву «Кімбо» і є абсолютним лідером з виробництва кави як в Італії, так й за її межами





















© 1998–2008 Торгова марка «Піца Челентано»
Компанія «Системи швидкого харчування»
Мережа ресторанів «Картопляна Хата»
Дисконтний клуб «EgoЇсти»