This version of the page http://pdp.org.ua/index.php?limitstart=1100 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-03. The original page over time could change.
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Контакти
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Галерея
  • Конкурс
  • Вакансії

Головне Меню

Матеріали та публікації видані ПСП та ПСП ІІ

Відвідувачі:

На даний момент 28 гостей на сайті

Суд про вибори за скаргою Ющенка знову перенесли
П'ятниця, 17 жовтня 2008 11:35
Київський апеляційний адміністративний суд переніс на 21 жовтня на 11.00 розгляд скарги cекретаріату президента на ухвалу Окружного адміністративного суду столиці, якою призупинено дію указу про призначення дострокових парламентських виборів.
Про це у п’ятницю журналістам після завершення засідання суду, яке розпочалося о 10.00, повідомила заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук, повідомляє УНІАН.
Детальніше...
 
Прем'єр заявляє, що готова виконати будь-які умови заради поновлення демкоаліції й роботи ВР
Четвер, 16 жовтня 2008 13:40
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що готова виконати будь-які умови президента заради поновлення демократичної коаліції й роботи Верховної Ради. Про це вона заявила на прес-конференції у четвер.
Детальніше...
 
Кабмін схвалив законопроект яким передбачено фінансування виборів
Четвер, 16 жовтня 2008 13:08
Кабінет міністрів схвалив законопроект змін до бюджету, яким передбачено фінансування виборів. Про це повідомив міністр фінансів Віктор Пинзеник у четвер. У свою чергу міністр оборони Юрій Єхануров підтвердив, що уряд схвалив відповідний законопроект. "Це питання було винесено в окремий законопроект і схвалено на засіданні уряду", - сказав він.
Детальніше...
 
Перший віце-спікер заявляє, що позов БЮТ щодо спростування указу про дострокове припинення ВР юридично не обґрунтований
Середа, 15 жовтня 2008 14:19
Перший заступник голови парламенту Олександр Лавринович (Партія регіонів) заявляє, що позов депутатів БЮТ щодо спростування указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради VI скликання юридично не обґрунтований. "З юридичного погляду, в цьому випадку, не потрібно шукати жодної мотивації, оскільки вона відсутня. І, гадаю, всі чудово розуміють, що використовувати юриспруденцію як заручника в політичних бажаннях – це небезпечна практика", - сказав він в інтерв’ю газеті "День".
Детальніше...
 
Обласний суд зупинив дію указу про ліквідацію окружного адміністративного суду
Середа, 15 жовтня 2008 13:14
Київський обласний адміністративний суд зупинив дію указу президента Віктора Ющенка про ліквідацію окружного адміністративного суду міста Києва. За його словами, відповідне рішення було ухвалене 15 жовтня.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Наступна > Кінець >>

Сторінка 221 з 272

Оголошення

Реєстраційна форма для участі у заходах Програми сприяння Парламенту II для помічників-консультантів народних депутатів України на лютий-травень 2010 р.

Програма сприяння Парламенту (ПСП ІІ) планує продовжити серію семінарів для помічників-консультантів народних депутатів України.

Детальніше...
 
Українська Бібліотечна Асоціація у 2009-2010 рр. впроваджує проект ПСП II по створенню пунктів доступу громадян до офіційної інформації

21 бібліотека приєдналась до Мережі ПДГ після тренінгу "Інформація органів влади для громадян у публічній бібліотеці: пошук, доступ, консультування", що відбувся у Кримській республіканській універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка (20-21 січня 2010 року, м. Сімферополь)

Детальніше...
 
«Часопис Парламент»: Коаліційний процес формування уряду в умовах реформування конституційного ладу в Україні

Вийшов у світ № 4/2009 «Часопису Парламент» Лабораторії законодавчих ініціатив.

Основними темами випуску є:

Детальніше...
 
Дослідження Лабораторії Законодавчих Ініціатив «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції»

Експерти лабораторії законодавчих ініціатив підготували аналітичний огляд «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції».

Детальніше...
 
Проект Центру Разумкова «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»

У випуску № 7 за 2009 журналу Центру Разумкова «Національна безпека і оборона» представлені результати проекту «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»:

Детальніше...
 
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)