This version of the page http://pdp.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-03. The original page over time could change.
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Контакти
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Галерея
  • Конкурс
  • Вакансії

Головне Меню

Матеріали та публікації видані ПСП та ПСП ІІ

Відвідувачі:

На даний момент 38 гостей на сайті

Прем’єр заявляє, що своїм завданням бачить згуртування демократичний сил
Вівторок, 02 березня 2010 17:03

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що своїм завданням бачить згуртування демократичний сил України. Про це вона заявила у вівторок на брифінгу. "Я ставлю перед собою завдання гуртувати справжні демократичні національно-патріотичні сили України, бо Україні захист буде потрібне як ніколи", - наголосила вона.

Детальніше...
 
Прем'єр звинувачує Блок Литвина і частину фракції НУ-НС у розвалі коаліції
Вівторок, 02 березня 2010 15:13

Прем'єр Юлія Тимошенко звинувачує Блок Литвина і частину фракції НУ-НС у розвалі коаліції. "Коаліція була зруйнована незаконно", - заявила вона на брифінгу у вівторок.

Детальніше...
 
Голова ВР оголосив про відсутність демократичної коаліції в парламенті
Вівторок, 02 березня 2010 12:01

Голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про відсутність демократичної коаліції в парламенті. Таке оголошення він зробив після засідання керівників парламентських фракцій.

Детальніше...
 
Литвин зібрав лідерів фракції на погоджувальну раду для вирішення долі коаліції
Вівторок, 02 березня 2010 11:44

Володимир Литвин зібрав лідерів фракції на погоджувальну раду для вирішення долі коаліції. Про це він оголосив у вівторок на засіданні парламенту. "Керівників фракції прошу зібратися в кабінеті голови Верховної Ради, щоб ми обговорили цю ситуацію", - сказав литвин.

Детальніше...
 
БЮТ скасувала своє рішення про виключення з своїх лав депутатів Задирка і Каплієнка
Вівторок, 02 березня 2010 11:40

Фракція БЮТ скасувала своє рішення про виключення з своїх лав депутатів Геннадія Задирка і Володимира Каплієнка. Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 271

Оголошення

Реєстраційна форма для участі у заходах Програми сприяння Парламенту II для помічників-консультантів народних депутатів України на лютий-травень 2010 р.

Програма сприяння Парламенту (ПСП ІІ) планує продовжити серію семінарів для помічників-консультантів народних депутатів України.

Детальніше...
 
Українська Бібліотечна Асоціація у 2009-2010 рр. впроваджує проект ПСП II по створенню пунктів доступу громадян до офіційної інформації

21 бібліотека приєдналась до Мережі ПДГ після тренінгу "Інформація органів влади для громадян у публічній бібліотеці: пошук, доступ, консультування", що відбувся у Кримській республіканській універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка (20-21 січня 2010 року, м. Сімферополь)

Детальніше...
 
«Часопис Парламент»: Коаліційний процес формування уряду в умовах реформування конституційного ладу в Україні

Вийшов у світ № 4/2009 «Часопису Парламент» Лабораторії законодавчих ініціатив.

Основними темами випуску є:

Детальніше...
 
Дослідження Лабораторії Законодавчих Ініціатив «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції»

Експерти лабораторії законодавчих ініціатив підготували аналітичний огляд «Інститут вето: зарубіжний досвід, національне законодавство і практика, пропозиції».

Детальніше...
 
Проект Центру Разумкова «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»

У випуску № 7 за 2009 журналу Центру Разумкова «Національна безпека і оборона» представлені результати проекту «Політична корупція в Україні: стан і шляхи протидії»:

Детальніше...
 
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)