This version of the page http://zoo-dom.com.ua/pravo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-01. The original page over time could change.
Закон україни, закон украины, про тваринний світ, про ветеринарну медицину, про захист тварин, про червону книгу, защита домашних животных, правила тримання собак, котів і хижих тварин | ZOODOM

Библиотека | правовые аспекты

правовые аспекты | советы юриста

Порядок видачі паспортів на собак мисливських порід
Цей Порядок установлює  процедуру  видачі  паспортів  на  собак мисливських порід в Україні.це  документ,  який засвідчує породність даного собаки й дає право мисливцю, використовувати собаку під час полювання.
подробнее...

ПОЛОЖЕННЯ про міські державні лікарні ветеринарної медицини

Це положення дає визначення державних лікарень ветеринарної медицини, встановлює керуючі документи, структуру лікарень та визначає основні завдання для них.

подробнее...

КРИМИНАЛЬНЫЙ КОДЕКС УКРАИНЫ Статья 299
Статья 299. Жестокое обращение с животными, которая предусматривает штраф или лишение свободы
подробнее...

Как учитывать «собачье» хозяйство? Особенности учета служебных собак

Нормативно-правовая база и особенности бухгалтерского учета служебных собак, содержащихся на предприятиях.

подробнее...

Правовые традиции организаций по защите животных
История возникновения правозащитных организаций для животных в России и других странах
подробнее...

Правила утримання тварин у м. Одесі
Рішення
Одеської міської ради
№ 2476-V від 05.04.2008
Про затвердження правил утримання тварин у м. Одесі
подробнее...

Выдержки из правил содержания животных в Одессе
Утверждены правила содержания домашних животных в Одессе
подробнее...

Кримінальний кодекс України

(Витяг)

 

Стаття 207. Жорстоке поводження з тваринами

подробнее...

Кодекс України Про адміністративні правопорушення

(Витяг) 

Стаття 88. Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах

подробнее...

Порядок і правила Проведення обов'язкового страхування відповідальності власників собак за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам

Обов'язкове страхування відповідальності власників собак за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам (далі - обов'язкове страхування), проводиться з метою забезпечення відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров'ю та/або майну третіх осіб.

подробнее...

Европейская конвенция по защите домашних животных

9 ноября 1995 года Украина стала полноправным членом Совета Европы, подписав Европейскую конвенцию по правам человека и Устав Совета Европы. Сотрудничество в области права, модернизация и гармонизация национальных законодательств является одним из приоритетных направлений в работе Совета Европы.
Для владельцев же домашних животных наиболее интересной представляется Европейская конвенция по защите домашних животных.

подробнее...

Закон України "Про Червону книгу України"

Відомості Верховної Ради (ВВР), 2002, N 30, ст.201

подробнее...

Розпорядження Про заходи щодо утримання диких тварин у м. Києві

Керуючись статтями 7, 25, 28, 30 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та з метою недопущення жорстокого поводження з дикими тваринами, підсилення гуманності та моральності в суспільстві, попередження інфікування мешканців міста Києва заразними захворюваннями від диких тварин, яких використовують у спортивних, видовищних заходах, фото– та відеозйомках, при організації розваг (дозвілля) тощо:

подробнее...

ПРАВИЛА тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах
УРСР, 1980
подробнее...

Правила ввезення та вивезення флори і фауни
Про затвердження Правил видачі дозволів та сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення за її межі зразків видів дикої фауни і флори, які є об'єктами регулювання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення.
подробнее...

ПОЛОЖЕННЯ про Реєстр тварин
Мета створення Реєстру та порядок проведення реєстрації.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ Про тваринний світ
Тваринний світ є одним з компонентів навколишнього природного середовища, національним багатством України, джерелом духовного та естетичного збагачення і виховання людей, об'єктом наукових досліджень, а також важливою базою для одержання промислової і лікарської сировини, харчових продуктів та інших матеріальних цінностей.
В інтересах нинішнього і майбутніх поколінь в Україні за участю підприємств, установ, організацій і громадян здійснюються заходи щодо охорони, науково обгрунтованого, невиснажливого використання і відтворення тваринного світу.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист тварин від жорстокого поводження
Цей Закон спрямований на захист від страждань і загибелі тварин унаслідок жорстокого поводження з ними, захист їх природних прав та укріплення моральності й гуманності суспільства.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про ветеринарну медицину"
подробнее...

Порядкок содержания и обращения с домашними и другими животными в городе Киеве
    Итак, во избежание инцидентов прежде, чем пополнить ряды, так называемых “собачников” следует знать, что граждане, которые содержат собак обязаны неукоснительно соблюдать санитарно-гигиенические нормы и Правила содержания в городе Киеве животных гражданами, предприятиями, учреждениями и организациями, утвержденные распоряжением Киевской городской государственной администрации от 8.09. 1997 года № 1372 “О порядке содержания и обращения с домашними и другими животными в городе Киеве”.
подробнее...

 Запомнить Регистрация Забыли?

Консультации он-лайн

Получите грамотную консультацию от ведущих специалистов ветеринарной клиники

Реклама

Новые темы форума