This version of the page http://hc.dn.ukrtelecom.ua/ua/services/internet/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-01. The original page over time could change.
ЦЕЗ №4 Донецької філії ВАТ 'Укртелеком' > Послуги > Iнтернет
Серце телекомунікацій України
Понеділок, 1 березня 2010 року
Пошук по сайту:
Перейти до:
Інтернет

Розвиток сегменту мережi Iнтернет розпочався Укртелекомом в 1997 роцi. На цей час вузли доступу до мережi Iнтернет iснують в усiх обласних центрах та значнiй кiлькостi районних. Загальна кiлькiсть вузлiв Iнтернет становить бiльше 200. Вузли доступу до мережi Iнтернет в регiонах мають пiдключення до центрального вузла Iнтернет Укртелекому в м. Київ, який з'єднаний з використанням ємностi волоконно-оптичних лiнiй зв'язку з закордонними вузлами США, Великобританiї, Iталiї, Норвегiї, Росiї, Угорщини, Арменiї. Ємнiсть зовнiшнiх з'єднань мережi Iнтернет Укртелекому на 01.01.02 становить бiльш 60 Мбiт/с.

Укртелеком надає послуги доступу до свiтової мережi Iнтернет кiнцевим, корпоративним споживачам та провайдерам послуг Iнтернет.

З 1.04.2001р. уведена форма доступу до мережi Iнтернет за Iнтернет- картками "Укртелеком"

УВАГА.

З 15 березня донетчани зможуть скористатися новою послугою - безпарольним доступом до Інтернету.
Порядок користування

Постiйне IP з'єднання по видiленiй лiнiї 1 — абонент пiдключається до вузлу доступу до мережi Iнтернет Укртелекому по фiзичнiй 2-х, 4-х проводнiй лiнiї, каналу ТЧ або цифровому каналу nx64kb, при цьому вiн отримує послугу доступу до ресурсiв Iнтернет в режимi on-line цiлодобово. Для кожного клiєнта на вузлi доступу конфiнгуруються параметри маршрутизацiї трафiку.

1 При постiйному IP-з'єднаннi по видiленiй лiнiї абонент пiдключається до вузлу доступу до мережi Iнтернет Укртелекому по фiзичнiй 2-х, 4-х проводнiй лiнiї, каналу ТЧ або цифровому каналу nx64kb, при цьому вiн отримує послугу доступу до ресурсiв Iнтернет в режимi on-line на швидкостi вiд 9,6 до 2048 кбiт/с без обмеження часу цiлодобово. Для кожного клiєнта на вузлi доступу конфiнгуруються параметри маршрутизацiї трафiку.

Бланк замовлення

ХDSL-з'єднання 2

хDSL - це високошвидкiсний Iнтернет кожному абоненту!
Укртелеком пропонує Вам принципово нову послугу високошвидкiсного цiлодобового Iнтернет доступу по Вашiй телефоннiй лiнiї з використанням технологiї хDSL. Швидкiсть передачi даних - 115,2 кбiт/с.

хDSL - це телефон та Iнтернет одночасно по однiй лiнiї!
Скориставшись цiєю послугою, Ви отримаєте постiйну видiлену лiнiю для Iнтернет плюс цифрову лiнiю для Вашого телефону. Тобто, одночасно по однiй парi мiдного дроту, на якiй ранiше працював лише телефон, утворюється два незалежних цифрових канал для Iнтернету та телефону. При цьому голос (телефонний канал) передається цифровим потоком в 64 кбiт/с, що гарантує високу якiсть звучання та надiйне функцiонування будь-якого додаткового устаткування (факс, модем, тощо). В той час, коли ви не розмовляєте по телефон, швидкiсть Iнтернету збiльшується за рахунок використання телефонного цифрового потоку для передачi даних Iнтернету.

хDSL - це значна економiя коштiв!
  • На вiдмiну вiд звичайної видiленої лiнiї Вам не треба платити за органiзацiю додаткової лiнiї зв'язку (безпосереднього з'єднання) - економiя в сотнi гривень.
  • На вiдмiну вiд комутованого доступу Вам не треба оплачувати похвилинну оплату за телефон пiд час користування Iнтернетом - Ви платите тiльки за спожиту iнформацiю - економiя в десятки гривень на мiсяць. Нашi клiєнти в середньому витрачають менше 250 грн. на мiсяць на користування послугами xDSL.

2 ЩО ТАКЕ xDSL?
Високошвидкiсний xDSL Internet 115,5кбiт/с + вiльна телефонна лiнiя + вiдсутнiсть погодинної оплати (за телефон при роботi в мережi Iнтернет)

Доступ по комутованiй лiнiї 3 — абонент пiдключається до вузла доступу до мережi Iнтернет Укртелекому, використовуючи телефонну мережу загального користування (ТфМЗК) або мережу ISDN, при цьому вiн отримує послугу доступу до ресурсiв Iнтернет в режимi on-line. Оплата стягується за час з'єднання.

3 При доступi до глобальної мережi Iнтернет по комутованим лiнiям зв'язку абонент пiдключається до вузлу доступу до мережi Iнтернет Укртелекому, використовуючи телефонну мережу загального користування (ТфМЗК) або мережу ISDN, при цьому вiн отримує послугу доступу до ресурсiв Iнтернет в режимi on-line. Оплата стягується за час з'єднання.

Бланк замовлення

Електронна пошта 4 — абонент отримує адресу електронної пошти та поштову скриньку, при цьому для абонента резервується дисковий простiр для поштової скриньки на поштовому серверi Укртелекому, обсяг необхiдного дискового простору замовляється абонентом.

4 Ви можете створити одну або кiлька поштових скриньок на поштовому серверi Укртелекому, розмiр яких визначається за Вашим бажанням, а також змiнювати дисковий простiр, завчасно попередивши про це обслуговуючий персонал на початку мiсяця. З'єднання з поштовим сервером може бути органiзовано за протоколами POP3, POP2, IMAP, UUCP. Ви можете замовити переадресацiю пошти, що надходить на Вашу поштову скриньку, на будь-яку iншу поштову скриньку.

Пiдтримка первинного та вторинного DNS 5 — необхiдною умовою для забезпечення функцiонування Iнтернет є надiйна робота серверiв доменних iмен, якi виконують функцiї посередникiв мiж фiзичними адресами та iменами ресурсiв Iнтернет. При цьому на серверi доменних iмен Укртелекому розмiщується первинний сервер доменних iмен клiєнта, через який проходять всi запити клiєнта, або вторинний сервер доменних iмен клiєнта, через який проходять запити клiєнта при вiдмовi чи перевантаженнi його первинного сервера.

5 Необхідною умовою для забезпечення функціонування Інтернет є надійна робота серверів доменних імен, які виконують функції посередників між фізичними адресами та іменами ресурсів Інтернет. Укртелеком надає послуги розміщення первинних та вторинних систем доменних імен клієнтів на своєму сервері доменних імен.
Ви можете зареєструвати власний первинний та вторинний DNS (при цьому Ваша електронна адреса не буде містити адресу провайдера); зареєструвати структуру підприємства будь-якої складності, без проблем зареєструвати власний WWW або FTP-сервер, маючи власний DNS.

Маршрутизацiя додаткових мереж та автономних систем 6 — при пiдключеннi до вузла доступу до мережi Iнтернет Укртелекому абонентiв/провайдерiв Iнтернет з власними мережами чи автономними системами вузлом Iнтернет Укртелекому органiзується маршрутизацiя цих мереж чи автономних систем для доступу до свiтової мережi Iнтернет.

6 Маршрутизація додаткових мереж та автономних систем - при підключенні до вузлу доступу до мережі Інтернет Укртелекому абонентів/провайдерів Інтернет з власними мережами чи автономними системами вузлом Інтернет Укртелекому організується маршрутизація цих мереж чи автономних систем для доступу до світової мережі Інтернет. Ці послуги надаються Інтернет-провайдерам для забезпечення їх клієнтам доступу до Інтернет через зовнішні канали провайдера з використанням технічних ресурсів Укртелекому. При цьому, за доступ до Інтернет клієнт розраховується безпосередньо з провайдером, а провайдер, в свою чергу, розраховується з Укртелекомом за використання його технічних ресурсів.

Телеконференцiї 7 — абонент отримує доступ до серверу телеконференцiй Укртелекому, при цьому вiн має можливiсть пiдписуватись на групи новин за рiзноманiтними спрямуваннями (за бажанням) та приймати участь в роботi цих груп (читати повiдомлення та надсилати повiдомлення в цi групи).

7 Укртелеком надає послугу доступу до свого серверу телеконференцій, що дозволяє клієнтові за власним бажанням регулярно отримувати групи новин за різноманітним спрямуванням та надсилати власні повідомлення в ці групи новин.

Вiртуальний FTP-сервер 8 — на FTP серверi Укртелекому створюється FTP-сервер абонента та видiляється дисковий простiр для нього. Цей сервер анонсується в мережi Iнтернет та стає доступним для користувачiв мережi Iнтернет. FTP-сервер призначений для розмiщення на ньому файлiв та забезпечененя доступу до них користувачiв Iнтернету.

8 Укртелеком надає змогу розмістити Ваш віртуальний WWW або FTP-сервер на вузлі Інтернет Укртелекому. Оплата за сервер стягується відповідно до об'єму дискового простору, який він займає.
Віртуальний FTP сервер - на FTP сервері Укртелекому створюється FTP сервер абонента та виділяється дисковий простір для нього. Цей сервер анонсується в мережі Інтернет та стає доступним для користувачів мережі Інтернет. FTP сервер призначений для розміщення на ньому файлів та забезпечененя доступу до них користувачів Інтернет.

Вiртуальний WWW-сервер 9 — на WWW-серверi Укртелекому створюється WWW-сервер абонента та видiляється дисковий простiр для нього. Цей сервер анонсується в мережi Iнтернет та стає доступним для користувачiв мережi Iнтернет. WWW-сервер призначений для розмiщення на ньому гiпертекстової iнформацiї та забезпечененя доступу до неї користувачiв Iнтернет.

9 Віртуальний WWW сервер - на WWW сервері Укртелекому створюється WWW сервер абонента та виділяється дисковий простір для нього. Цей сервер анонсується в мережі Інтернет та стає доступним для користувачів мережі Інтернет. WWW сервер призначений для розміщення на ньому гіпертекстової інформації та забезпечененя доступу до неї користувачів Інтернет.

Послуги пункту колективного користування 10 — Укртелеком створює в загально доступному примiщеннi пункт колективного користування, встановлює в ньому комп'ютери, що мають доступ до мережi. Клiєнтам через оператора Укртелекому надається послуга електронної пошти з видачею iнформацiї призначеної для клiєнта в електронному виглядi чи на паперi, в той же час на пунктi клiєнту надається можливiсть самостiйної роботи на комп'ютерi.

10 Послуги пункту колективного користування - Укртелеком створює в загально доступному приміщенні пункт колективного користування, встановлює в ньому комп'ютери, що мають доступ до мережі. Клієнтам через оператора Укртелекому надається послуга електронної пошти з видачею інформації призначеної для клієнта в електронному вигляді чи на папері, в той же час на пункті клієнту надається можливість самостійної роботи на комп'ютері.

Обслуговування обчислювальної технiки користувача 11 — на основi заяви абонента фахiвцi Укртелекому виїжджають на робоче мiсце абонента та проводять встановлення та конфiгурування програмного забезпечення для роботи в Iнтернетi.

11 Обслуговування обчислювальної техніки користувача - на основі заяви абонента фахівці Укртелекому виїжджають на робоче місце абонента та проводять встановлення та конфігурування програмного забезпечення для роботи в Інтернет.

Розробка WWW-сторiнок 12 — на основi заяви клiєнта фахiвцi Укртелекому створюють WWW-сторiнку за вихiдними даними клiєнта, та надають її клiєнту в електронному виглядi. Ця сторiнка може бути встановлена на WWW-серверi клiєнта або Укртелекому.

12 Послуга "Розміщення WWW-сторінки" дозволяє абоненту публікувати в глобальній мережі Інтернет Укртелекому одну персональну WWW-сторінку з можливістю вільного доступу з мережі Інтернет. Оплата стягується в залежності від обсягу текстової та графічної інформації, яка організована у виді WWW-сторінки.

Послуга доступу до вузла обмiну IP-трафiком 13 — надається клiєнтам/провайдерам Iнтернет для розвантаження їх закордонних зв'язкiв вiд мiжпровайдерського IP-трафiку. Клiєнти отримують порт локальної мережi Ethernet на вузлi обмiну та мiсце для встановлення їх обладнання доступу до вузла. Клiєнти, що пiдключенi до вузла обмiну укладають мiж собою угоди щодо обмiну трафiку.

13 Ця послуга надається клієнтам-провайдерам Інтернет для розвантаження їх закордонних зв'язків від міжпровайдерського IP-трафіку. Клієнти отримують порт локальної мережі Ethernet на вузлі обміну та місце для встановлення їх обладнання доступу до вузла. Клієнти, що підключені до вузла, укладають між собою угоди щодо обміну трафіком.

Бланк замовлення

Розмiщення та надання в користування фiзичного сервера 14 — новi послуги, що надаються абонентам Укртелекому, у яких є необхiднiсть розмiстити в мережi Iнтернет iнформацiйнi ресурси. При цьому Укртелекомом надається мiсце в телекомунiкацiйних шафах в спецiалiзованих примiщеннях, забезпечується енергоживлення, а також пiдключення до Iнтернет серверiв.

14 Розміщення фізичного серверу та надання в користування фізичного серверу - нові послуги, що надаються абонентам Укртелекому, у яких є необхідність розмістити в мережі Інтернет інформаційні ресурси. При цьому Укртелекомом надається місце в телекомунікаційних шафах в спеціалізованих приміщеннях, забезпечується енергоживлення, а також підключення до Інтернет серверів. Атрибутом інформації в мережі Інтернет є адреса WWW-сайту. За кожною такою адресою є сервер, який зберігає доступну для всіх користувачів мережі інформацію. У свою чергу більшість серверів розташовані на спеціалізованих вузлах Інтернет. На сьогоднішній день ВАТ "Укртелеком" має можливість запропонувати своїм клієнтам таку унікальну послугу, як розміщення серверів на своїх технологічних майданчиках.

Бланки замовлень

  • На делiгування домену третього рiвня
  • На обладнання абонентської лiнiї модемами на сторонi споживача та на сторонi вузла

Оскiльки ВАТ "Укртелеком" володiє первинною i вторинними мережами електрозв'язку, то ми маємо унiкальну можливiсть надавати весь комплекс послуг пiдключення до мережi Iнтернет "пiд ключ" майже в усiх областях України.

Телефони вiдповiдальних за пiдключення до Iнтернет

Калькуляцiя !!!оптимального режиму роботи в Internet.
листа редактору
 версія для друку    форум

Послуги
  • Телефонні
  • Iнтернет
    • XDSL
    • Інтернет - картки
    • Безпарольний доступ
  • Некомутовані виділені канали
  • ISDN
  • Frame Relay
  • Таксофони
  • Документальний електрозв'язок
  • Проводове мовлення

Про центр
  • Історія підприємства
  • Керівництво
  • Підрозділи центру
  • Виробнича дiяльність
  • Раціоналізаторська робота
  • Cпортивне життя
  • Управління якістю
  • Сайт Апарату управління
  • Сайт Донецької філії
Cпортивне життя
  • Змагання з міні-футболу 2006
Довідка
  • Підключення до Інтернет
  • Телефони бюро ремонту
  • Відділення телекомсервіс
Тарифи
  • Загальні положення
  • Місцевий телефонний зв"язок
  • Додаткові послуги місцевого зв"язку
  • Міжміський телефонний зв"язок
  • Проводове мовлення
  • Телеграфний зв"язок
  • Інтернет
  • Телеконференції
  • ISDN
  • Голосова та факсимільна пошта
  • Канали зв"язку
  • Cупутниковий зв"язок
  • Таксофони
Проекти
  • Білінгова система
Пошук
  • Сайт Донецької філії