This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=2830 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-28. The original page over time could change.
Чавунний котел Logano G225 SE
  Головна Контакти
Новини Інновації Чавунний котел Logano G225 SE

Чавунний котел Logano G225 SE

Збільшити
Чавунний котел Logano G225 SE




Виконуємо побажання наших клієнтів
Котли Logano G225 SE – завдяки сучасній технології пальників, оснащення і регулювання – розвивають високий номінальний коефіцієнт корисної дії до 94 %. При цьому забезпечується особлива ефективність і нешкідливість спалювання палива. За допомогою регулятора Logamatic 2000 Ви отримуєте доступ до широкого спектру функцій ощадливості і комфортабельності котла. Крім того, у Вас є всі можливості точно налагодити опалення відповідно до Ваших побажань.
Камера згорання і поверхні нагріву виготовлені з довговічного сірого чавуну і оптимально відповідають формі полум'я.
Природно, що по Вашому бажанню можна придбати відповідний бойлер для приготування гарячої витратної води – повністю узгоджений з Вашим опалювальним котлом від Buderus.

Logano G225 SE з технологією «Термострім»
Котел Logano G225 SE пропонує все, що спрощує, полегшує і ушляхетнює процес опалення – і це при досить високій потужності котла аж до 95 кВт !
Крім того, він відповідає найвищим вимогам до споживання палива і безпеки. Для ще більшого підвищення експлуатаційної надійності служить сучасна технологія «Термострім»: безперервне попереднє змішування гарячої води прямого трубопроводу з холодною водою зворотного трубопроводу щоб уникнути конденсації.
Спеціальний сірий чавун від Buderus дозволяє оптимально поєднувати геометрію топки і нагрівальних поверхонь з тепловим потоком. Чавун – міцний, надійний і довговічний.
Logamatic 2000 - сучасна система регулювання для простого і економічного опалення відповідно до побажань користувача. Панель управління для користувача, сервісного обслуговування і регламентних робіт - зрозумілий текстовий дисплей і попереджувальні сервісні повідомлення.

Переваги Logano G225SE–зрозумілі без зайвих слів:
- діапазон потужності від 25 до 95 кВт;
- вдале поєднання «ціна – потужність»;
- практична безшумність і мала емісія при високому нормативному ККД, що досягає 94%;
- високопродуктивна система регулювання Logamatic 2000;
- робота в низькотемпературному режимі без обмеження обов'язкової нижньої граничної температури;
- повністю змонтований;
- топковий простір раціонально оптимізований з погляду гідродинаміки;
- оптимально розрахована конвективна поверхня нагріву;
- сучасний рідкопаливний пальник з технологією надуву для підвищення потужності конструктивно узгоджений з котлом і регулятором;
- продажі підтверджують правильність концепції чавунного котла Logano G225 SE.







Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Сервіс
>  Контакти
Контакти