This version of the page http://x-city.com.ua/vchat.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-27. The original page over time could change.
Інформаційний портал хмельницької міської мережі X-City

  ГОЛОВНЕ МЕНЮ
  ІНФОРМАЦІЯ
  РОЗВАГИ


  СЕРВІСИ
  ПРОГРАМИ

Мешканці мережі: Yano4ka



Для перегляду необхiдно встановити Adobe Flash Player


Технічна підтримка тел 724 777; e-mail support@x-city.com.ua; skype x-city.support; ICQ 431 747 194
Сайт X-City працює на сервері від компанії "Чіп-сервіс"
ГОЛОВНА > ГОЛОСОВИЙ ЧАТ

Team Speak 2.

Team Speak 2 це програма голосового спілкування через локальну мережу чи Інтернет. Працює по принципу клієнт-сервер, тобто на одній машині встановлюється і працює сервер Team Speak 2, на машинах, з яких необхідно говорити, встановлюються і налаштовуються клієнти Team Speak 2, в которих вказується IP адреса сервера, через який працювати. У нас в мережі на даный момент працює сервер за адресою ts.xc.

ЯК НАЛАШТУВАТИ Team Speak 2.

1. Завантажити клієнт Team Speak 2.

2. Встановити його – нічого особливого при всановленні робити не потрібно, прийняти умови, кілька разів натиснути Next, в кінці натиснути Finish.

3. Якщо в оснанньому вікні Ви не зняли галочку перед фразою Launch TS2, то програма запуститься зразу після натискання кнопки Finish. Якщо ні, то запустіть її самі з меню Всі програми.

1. Пункт меню Connection – Connect, відкривається наступне вікно:

2. Права кнопка мишки по білому полю вікна – Add server – зявиться вікно з іменем сервера – його задаєте довільно - це ні на що не впливає. Після вводу імені активується поле з налаштуваннями сервера, через який Ви збираєтесь говорити (ts.xc) . Їх неоюхідно налаштувати, так як вказано на малюнку, крім Nickname – да ви вводите своє імя:

3. Виділяєте назву сервера і тиснете Connect. Все, тепер Ви можете говорити з користувачами, ніки котрих Ви бачите у вікні що зявилось..

4. Тепер для нормальної роботи необхідно коректно налаштувати механізм передачі голосу. Голос може передаватись через мережу або по натисненню клавіші, або при перевищенні певного рівня звука що приймає. Так ось, клавіша, котру потрібно натискати, або поріг спрацьовування мікрофона потрібно налаштовувати тут:

5. Ставте крапку навпроти метода, котрий Ви хчете використовувати. На малюнку використана передача звуку по натисненню клавіші. Назаначити клавішу для цього можна за допомогою кнопки Set – нажимаєта її мишкою, а потім клавішу клавіатури, за допомогою Ви хочете передавати звук. Можете вибрати метод передачі звуку , при перевищенні рівня спрацьовування, цей рівень виставляється повзунком Voice activation level. Йде звук чи ні - видно по зеленій лампочці – крапка навпроти Вашого Ніка, коли йде передача, вона горит зеленим кольором.

Нюанс: якщо не буде працювати перевірте тут:

В списке аудиоустройств у Вас может быть несколько пунктов, перебирая все – найдите такой, на котором заработает.


boss@x-city.com.ua