This version of the page http://www.eximb.com/ukr/sme/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-26. The original page over time could change.
Малому та середньому бізнесу — Укрексімбанк

Українська
Русский
English








  • Про банк
  • Приватним клієнтам
  • Малому та середньому бізнесу
    • Депозити
    • Кредити
    • Послуги
  • Корпоративному бізнесу
  • Фінансовим установам





Філії та банкомати у Вашому місті




Філії
Банкомати

Курси валют

* по системі АТ “Укрексімбанк
на 26 лютого 2010 р.

Валюта Купівля Продаж НБУ

7.9500 8.0200 7.9900

10.5800 10.8000 10.7777

0.2560 0.2670 0.2659

Крос-курс
/  
0.7413
/  
1.3489

Всі курси

Пошук








Пропозиція для
Інтернет-магазинів

Збільшені відсотки
по депозитах

Реалізація заставного
майна



Новини банку

15 лютого 2010
Співробітники і клієнти Укрексімбанку підтримують онкохворих дітей
У Міжнародний день дітей, хворих на рак, що відзначається в усьому світі 15 лютого, публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" висловлює солідарність з усіма людьми, які причетні до боротьби з онкозахворюваннями.

29 січня 2010
АТ "Укрексімбанк" висловлює щиру подяку Управлінню МВС України в Чернівецькій області
22 січня 2010 р. співробітники Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області припинили захоплення підприємства ТОВ "ВКТ "Арго" і звільнили його працівників, котрі силоміць утримувалися рейдерами на території заводу. Таким чином були захищені майнові та корпоративні права не тільки підприємців – власників заводу і його працівників, а й держави в особі публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України", давнім клієнтом якого є ТОВ "ВКТ "Арго".

25 січня 2010
Укрексімбанк закликає до вирішення корпоративних спорів у рамках чинного законодавства
Публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" у зв’язку з інформацією про спробу в п’ятницю, 22.01.2010, незаконного заволодіння за допомогою силових засобів численною групою невстановлених осіб майнових та корпоративних прав клієнта Банку - ТзОВ ВКТ "АРГО" (м. Хотин, Чернівецька обл.) - які згідно з відповідними договорами є предметом застави в Укрексімбанку, та з метою захисту інтересів держави заявляє про неприпустимість будь-яких протиправних дій, що можуть вплинути на діяльність підприємства та призвести до неможливості виконання ТзОВ ВКТ "АРГО" своїх кредитних зобов’язань перед Банком відповідно до умов укладених кредитних договорів.

19 січня 2010
АТ "Укрексімбанк" впровадило новий сервіс
На сайті Укрексімбанку впроваджено новий сервіс для клієнтів - миттєве поповнення балансу мобільних телефонів за допомогою платіжних карток!

15 січня 2010
Укрексімбанк отримав від компанії MoneyGram International Money Transfer нагороду за найкращу якість обслуговування клієнтів
Світовий лідер у галузі грошових переказів – Компанія MoneyGram International Money Transfer визнав публічне акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" найкращим у 2009 році банком в Україні за якістю обслуговування клієнтів по грошових переказах MoneyGram.



Всі новини

  
Депозит "30 днів"
ВАТ Укрексімбанк має найпоширенішу в Україні мережу банків – кореспондентів, яка включає понад 850 банківських установ у різних країнах світу!


 
Депозит "30 днів"
Максимальні відсотки за оптимальний термін