This version of the page http://www.healthrights.in/consultation/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-22. The original page over time could change.
Консультації юриста захисту прав пацієнтів HealthRights.in

Портал захисту прав пацієнтів

Понеділок, 22 Лютого 2010

Консультації юриста

   На цій сторінці Ви можете поставити запитання, що Вас цікавлять, Юристу проекту. Перед тим рекомендуємо Вам переглянути питання, що вже розглядалися Юристом раніше,адже вони можуть бути тотожні Вашому. Якщо Ви не знайшли відповідь на своє запитання можете задати його Юристові нижче. Консультації надаються пацієнтам та медичним працівникам з різних правових ситуацій, що склалися під час реалізації пацієнтами право на охорону здоров'я.
   p.S Прошу тільки не забувати, що це консультації безкоштовні і по цьому, не потрібно штормити поштова скринька Юриста - від цього Юрист не відповість на Ваше питання швидше, а всупереч може залишити Ваше питання на останній момент.
   Ваше питання не залишаться без відповіді.
   Маємо надію, що даний сервіс допоможе Вам у вирішенні Вашої життєвої проблеми.


Поставити Запитання Юристові          RSS - Експорт Матеріалів          Правила on-line Консультації

 
#43 Константин Иванович Как получить помощь от сбившего на лечение
Дорогой юрист!
В семье наших хороших друзей случилась беда - их сына на пешеходном переходе сбила машина. Он в очень тяжелом состоянии. У мальчика политравма, перелом свода черепа и другие "радости". Семья фактически уже не может сама тянуть финансирование лечения нашей "бесплатной" медициной. Ребенку нужны очень дорогие лекарства. Скажите, можно ли заставить как-то платить человека, который сбил? И как это сделать?

[18:20 30.12.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#42 Аня Деньги за декрет
Я собираюсь идти в декрет. От подруги слышала, что при выходе в декрет работодатель должен выплатить за один раз 6 зарплат. Скажите, так ли это? Для учреждений какой формы собственности? И как этого добиться?

[18:17 30.12.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#8 Олександра Відмова від вакцинації
Скажіть, будь ласка, чи має право людина відмовитись від вакцинації від краснухи чи кору? Як бути з влаштуванням до дитсадочка, школи та інших навчальних закладів у випадку відсутності щепленняї? Чи мають право відмовити у прийомі до цих закладів у такому випадку? Якщо відмовляють, то як діяти? Дякую!

[17:26 14.05.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#5 Наталія Пільги інвалідам
Які пільги для придбання лікарських засобів мають хворі епілепсією та куди необхідно звертатися для оформлення необхідних документів?

[17:24 21.03.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#4 Влад лікуватись в Києві без прописки
Як можна лікуватись в Києві без прописки, які існують регламентуючі документи

[20:41 06.03.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#3 Лариса Івановна пільги
Підкажіть, будь ласка, які пільги я матиму на придбання лікарських засобів, коли отримаю ІІ групу інвалідності, зараз я є інвалідом ІІІ групи.

[22:27 05.03.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#2 Даша безкоштовне лікування
Я чула, деякі хвороби лікують повністю за кошти держави, я маю на увазі забезпечення ліками. Підкажіть, що це за хвороби.

[22:24 05.03.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 


#1 Анна лікі
Чи маю я право на отримання безплатних ліків чи знижки на них для моєї 7-місячної дитинки, якщо мій чоловік ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС. Він та наш маленький синок мають відповідні посвідчення.

[22:20 05.03.2008] [Відповідь Юриста] [rss] [^] 



Відео

Вакцинацию возобновят Почему украинцы боятся вакцин? Как спастись от врачей

  Відео далі

Підпишіться на розсилання

 
  

Поточне опитування

Чи маєте Ви свого лікаря?
так
ні
хотілось би



результати

Корисні адреси

Інтернет - Google • Yandex • Bigmir) netМіністерство охорони здоров'я УкраїниМіжнародний фонд "Відродження" • Юридические Консультации