This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-20. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Система управління послугами




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Спеціальна пропозиція на підключення до «ОГО!»

З 1 лютого до 31 грудня 2010 року самостійне підключення до швидкісного Інтернету від Укртелекому – всього 1 гривня*! Також, вдвічі зменшено вартість інсталяційних робіт та налаштування обладнання в приміщенні абонента фахівцями компанії - до кінця року вона складатиме 60 грн.

Докладніше

90 днів Інтернету «ОГО!» за 1 гривню

Акція Укртелекому «90 днів Інтернету «ОГО!» за 1 гривню» - гарний настрій забезпечено на цілий рік! Фантастичну пропозицію зроблено, вибір тільки за вами!

Докладніше

Дзвінки в Росію за надзвичайно привабливою ціною!

Телефонуйте в Росію всього за 84 копійки (з ПДВ) за хвилину, користуючись картками «ВСЕсвіт» і «ВСЕсвіт плюс» від Укртелекому! Пропозиція дійсна з 1 грудня для карток усіх номіналів по всій території України!

Докладніше

Нові тарифи на інтернет-послуги!

З 1 листопада Укртелеком пропонує єдині тарифи на послугу доступу до мережі Інтернет по комутованому IP-з’єднанню (Відкритий доступ, договірний доступ (за паролем та логіном).

Подробиці про нові тарифи

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

Абоненти, які користуються послугою «ОГО!» за тарифними планами «ОГО! 256+», «ОГО! 1+», «ОГО! 2+», «ОГО! 4+», «ОГО! 8+», завдяки Преміум-доступу до Міста Розваг MyPlace вже можуть повністю оцінити переваги найкращих та найсучасніших on-line ігор і веб-розваг реального часу. Сервіси «Міста розваг» доступні по всій території України.

Замовити «Преміум доступ до Міста Розваг MyPlace» абоненти «ОГО!» можуть на сайті самообслуговування «Мій Укртелеком», як додаткову послугу до обраного ними тарифного плану.

Все про проект

22.10.2009

З 14 жовтня 2009 року змінюються номери телефонів Довідково-інформаційного контакт-центру ВАТ «Укртелеком» (головного).

16.04.2009

Підключись до швидкісного інтернету «ОГО!» у Донецьку і Краматорську до 30 квітня лише за 1 гривню!

31.03.2009

Вільний Wi-Fi від Укртелекому тепер майже у всіх ресторанах МакДональдз України!

30.09.2008

До уваги абонентів! Продовжено строк безоплатного користування пакетом послуг "ОГО!+" у тестовому режимі.


0-800-506-800 цілодобово