This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/10/blog-post_17.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-18. The original page over time could change.
Гик: Підняти статистику відвідувань.

17.10.08

Підняти статистику відвідувань.

Зараз, я зрозумів, що пошукові системи - це досить таки непоганий метод підняття кількості відвідувачів на сайті і блозі. В мене статистика відвідуваності блога була наступною:
Цікавий графік. Спочатку я писав суто загальні дописи, про ті речі, якими інтернет просто переповнений і пробитися в результататх пошуку є просто нереально. А далі, можна побачити перший горб, де кількість унікальних відвідувачів зросла в 3 рази. Це сталося після того, як я написав пост про нову версію Доти одним з перших. Вона вийшла і всі почали шукати щось про неї. Тільки один унікальний пост забезпечив мій блог безперервним трафіком на цілий день. Далі знову все стало на місце. Згодом я написав ще один пост про вже новішу версію цієї карти і знову кількість відвідувань зросла.
Майже всі відвідувачі попадали сюди або з Google або з Яндекс'а. Цікавий той факт, що з Яндекс'а до мене прийшло більше відвідувачів, ніж з Google, хоча в Googli мій блог має набагато вищі рейтинги, в порівнянні з Яндексом. Але це така мимобіжна статистика, люди, які тут побували навряд чи щось для себе корисне знайшли і навряд чи повернуться сюди ще колись.
Щоб підняти кількість відвідувачів, варто писати про те, чого в інтернеті немає.

3 коментарів:

m-yarix сказав...

У мене блог чомусь не індексується ніякими пошуковими системами крім Гугла. Може щось порадиш?
І чого ж ще в неті немає?

podarok сказав...

а може справа і не в твоєму пості 8))

Toss сказав...

Незнаю, в мене воно само по собі. Можливо тому, що блог достатньо молодий або малий.
Справа в постах, бо статистика переходів саме на ці два пости.
/ 582 25,84 %
/2008/10/dota-656.html
333 14,79 %
/2008/10/655.html
230 10,21 %
/2008/10/banner.html
74 3,29 %

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка