This version of the page http://www.onix.ua/ua/promotion/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-17. The original page over time could change.
Просування сайту. м. Кіровоград - Інтернет-компания Онікс

Оникс интернет-компания

Створення сайтів

Професійний дизайн

Розкрутка сайту

Корпоративний сайт
Cтворення інтернет магазинів
Cтворення сайтів
Веб дизайн
Розробка логотипу
Створення фірмового стилю
Аналіз
Проектування
Оптимізація та просування сайту
УКР РУС
Про компанію Онікс
Послуги
Розроблені сайти
Розроблюйте сайти з нами
Відгуки про створені сайти
Статті
Замовити розробку сайту

Професійні консультації

Усе просто. Зателефонуйте по телефону 066-720-55-27 або (0522) 36-11-72.

Поставте запитання менеджеру і отримайте відповідь!

Або зайдіть до нас в офіс за адресою:

вул. Тимірязєва, 76, 8-й поверх м. Кіровоград.


Реєстрація доменов і хостинг для сайта

Ми з задоволенням допоможемо Вам у виборі назви для сайта, зареєструємо його і виберемо оптимально підходящий хостинг.


Вакансії

У зв'язку з розширенням нашої інтернет-компанії ми запрошуємо на роботу нових співробітників.


Просування сайту

Створений ресурс - це усього лише перший крок до вашої успішної діяльності у світі мережевого бізнесу. У просторі Світової Павутини усе тече і змінюється настільки швидко, що устежити за нововведеннями може тільки професіонал, пропонуючи адекватний набір інструментів для підтримки вашого сайта в позиціях топ-ресурсів.

Метою розміщення сайта в лідируючих позиціях є ефективне позиціювання вашої діяльності і просування сайту в Кіровограді на тлі конкуруючих компаній. Зрозуміло, що робота з підвищення рейтингу складна і тривала, а це говорить про те, що левова частка витрат на створення сайта іде саме в область оплати роботи оптимізаторів.

Далеко не завжди творці сайта здатні запропонувати клієнту ефективні способи підвищення релевантності сайта, підняття його позицій.
Саме з цієї причини ми настійно рекомендуємо нашим клієнтам звертатися по даному питанню до фахівців компанії Онікс.

У чому наша основна перевага перед іншими виконавцями аналогічних послуг?

По-перше, цінова політика нашої компанії відповідає рівню запитів більшості клієнтів. Знаходячись на віддаленій території від столиці, ми не завищуємо вартість наших послуг, що дає можливість багатьом одержати ефективну віддачу від економічного рівня інвестицій, тому і просування сайту в Кіровограді завжди оптимальна по витратах.

По-друге, різнобічний профіль працюючих у нас професіоналів, а їх у компанії «Онікс» - 35, дозволяє пропонувати оптимальний пакет послуг по просуванню сайту. Це означає, що ми використовуємо тільки потрібний тепер інструментарій просування, не перевантажуючи контент ну структуру сайта. У такий спосіб просування сайту в Кіровограді дозволить вам оперативно вивести ресурс на потрібну позицію.Ми займаємося професійним SEO-просуванням, пропонуючи якісну, налагоджену систему взаємодії з замовником.Крім того компанія «Онікс» надає всебічну допомогу в роботі, завершивши проектний план оптимізації.

Що дає грамотно виконана оптимізація і просування сайту в Кіровограді? При виведенні сайта в лідируючі позиції, ви залучаєте більш 80 відсотків цільових відвідувачів, оскільки більшість користувачів орієнтуються на перші десять, іноді 20 посилань, що видає пошукова система по релевантному запиту. У ваших силах зробити так, щоб саме ваш сайт фігурував у топ-запитах ресурсів, тому, якщо ви хочете популярності вашого сайта, зверніться по допомогу винятково до професіоналів.

У чому полягає суть грамотної оптимізації?

По-перше, фахівці структурують семантичне ядро і оптимізують головну сторінку, що є основою видимих пошуковій системі шаблонів і форм сайта. Важливо приділити пильну увагу оптимізації контента і тому, як відбувається просування сайту в Кіровограді, що є частиною SEO-оптимізації ресурсу. До цього ж виду просування відноситься створення meta-даних.Додатковий бонус ресурсу додає реєстрація в каталогах і рекламних дошках, а також обмін посиланнями з іншими сайтами і т.д.

Приватні нюанси оптимізації і того, яким чином відбувається просування сайту в Кіровограді, у тому числі і "секрети", відомі кожному вебмастеру, але це стає доступним лише через роки плідної роботи. Досвідчений оптимізатор апріорі вміє і знає більше, ніж новачок, тому звертаючись в компанію Онікс, ви стаєте користувачем по-справжньому якісних, ефективних послуг.

 

Останні створенні сайти

Сайт
Bosco
 
Сайт
ЧП «Стелс ВГ»
 
Сайт
Компанія «ІЗОПЕН»
 

клієнти про нашу роботу по створенню сайтів

На наш погляд в усій своїй діяльності і в тому числі у створенні сайтів компанія «Онікс» керується в першу чергу критерієм якості. Якісна робота персоналу, якісні технічні інструменти, якісна дизайнерські рішення — ось далеко не повний перелік помічених нами переваг цієї компанії. Для нас, як для представників сектору громадських організацій, якість розробленого сайту є надзвичайно важливою. Адже реально ми можемо конкурувати з державними установами та бізнесовими організаціями лише надаючи більш якісні та доступні послуги. У тому надзвичайно приємно, що наші високі корпоративні стандарти співпали зі стандартами компанії «Онікс». Це позначилося і на розробленому сайті організації, що вже сьогодні став для нас дієвим інформаційним та іміджевим інструментом.

З повагою,
Президент ТО «ТОРО»
Хмара Олексій
В компанії Онікс Ви можете замовити сайт. Створення сайтів будь-якої складності - від розробки сайтів на базі cms до створення інтернет магазинів з інтеграцією платіжних систем. Професійний дизайн розроблених сайтів, фірмовий стиль розроблений нашими дизайнерами зроблять вас помітними та оригінальними. В нас великий досвід віддаленої роботи - створення сайтів в Києві і по всій Україні, а також за кордоном. Ми надаємо весь спектр послуг створення сайтів від проектування до пошукової оптимізації та розкрути сайтів.
Головна | Контакти