This version of the page http://osvita.ua/news/3653 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-13. The original page over time could change.
Освіта.UA — У США через свинячий грип закриті школи в трьох штатах
Розсилка новин

У США через свинячий грип закриті школи в трьох штатах

Кілька шкіл у Нью-Йорку, Техасі і Каліфорнії були закриті через спалах свинячого грипу, повідомило агентство Associated Press. Захворювання, що привело до загибелі більш ніж сотні людей в Мексиці, викликає значне занепокоєння в США. У неділю через грип у країні був оголошений надзвичайний стан

В одній із шкіл учні стали масово скаржитися ще в четвер. На даний момент підтверджені 8 випадків захворювання, але передбачається, що заразитися могли більше сотні школярів.

За останніми даними, у США зафіксовано двадцять випадків захворювання новим різновидом грипу. Летальних випадків немає. Федеральний уряд виділив приблизно 12 мільйонів доз противірусних ліків.

По матеріалам: Подробности
Дата публікації: 28.04.2009

Останні додані до розділу

Ющенко збільшив кількість членів Академії педагогічних наук-10.02.2010 Интернет не заменит школы и университеты-01.02.2010 Заарештовано начальника управління освіти та науки м. Запоріжжя-27.01.2010
Додати коментар