This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=2531 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-13. The original page over time could change.
Мінрегіонбуд України. Офіційний сайт.


 укр

 рос

 анг
Міністерство регіонального розвитку
та будівництва України
Мінрегіонбуд України
офіційний сайт
www.minregionbud.gov.ua
КНР зацікавилась реалізацією в Україні великих інфраструктурних проектів 13.10.2009

Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда провів робочу зустріч з делегацією Китайської Народної Республіки, на чолі якої – генеральний директор Китайської державної корпорації машинної індустрії та комплексних підрядів (СМСЕС) пан Сунь Бай та представники Банку розвитку Китаю пані Тань Їн і пан Жень Фей. Ініціатор зустрічі – Китайська сторона.
Сторони обговорили питання щодо залучення китайських фінансових установ та будівельних компаній до реалізації крупних інвестиційних проектів на території України. Основна діяльність СМСЕС – будівництво мостів, доріг, магістралей, аеропортів, житлових будинків.
Міністр Василь Куйбіда передав Китайській стороні для ознайомлення 10 пріоритетних проектів будівництва. Він також поінформував, що українська законодавча база, яка спрямована на зменшення впливу світової фінансової кризи на будівельну галузь і будівництво житла, створює сприятливі умови для приходу зовнішніх інвестицій.
За словами пана Сунь Бай, китайська сторона якнайшвидше вивчить запропоновані проекти і тоді можна буде проводити подальші детальніші переговори.
До слова, сьогодні на завершальному етапі знаходиться проект міжурядової угоди щодо створення однакових умов праці для китайських будівельників на території України і українських будівельників на території КНР.

При використанні матеріалів сайту
посилання на www.minregionbud.gov.ua обов'язкове.

© Державний Науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві (ДНДІАСБ), Київ, 2007-2009
Служба технічної підтримки сайту:
iass@ndiasb.kiev.ua.