ПРЕСА

стор.    [ 1 ]  2  3  4  5  

05 Лютого 2010р.

ГОЛОС УКРАЇНИ: rehearsal

Українська кіноіндустрія поповнилася музичним проектом. У столичному Кінопалаці відбувся презентаційний показ проекту «ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL» …»

03 Лютого 2010р.

УКРАЇНА МОЛОДА: ...нове життя «Жовтої кульбаби»

Кожний новий проект «Сестер Тельнюк», нині «Тельнюк: Сестри», цікавий по–своєму, оскільки там бринять нові ідеї, думки, зав’язані на оригінальний концептуальний намір. Новий проект завжди демонструє не бачені раніше виміри творчості групи …»

10 Листопада 2009р.

Сестри Тельнюк: від того, що робить канал «Культура», хочеться повіситись

Їхнє прізвище найбільше асоціюється з двома речами: виставою «УБН» та умінням вдало експериментувати з поетичними текстами …»

09 Листопада 2009р.

ROCK.KIEV.UA: сестри тельнюк - live краще

Сестри Тельнюк наживо – це завжди надзвичайний музичний професіоналізм та елегантна і водночас потужна енергія групи, - ексклюзивність цього вражає завжди, а надто вперше. Для багатьох перше знайомство з їхньою творчістю – це дуже своєрідний, інтимно пережитий, надзвичайно позитивний культурний шок, що не забувається. …»

12 Жовтня 2009р.

PRAVDA.COM.UA: спроба некомерційного проекту в польових умовах

Ювілейний тиждень Богдана-Ігора Антонича майже непомітно, але впевнено добіг кінця. В сухому залишку маємо не так вже й багато присвячених йому подій у Києві: видали і презентували перше повне зібрання текстів Антонича, провели Антонич-фест …»

06 Жовтня 2009р.

Сестри Тельнюк: про творчість і про Рільке

Українські співачки, сестри Галина та Леся Тельнюк відомі своїм неперевершеним вокалом, але й поетичними проектами. Їхня увага нині зосереджена зокрема на творчості німецькомовного класика Райнера Марії Рільке. …»

16 Травня 2009р.

NBB.COM.UA: герої набайдужого четверга

14 травня 2009 року Галя та Леся Тельнюк стали героями „небайдужого четверга” - веб-конференції сторінки nbb.com.ua …»

03 Грудня 2008р.

Галина Тельнюк: «Ми спочатку здійснили експеримент на власних дітях, а тепер готові поекспериментувати з іншими»

2 грудня в книгарні «Є» відбулася презентація нового мистецького проекту «“Вітер століть”: подих української поезії в рок-музиці», який цьогоріч організувало Міністерство культури і туризму України. …»

03 Грудня 2008р.

ДЕНЬ: класичну українську поезію виконають... рок-музиканти

Українську націю називають «нація філософів та поетів». Адже саме вони, поети, спонукали українство до боротьби не тільки політичної, а й духовної — за самих себе, до самоусвідомлення себе як нації. …»

29 Листопада 2008р.

УКРАЇНА МОЛОДА: зупинити вечоріння світу

Восьмого грудня рок–гурти «Тельнюк: Сестри» та «Кому вниз» розпочинають спільний творчий проект «Вітер століть». Концепція проекту — оригінальна і прогнозована водночас. Оригінальна, бо для сучасного українського мистецтва симбіоз класичної поезії та рок–музики — пропозиція нетипова. А прогнозована, оскільки ефект від такого поєднання очевидний навіть для непосвячених …»

АНОНСИ

стор.    [ 1 ]  2  3  4  5  

21 Січня 2010р.

ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL

Офіційна презентація першого українського студійного відеопроекту ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL відбудеться у вигляді кінопоказу…»

29 Листопада 2009р.

У.Б.Н. у Львові

Cпільний проект театру зі Львова та гурту Сестри ТЕЛЬНЮК. Ця співпраця була започаткована у 2000-2001 роках. У Львівському…»

26 Листопада 2009р.

ТЕЛЬНЮК: Сестри у Львові

Акустичний діалог з глядачем окрасять поетичні та прозові етюди. У представленні нових та добре відомих пісень на тексти…»

23 Жовтня 2009р.

У.Б.Н. у Житомирі

Спільний проект театру зі Львова та гурту Сестри ТЕЛЬНЮК. Ця співпраця була започаткована у 2000-2001 роках. У Львівському…»

21 Жовтня 2009р.

У.Б.Н. у Рівному

Cпільний проект театру зі Львова та гурту Сестри ТЕЛЬНЮК. Ця співпраця була започаткована у 2000-2001 роках. У Львівському…»

28 Вересня 2009р.

КИЇВ: АНТОНИЧ-фест

20 музик, серед яких Сестри Тельнюк, Пропала Грамота, Оркестр Янки Козир, Катя Chilly, Мертвий Півень, Кому Вниз, Вій,…»

22 Вересня 2009р.

МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ: відкриття меморіальної дошки

Запрошуємо Усіх на урочистості присвячені ювілею Могилів-Подільської міської бібліотеки для дітей, які пройдуть 25…»

17 Вересня 2009р.

У.Б.Н. у Чернівцях

У рамках фестивалю «Червона Рута» у Чернівцях буде показана вистава «У.Б.Н.» (Український Буржуазний Націоналіст) театру ім…»

10 Вересня 2009р.

Золоті Ворота відкривають Герсу!

В рамках проекту «Відродження традицій Софії Київської» Центр Ділового та Культурного Співробітництва «Країна-Україна»,…»

19 Травня 2009р.

СТУСОВЕ КОЛО у Тернополі

Літературно-музичний проект, присвячений пам’яті українського поета, правозахисника, Героя України Василя СТУСА,…»