This version of the page http://www.sdip.gov.ua/ua/integration.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-12. The original page over time could change.
Офіційний веб-портал Державного департаменту інтелектуальної власності / Про Держдепартамент Стартова сторінка Мапа сайту Написати нам
УКР ENG
 

Про Держдепартамент - Міжнародна інтеграція


 

АКТУАЛЬНО

Літня школа Академії ВОІВ

Розпочато відбір учасників до Літньої школи з інтелектуальної власності в Україні.

Обговорення

Розміщено проект Рекомендацій для учасників процесу створення та використання аудіовізуальних творів і виконань для громадського обговорення.

Свалява-2010

З 22 по 26 лютого 2010 року в м.Свалява відбудеться XV Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми інтелектуальної власності".

Набір для заміщення вакансій

Держдепартамент постійно приймає документи для створення бази даних кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців (у разі оголошення конкурсу).

До уваги патентних повірених!

До вашої уваги звернення Держдепартаменту щодо актуалізації відомостей, внесених до Державного реєстру патентних повірених.

Повідомлення

У зв’язку із зверненнями до Держдепартаменту щодо діяльності уповноважених організацій колективного управління інформуємо про таке.

Новини у сфері ІВ

На веб-сайті Українського національного інформаційного агентства новин (УНІАН) створено розділ "Інтелектуальна власність" у рубриці "УНІАН Права людини".

База даних

Розміщено базу даних "Автоматизована база даних інтелектуальної власності УЄФА та її комерційних партнерів".
 
Зареєструватися
Забули пароль?
 
 

Наша адреса: вул. Урицького, 45, м. Київ-35, МСП, 03680,Україна
Телефон: (+38044) 494-06-06
Факс: (+38044) 494-06-56

 

© 2008-2009 Офіційний веб-портал Держдепартаменту інтелектуальної власності.
Всі права захищено.
При використанні матеріалів посилання на веб-портал обов'язкове.