This version of the page http://www.hds.org.ua/library/mhdd.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-12. The original page over time could change.
ХДС

ХДС

  • Головна
  • Хто ми такі
  • Керівніцтво
  • Проекти
  • Фотогалерея
  • Огляд ЗМІ
  • Райони
  • Контакти

 

 

 

 

 

Районні організації КМО ХДС

 
Головна тема
КМО ХДС привітала дітей з Новим 2010 роком

29 грудня 2009 року у кінотеатрі «Київ» відбулася демонстрація мультфільму «Елвін та бурундуки-2». Цей сеанс був подарунком для дітей із багатодітних сімей, малозабезпечених та дітей з функціональними обмеженнями руху. Перед початком сеансу до діточок навідався Дід Мороз із Снігуркою, які прийшли із іграми, загадками та подарунками.


Детальніше...
 

Християнські демократи в гостях у дітей громадської організації „Родина”

У Солом`янському районі міста Києва 25 грудня 2009 року відбулося свято у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Родина”. Створення цього Центру ініціювала 9 років потому громадська організація „Товариство сімей, які виховують дітей з функціональними обмеженнями „Родина”. Кількість сімей, які входять до складу громадської організації складають – 150 сімей. До Центру за консультаціями та психологічною допомогою звертаються не тільки члени громадської організації, а й всі хто потребує у такій допомозі.

 

Християнські демократи провели черговий спортивний турнір

Цього разу ХДС підтримав український гандбол. За ініціативи київської організації партії у столичній загальноосвітній школі № 292 відбувся турнір на честь олімпійської чемпіонки Ольги Зуборєвої.

 

Володимир Марущенко знову вніс до Верховної Ради України проекту Закону України щодо дотримання таємниці сповіді

Народний депутат України Володимир Марущенко (ХДС) знову вніс до Верховної Ради України проекту Закону України «Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України (щодо дотримання таємниці сповіді)». Документ схожий на його попередню ініціативу – законопроект №1308, який не так давно Парламент несподівано відхилив під час розгляду у другому читанні.

 

П`ятеро депутатів від коаліції оголосили регіоналам бойкот

Народний депутат України Володимир Марущенко, а також ще чотири депутата, представники демократичної коаліції - Олег Шевчук, Олександр Сочка, Андрій Павловський та Павло Унгурян висловили глибоке обурення у зв`язку з безпрецедентними політичними спекуляціями, розгорнутими Партією регіонів навколо питань соціального забезпечення. Про це оголошено в зроблений ними заяві.

 

Громадська рада Міносвіти під керівництвом В. Марущенка розглянула питання викладання духовно-моральних курсів у школах

23 червня 2009 року у приміщенні Міносвіти відбулося чергове засідання Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями. На порядку денному стояли питання, пов’язані з викладанням курсів духовно-морального спрямування у загальноосвітніх навчальних закладах України. 

 

Християнські демократи Київа зустрілись з дітьми школи – інтернату

1 червня – День захисту дітей. І наша партія Християнсько-Демократичний Союз не може почувати себе осторонь цієї дати. Відповідно до Програми партії та поставленої мети – діти є перш за все та категорія суспільства, про яку в першу чергу необхідно піклуватися. А тим паче про тих дітей, які виховуються у школах – інтернатах і позбавлені батьківського піклування.

 

Пряма мова

Наталія Костіна

Команда Юлії Тимошенко - команда однодумців

Опитування

Хто на Вашу думку має найбільші шанси бути обраним наступним президентом України?

Please wait...