ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

                       

„Наше призначення – служіння народу” –

 

під такою назвою в області проходить щорічний конкурс серед засобів масової інформації на краще висвітлення діяльності  державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Матеріли на Конкурс приймаються до 10 червня 2010 року.

 

  • Положення Конкурсу
  • Організаційний комітет Конкурсу
  • Публікація в газеті "Урядовий кур'єр" про проведення першого Конкурсу у 2009 році
  • Фотогалерея "Засідання оргкомітету 2009 року"
  • Фотогалерея "Нагородження перших переможців Конкурсу серед ЗМІ у 2009"

                                 

Новини
Укладено угоди про співробітництво

 

Управлінням державної служби Головдержслужби України в Житомирській області укладено Угоди про співробітництво з питань проходження служби в органах місцевого самоврядування з Бежівською селищною та Дівочківською сільською радами Черняхівського району Житомирської області.

Пряма телефонна лінія "Заповнюємо декларацію"

В Управлінні відбулася пряма телефонна лінія „Заповнюємо декларацію”.

                 

Пряма телефонна лінія "Державна служба"

         Начальник Управління Анатолій Войналович провів пряму телефонну лінію „Державна служба”.

Житомирська облдержадміністрація - претендент на перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Приязна адміністрація"

            За результатами опрацювання Головдержслужбою України анкет учасників Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» Житомирську обласну державну адміністрацію визначено кандидатом на перемогу у Конкурсі у 2009 році.

         Експертною групою, яка утворена при Управлінні, здійснено перевірку достовірності даних, зазначених в анкеті вказаної державної адміністрації.

Проведено круглий стіл

         Завідувач сектора організаційно-кадрової роботи і документообігу Управління Валентина Сірук на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської облдержадміністрації та Житомирської обласної ради провела круглий стіл на тему: «Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції» із землевпорядниками сільських, селищних рад.

Оголошення
Пряма телефонна лінія "Заповнюємо декларацію"

З 1 лютого по 12 квітня 2010 року в Управлінні діятиме пряма телефонна лінія «Заповнюємо декларацію».

          Щопонеділка з 14-ї до 16-ї години державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування можуть звертатися по телефону (0412) 47-06-01 із запитаннями щодо процедури порядку заповнення декларацій. 


До уваги відвідувачів сайта!

Шановні відвідувачі сайта, у зв'язку із обмеженням фінансування тимчасово в управлінні діє одна телефонна лінія: 47-06-01.


Запрошуємо до обговорення

       Шановні громадяни!

       Управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області проводить обговорення проекту „Концепція удосконалення системи управління персоналом на державній службі”. Ваші пропозиції  щодо визначення нових підходів до змісту, цілей, завдань, критеріїв та механізмів розвитку системи управління персоналом на державній службі, ролі та статусу кадрових служб просимо надіслати на адресу Управління uds_zt@ukrpost.ua 


До уваги відвідувачів веб-сайта

 

 Шановні громадяни! 11 лютого 2010 року  в Управлінні відбудеться пряма телефонна лінія „Державна служба”. Цього дня з 14-ї до 16-ї години на запитання громадян щодо проходження державної служби в органах виконавчої влади і служби в органах місцевого самоврядування відповідатиме    начальник Управління Анатолій Войналович. Контактний телефон:   0412- 47-06-01.

 

__________________________________________________________

           

25 лютого 2010 року  з 14-ї до 16-ї години в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Житомирській області  відбудеться пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції” за участю керівників Управління державної служби, прокуратури Житомирської області, Відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби, Управління Служби безпеки України та Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Житомирській області.

         В цей час жителі області, яких хвилюють проблеми з даного питання, можуть звертатися по телефону: 0412- 47 -06 -01.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян 
Звіт про діяльність Управління за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти