This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=742 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-09. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Козюпа Ірина
Журналіст спортивного відділу сайту “Gazeta.ua”Про себе: народилася в рік проведення Олімпіади і чемпіонату Європи з футболу, закінчила школу перед німецьким мундіалем, а перед Євро-2012 отримаю диплом магістра. Мрію побувати на найбільших стадіонах світу і стати прес-аташе головного тренера збірної України з футболу. Люблю: щирі посмішки, студентське життя, тернопільський став, ХК “Сокіл”, ФК “Нива” (Файне місто Тернопіль) Не люблю: верхні місця в поїздах, офсайди, песимізм, мертву тишу і людську байдужість
Всі тексти автора
 

Майже як на футболі

Це футбол

Народна творчість

“Шахтар” – “Динамо” у Кубку УЄФА вирішила дивитися у розрекламованій київській фан-зоні. Щоб було веселіше потягла з собою подруг – фанатку “Шахтаря” і фанатку “Динамо”. Я ж вболівала за красивий футбол.

Не люблю, коли зустрічаються українські команди в євротурнірах. Такі самі відчуття були і в матчах з “Металістом”. Мимиволі тримаєш кулаки за сильнішого, щоб зміг дійти до фінішу. Так і тут, головне привезти трофей в Україну.

Але зараз не про матч, а про “Територію вболівальника”. Фан-зону організували біля арки “Дружби народів”. Головна фішка – екран розміром 4 на 6 метрів та дотримання стандартів УЄФА. Склалося враження, що дивитися футбол у фан-зону приїде сам Віктор Ющенко.

Ще жодного разу мене так не обшукували. Постраждав навіть блокнот, в особі якого сек’юріті побачили небезпечний об’єкт. Його довелось залишити в “камері схову”, тобто на лавочці.

Стандарти УЄФА сподобались. Не було п’яних, не було “сємок”. А от нецензурну лайку залишити на вході не бажав ніхто, тому кожен промах по воротах “гірників” супроводжував шлейф добірних словечок.

Атмосфера була футбольна, кидалося в очі, що люди прийшли не пиво на лавочці пити, а вболівати. Фани з динамівськими розами і співали, і хвилю запускали, і клялися кинути палити, якщо у Стамбул поїдуть “біло-сині”.

Словом, було майже як на футболі. Бракувало, стадіону з футболістами. Екран 4 на 6 метрів – це добре, але дивитися матч з трибуни арени набагато краще.

1 коментар

Коментарі відвідувачів
  1. 1. Sofiako

    МЕНЫ ТАК ХОТЫЛОСЬ РОЗВЕРНУТИСЬ Ы ЩОСЬ СКАЗАТИ…

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!