ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 Визначено переможців обласного етапу Конкурсу "Приязна адміністрація"

 

Новини
Головний спеціаліст – юрисконсульт Управління Кирилов О.В. прийняв участь у семінарі для юрисконсультів.

Головний спеціаліст – юрисконсульт Управління Кирилов О.В. прийняв участь у семінарі для юрисконсультів  області, яке пройшло в Головному управлінні юстиції в Миколаївській області.

Головним упралінням державної служби України спільно з Міністерсвом праці та соціальної політики України внесено зміни до Порядку видачі довідок про заробітну плату для перерахунку пенсій державним службовцям у разі ліквідації органів, з яких особа вийшла на пенсію, а також перейменування (відсутності) посад.

Головним упралінням державної служби України спільно з Міністерсвом праці та соціальної політики України внесено зміни до Порядку видачі довідок про заробітну плату для перерахунку пенсій державним службовцям у разі ліквідації органів, з яких особа вийшла на пенсію, а також перейменування (відсутності) посад.

Начальник Управління Апанасевич В.В. провів особистий прийом громадян...

В Управлінні державної служби Головдержслужби України в Миколаївській області пройшов особистий прийом громадян начальником Управління Апанасевичем В.В.

В Управлінні пройшла чергова пряма телефонна лінія "Державна служба".
Завідувач сектору Управління державної служби Головдержслужби України в Миколаївській області Кальченко О.О. провела чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».
Відбулось засідання колегії облдержадміністрації...

Під головуванням голови облдержадміністрації Гаркуші О.М. відбулось засідання колегії облдержадміністрації. У засіданні колегії прийняли участь керівники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники засобів масової інформації.

Оголошення
Передплата професійного періодичного видання "Вісник державної служби України"

Шановні відвідувачі сайту!!!

Звертаємо Вашу увагу на передплату професійного періодичного видання "Вісник державної служби України", в якому публікуються актуальні матеріали з питань державного управління, сучасного досвіду роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, нових підходів до розбудови системи державної служби і місцевого самоврядування, пріоритетних напрямів навчання працівників цих органів, а також новини законодавства та роз’яснення до них тощо.

Крім того, з 2008 року в цьому журналі започатковано рубрику «Протидіємо корупції».

Передплатний індекс видання 22965, вартість на квартал 20,44 грн.


TAIEX

УВАГА

структурним підрозділам облдержадміністрації,членам робочої групи облдержадміністрації з питань підготовки заходів TAIEX,

райдержадміністраціям, міськвиконкомам

 

На виконання Постанови КМУ від 09.04.08 №316 «Про затвердження Порядку підготовки та виконання плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках TAIEX», доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 13.07.09 №1260/0/05-3/1-09  інформуємо про:

  • План залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках TAIEX на ІІ півріччя 2009 року;
  • Список контактних осіб у міністерствах України, які відповідають за підготовку TAIEX.

Прямі телефонні лінії

УВАГА!

 

З метою координації заходів з протидії корупції в державі та ефективної реалізації національної антикорупційної стратегії інституційного забезпечення цілісної антикорупційної політики, залучення громадськості до виявлення та протистояння проявам корупції, Управління державної служби Головдержслужби України в Миколаївській області повідомляє про проведення прямих телефонних ліній:

 

· "Державна служба" - щосереди з 10 до 12 години;

· "Суспільство проти корупції" - кожний третій четвер місяця з 10 до 12 години.

 

Телефони для звернень: (0512) 46-57-88, 46-59-53, 46-47-09.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Відповіді на типові звернення
Форум
Взаємодія з громадськістью
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти