This version of the page http://www.akcyz.com.ua/lows/206.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-08. The original page over time could change.
Законодательная база
Интернет конференция
05.02.2010 17:00
Государственное регулирование алкогольного и табачного рынков
поиск работы в Воронеже, прогноз погоды в Ромнах на 30 дней, новости волынь
Поиск:
- Журнал "Акциз" можно приобрести в розничной сети "Т-Киоск" Комментарии: Вадим... 07.02.2010
Законодательная база  

Последние поступления

Верховный Совет Украины. Закон. № 1171 от 21.01.2010
Про внесення змін до Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів (щодо обмеження споживання і продажу слабоалкогольних напоїв)

Кабинет Министров Украины. Разъяснение. № _ от 21.12.2009
Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Методики встановлення мінімальних оптово-відпускних та роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв і впорядкування питання їх затвердження та розрахунку»

Кабинет Министров Украины. Постановление. № _ от 21.12.2009 Проект
Про затвердження Методики встановлення мінімальних оптово-відпускних та роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв і впорядкування питання їх затвердження та розрахунку

Верховный Совет Украины. Закон. № 4067 от 03.12.2009 Проект
Про внесення змін до Закону України “Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої” (щодо збільшення ставки акцизного збору на вина натуральні з спирту та міцні (кріплені)

Верховный Совет Украины. Закон. № 4067 от 01.12.2009 Проект
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої» (щодо підвищення ставок акцизного збору на вина міцні кріплені з доданням спирту)

Верховный Совет Украины. Другие. № - от 04.12.2009 Проект
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої

Верховный Совет Украины. Закон. № знаходиться на етапі реєстрації от 04.12.2009 Проект
ЗАКОН УКРАЇНИ «Про внесення змін до Закону України “Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої”»

Тематический поиск  

Регламентируемые сферы:


Поиск по реквизитам и ключевым словам  


Cлова из названия: Номер документа:
Cлова из текста: Статус:   
Дата принятия от:
до:
Вид документа: Издатель:

Текст документа  

Вернуться

Проект
вноситься народними депутатами України
Кондратюк О.К.
Баграєвим М. Г.

ЗАКОН УКРАЇНИ

Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо уточнення поняття «спеціалізовані видання» та усунення протиріч між окремими положеннями Закону)

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

I. Внести зміни до Закону України «Про рекламу» (Відомості Верховної Ради України, 2004 р., № 8, ст. 62, № 16, ст.238; 2005р., № 52, ст.566; 2006 р., № 5-6, ст.75, № 31, ст.268; 2007 р., № 34, ст.445; 2008 р., № 18, ст.197; 2009 р., № 19, ст. 257):


1) статтю 14 після частини другої доповнити новим частинами такого змісту:

«3. Для спеціалізованих видань (спеціалізованих друкованих засобів масової інформації) цим Законом можуть встановлюватись особливі правила рекламування деяких видів товару.
4. У свідоцтві про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації, яке для цілей цього Закону вважається спеціалізованим виданням, мають міститись дані щодо особливостей цільового призначення, визначено спеціальну категорію читачів (споживачів продукції друкованого засобу масової інформації) та/або спеціальну тематичну спрямованість.
5. Наявність у свідоцтві зазначених даних, в сукупності або кожного окремо, в залежності від вимог цього Закону, є підставою для поширення на відповідні друковані засоби масової інформації дії положень, які встановлюють особливі правила рекламування деяких видів товару у спеціалізованих виданнях.
6. Продукція друкованих засобів масової інформації, які для цілей цього Закону вважаються спеціалізованими виданнями, що містить рекламу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, може розповсюджуватися лише за умови непрозорої упаковки і за наявності на упаковці спеціального повідомлення «продукція містить рекламу алкогольних напоїв та/або тютюнових виробів»;

2) у статті 22:
у частині першій абзаци третій, четвертий викласти у такій редакції:
«на обкладинках, на перших і останніх сторінках видань, які відповідно до чинного законодавства не є друкованими засобами масової інформації;
в усіх друкованих засобах масової інформації (крім спеціалізованих видань, призначених для осіб, які здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та обігу тютюнових виробів)»;

у частині другій абзаци третій, четвертий викласти у такій редакції:
«на обкладинках, на перших і останніх сторінках видань, які відповідно до чинного законодавства не є друкованими засобами масової інформації;
в усіх друкованих засобах масової інформації (крім спеціалізованих видань, призначених для осіб, які здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та/або які мають спеціальну тематичну спрямованість висвітлення питань виробництва, обігу та споживання алкогольних напоїв)».

II. Цей закон набирає чинності з дня його опублікування.

Голова Верховної Ради України

Версия для печати:

Материалы сайта могут использоваться без согласования с редакцией
Ссылка на сайт http://www.akcyz.com.ua обязательна
Материалы сайта в RSS формате

Контакты | Реклама на сайте