This version of the page http://www.studrespublika.com/vmgo/zymova.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-06. The original page over time could change.
Студреспубліка - Зимова Студреспубліка
 

 ВМГО "СТУДЕНТСЬКА РЕСПУБЛІКА"
 
"Зимова Студреспубліка"

 

"Зимова Студреспубліка"

Літо - для активних і амбітних,
зима – для найкращих і розумних!
 
 
Ідея проведення особливої "Зимової Студреспубліки" з'явилася під час рефлексії після фіналу Студреспубліки-2006 у Капселі, під Судаком. Проте вперше "Зимова Студреспубліка" відбулася 18-22 лютого 2009р. У комплексі Тисовець, під Сколе, на Львівщині, за тематикою: «Шлях від успішного лідера молодіжного середовища до ефективної особистості у житті». Таким чином під час так званої кризи, середовище студреспубліканців спромоглося всупереч усьому на успішну реалізацію інноваційного проекту.

Голова оргкомітету з проведення Студреспублік, лідер НДЛМ, Павло Вікнянський в установчій доповіді ЗиСР-09 підкреслив: "стогнати, "умнічати" та займатися самолюбуванням — це уділ слабаків, покликання сильних — розвиватися, вести за собою тих, хто потребує допомоги і власним прикладом показує інакший, проте справжній шлях".

Формат заходу — оргдіяльнісна гра. Учасники можуть потрапити на неї лише після жорсткого анкетного відбору. В процесі гри застосовуються ряд методів та інструментів, які дадуть змогу глибоко зануритися у проблематику та знайти відповіді на найскладніші питання. Досягається ефект "повного занурення".

Наприкінці — відбувається "Зимовий бал" у класичному стилі.

Партнером заходу виступає Міністерство освіти і науки України.

Архів новин, присвячений “Зимовій Студреспубліці-2009”:
 

18 лютого розпочинається "Зимова Студреспубліка" в Карпатах!

Феєрично пройшла перша в історії "Зимова Студреспубліка"!

Від мислення до діяльності! Або як стати ефективним!

Студреспубліканці тримають слово!

Доповідь Олекcандра Бланка "Оcобистість - категорія розвитку"
 
Підбиваємо підсумки І ЗиСР
 
Дивитися фотогалерею > > >